Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.07.2004, 14:36
eniskaya

Standard Birde benim anladigim kadar

senin gicigin piyasdaki devlet sistemine..... onada pratik bir cözüm getir.....

Icabinda senin cözümlerin daha güzelse... benimsenir ve uygulamaya konur....

IStersen Erdogani bir ara Telefonnumarasi nede olsa herkeste var artik.... lächel lächel.... ich bin sicher er wird ein offenens Ohr für dich haben.....

Iste kalitede budur... sikintin veya begenmedigin bir sey varsa... bana anlatacigina... o sorunun üretildigi merkeze tavsiyede bulun... ki cözülsün.....

Medeniyet cok güzel bir seydir... bak Sayin Erdogan bunuda sonunda nasil anlayip Basbakanimiz oldu... kendisini karekteri ve becerisi sayesinde cok seviyoruz..... arada siradaki din azmanligini herkes hos görüyor zaten....
Alt 27.07.2004, 14:40
eniskaya

Standard Laiklik

Secular demektir.... Tüm dünya devletleri hemen hemen hepsi Seculardir.... cünkü evrensel vahyi degerlerle beslenmis bir Secular devlet hic bir zaman bir tek kisinin kisisel Ideolojisine degisilmez....

Sonuclar ortada... Hitler Ideolojisi, Humeyni Ideolojisi, Saddam Ideolojisi, Taliban Ideolojisi, Udssr Ideolojisi....

Sonuc ne oldu... hepsi Tarihe serefsizler diye girdiler......

Gidip herkes Ideolojisini Allaha anlattsin bakalim yutturabilirlermi............
Alt 27.07.2004, 14:40
unknown

Standard o.T.

her kipirdamada solugu aihm de aliyordunuz, ama artik o daglara da kar yagdi. devlet, hastalik yuvasi haline gelen partinizi kapattiginda o cok adaletli avrupa altina büyük harflerle imzasini atmadi mi? simdi avrupa, hemde herkesden önce, kara carsafi yasaklamakta. eski kardesiniz amerikaysa zaten hergün balyozu kafaniza indiriyor... bak allahin isine, din softasi dinsizlerin hakkindan imansiz nasilda geliyor!

aynen senin dedigin gibi, dün ab devletimize baskilar uyguladiginda iyi oluyordu, fakat bugün ucu size dokununca hemen tepki gösteriyorsunuz. aynen dedigin gibi, iki yüzlülük budur. karaktersizlik budur. yaw bir de benden olsun, hatta serefsizlik budur... bilmem anlatabildim mi?
Alt 27.07.2004, 14:47
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard erbakan benim degil ama

akillidir hoca efendi, sen onun tirnagi olamazsin yavrum. bunu bir erbakanci olmayan olarak söylememin sebebi vardir. oda yigidi öldür hakkini yeme.

erbakan olmasaydi bu yobaz laikler türkiyeyi hala secim öncesi delik desik edip secim sonrasi kislada zibarip duracaklardi.

hizmet ne demektir halka bunu erbakan siyasetcilere ögretmedimi?

neyse benim derdim erbakan degil. ama kendi söylediklerini biraz daha okursan cagin ne oldugunu ne olmadigini da birileri belirlemesi lazim.

herkes kendi ictihadini yapmak lazim.
Alt 27.07.2004, 14:50
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard kemalistler ne oluyor?

saddama ve humeyniye veya baskasina böyle disardan söversen olur tabii. kimbilir kactane disaridan atatürke söven vardir. bu neyin ölcüsü olabilir ki?
Alt 27.07.2004, 15:01
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard cok dogru söyledin be

benim trde bir partim yok, bu herhalde yanlis anlasilmis. ben erbakanci degilim, ben akpcide degilim, ama mhpli hic degilim bunu acayim.

evet demek ki bizim derdimizi bizden baskasi anlamaz. ve sana bu konuda yerden göge kadar hak veriyorum. biz kendi insanlarimiz ile konusup kendi meselelerimizi halletmeliyiz.

ve biz herbirimiz birbirimize düsman gözü ile bakmamaliyiz. herkesin yanlislari vardir bunun yaninda güzel dogrularida vardir.

sizler lazimsiniz bu kesin. yoksa tüm türkiye amerikalilar gibi gezecek rleri yuvarlayacak agzinda sakiz var gibi hey conni carrrt currtlayacak.

saygilarimla
Alt 27.07.2004, 15:01
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard anlasilir kardesim

Allah kurani anlasilsin diye kolaylastirdi.
Alt 27.07.2004, 15:03
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard hehehe

cok komiksin be.

evladim adam cok zeki okuyacak ama namaz kiliyor diye fisliyorsunuz. olmuyorki.
Alt 27.07.2004, 15:05
eniskaya

Standard Blödsinn

hangi sözlerinde bir degisiklik buldun..... ???

Adam kendisi söylüyor... zaman zaman hatalarindan döndügünü...... ne güzel bir insanlik örnegi.... ban yanlistim ve sen hakliydin deme serefi her insana mahsus degil..... hele hele sana hic degil...

Zamaninda bende Allah=Tanri diyordum.....
ve sonunda hatamdan döndüm... ve bir Mekaleyla özür bile diledim Forumdaki arkadaslardan....

Bizlerin icin böyle seyler büyüklüktür... birer evrensel degerdir......
Alt 27.07.2004, 15:17
eniskaya

Standard Lächel lächel

ben sahsen Tayip Erdogandaki ehliligi hayretle gözetliyorum

Adam iki sene icinde.... o kadar kendini gelistirdiki..... gecen yillarini bosa sayabilirsin... bu iki sene tüm yasadigi yillara bedeldir...... ve kendisini kutluyorum...

Öyle iki yilda dünya turu yapip yaklasik 66 ülkeyi gezmek her yigidin harci degildir..... hatta bazi devletlere 6 seferde gittigi var....

Etrafindakilerin bir cohu hatta Balkanlar bile, sadece parasal veya arkadasi olduklari icn o mevkideler.....

Sen onlari Tayiplen kiyaslama.... onlar ölünceye kadar öyle kalacaklardir......
Tayibe cikan bu bir Piyangodur bence.... kendini bu sekilde gelistirme herkese nasip olmaz...

Ben acikca diyorum... temeli din azmanlarina dayali olna bir zatti.... ama simdi daha degil... hatasindan döndü.....

Selamlar
Enis
Antwort