| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Nix looos oda wassss hier ??!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yine gittin cakabey. ilk defa degil, belki son defa olur. belki olmaz.. umarim hayatinda diledilerini basarirsin. hedeflerine ulasirsin.. sana ömründe hakkinda hayirli olanlari diliyorum.. |
|
|||
|
|||
![]() ....sevmedigin birinin kokusunu sevemezsin. Nice mutlu asklara.. |
|
|||
|
|||
![]() Her taraf bembeyaz, masum bir örtünün altinda kayip..
umutlar, izler ve adimlar.. sanki dünya bir kefene sarilmis, ta ki yeniden dogana kadar. günes kefeni acana kadar.. gecenin karanligini aydinlatan, tertemiz bir örtü.. her taraf susmus.. üzerine attigin ilk adim, gecici.. sadece bir anlik bir iz.. senin icimde biraktigin ses gibi.. eriyip gidecek. bugün var, yarin kaybolacak. üzerinden gecen insanlar, iz birakacak, ta ki gecene kadar. unutulana kadar. yeniden yagana kadar. ama onunda üzerine baskalari iz birakacak. bazi hissler, kar gibi. buz gibi, bir kefen. bem beyaz masumca bir örtü. sicakta eriyen kar. |
|
|||
|
|||
![]() Yaa dur hele feyzaaaa.... nice mutlu yillarA tamada...asklara olmasinda nice O MTLU ASK OLSUN olmazmi :-);-):-D
|
|
||||
|
||||
![]() Ben artik UNO$ 'u midesi kaldirabilen ,UNO$dan igrenebilmeyen herkesten ,tüm samimiyetimle
igreniyorum Yok daha fazlasini yapiyorum VAYbee yöneticileri Sizlere NURBANU ve LARAnin PASSWortunu teklif ediyorum,Chat odasina girin kendiniz $ahit olun.Küfrcüler ,Ki$kirticilar,Iftiracilar Mutlanir,Kendini savunanlar söz hakki taninmadan atilir Geändert von Lara_ (27.12.2014 um 12:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ellerine saglik canim
Zitat:
|