Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.12.2014, 23:21
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Pleasuree Beitrag anzeigen
Zeytinagaclarimiza´da sahip cikamiyoruz biz. Böyle dangalak bi halk´iz iste.
Bildigim kadariyla zeytinlerimizi italyanlari satiyomusuz ve onlar bizim güzelim
zeytinlerimizi italyan zeytinyagi olarak pahalli pahalli dünyaya sunmaktaymis....
inanamiyordum ama artik düsünebiliyorum.türkiyede artik para icin "herseyini" satanlar cogalmis. herseyini demekle ne demek istedigimi anlayan anladi.
güzelim sahil kentlerine uzun bir aradan sonra gidip ve saskinca: eskiden heryer portakal tarlalari dedigimde, kenar masadakilerden bir ikisi: benimde olsa heryeri satardim. düsünsene otelle ne kadar para kazanirsin, portakal tarlasiyla ne kadar.

galiba bu insanlar bir gün bu otelleri, betonlari yiyeceginimi saniyor? yoksa kahitlari. yazik vatan kimlere kalmis.
Alt 25.12.2014, 23:52
___CENK___

Standard .....

KANMADIM Kanmadım hiçbir şeye Sana kandığım kadar, Vücudumda tüm nefes Adın andığım kadar En geniş sınırları, Hayal et nerededir Cehennemlerin çapı Sana yandığım kadar… Diyorum ki bütün aşk Senin içinde nihan Banmadım hiç birine Sana bandığım kadar Hayallerim genişti, Sen gelince değişti Gözündeki kirpiğin, Evren sandığım kadar Özdemir ASAF
Alt 26.12.2014, 11:37
Erfahrener Benutzer

Standard

"25 Aralık 2014 Perşembe Gaziantep'in kurtuluşunun 93 yıl dönümüydü. Londra Konferansı’nda İngiliz delegeleri:
“Yunanlılara daha çok destek verelim. Artık Türklerin işini bitirsinler” anlamında konuşunca, Fransızların yüksek komiseri olup, Çanakkale’de sağ kolunu kaybeden General Guro, pardesüsünün boş kolunu sallayarak ayağa kalkıyor:

“Beyler siz hayal görüyorsunuz! Türklerin işini Yunanlılar mı bitirecek?.. Biz, koca Fransız devleti, bir Antep Sancağı ile başa çıkamadık!..”

General Gouraud (Guro)

*Görselde Gaziantep yıkılmış ancak bayrağımız indirilememiş....

https://www.facebook.com/turkcenindi...reketi?fref=ts
Alt 26.12.2014, 12:38
___CENK___

Standard Turan

Turan;Farsca bir kelime oldugu halde,irkci,kelle avcisi barbarlar tarafindan,bir ülkü olarak kabul edilmis.)Turan,iranlilarin türklere taktigi isimdir,Tipki Tümirlenk gibi(YANI TOPAL TIMUR)Sözlükten bakip,burda bir iki kara cahile alinti yapim dedim,sözlükler bile degismis))Bir örnek verim mesela; "birçok kürt vatandaşının bi türlü kabul ve tahammül edemediği bir sözdür. milletler arasındaki en büyük en yüce millete verilen isimdir." Bu alinti bir sözlükten,burdan bile bu insanlarin nasil irkci oldugu görülebilir...Ayrica sözlüklerde Türk irki diye birsey geciyor;yok öyle bir irk,Irklar,Siyah,Beyaz,Sari ve KIZIL olarak dörde ayrilir....Ulus la Irk i birbirne karistiran sözlüklerin ne derece güvenilirligi olabilri ki?Bu yazilanlari oldugu gibi kabul eden insanlarin da zeka seviyesi ne olabilir?Lütfen insanlik tarihi ile ilgili seyler konusuldugunda,daha bilimsel seylere basvurun!
Alt 26.12.2014, 12:41
___CENK___

Standard Barbar

Bir kücük bilgi daha; BARBAR eski yunanlilarda yabanci anlaminda kullanilan bir kelime,fakat zamanla,insan kiliginda oldugu halde hayvan gibi davranan insan ve kavimlere takilan bir isim olmus...
Alt 26.12.2014, 13:59
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
"25 Aralık 2014 Perşembe Gaziantep'in kurtuluşunun 93 yıl dönümüydü. Londra Konferansı’nda İngiliz delegeleri:
“Yunanlılara daha çok destek verelim. Artık Türklerin işini bitirsinler” anlamında konuşunca, Fransızların yüksek komiseri olup, Çanakkale’de sağ kolunu kaybeden General Guro, pardesüsünün boş kolunu sallayarak ayağa kalkıyor:

“Beyler siz hayal görüyorsunuz! Türklerin işini Yunanlılar mı bitirecek?.. Biz, koca Fransız devleti, bir Antep Sancağı ile başa çıkamadık!..”

General Gouraud (Guro)

*Görselde Gaziantep yıkılmış ancak bayrağımız indirilememiş....

https://www.facebook.com/turkcenindi...reketi?fref=ts
ne derlerse desinler. düsmani kovduk ya ülkemizden ona bak sen dediklerine degil. övüne övüne bayragimizi gururla salliyoruzya ona bak sen. sen bu haberdeki resme bak gaziantepi ne hale getirmisler ve bayragimiz hala dalgalaniyor. yattiklari yer nur olsun askerlerimizin.
Alt 26.12.2014, 14:02
Beyazguel60

Cool

Zitat:
"Kokusuna asik oldugun birinden nefret edemezsin..."
wow..... da könnte was wahres dran sein .....

Alt 26.12.2014, 16:30
Pleasuree

Cool

Zitat:
Zitat von Beyazguel60 Beitrag anzeigen

wow..... da könnte was wahres dran sein .....

Is soo Sistaaaa )))
Alt 26.12.2014, 16:39
Pleasuree

Rotes Gesicht Was denkt ihr gerade ?

Laaa bu neee beeeeaaaaaaaa... muss über die Feiertage arbeiten und die
Deutschen sind ja mit Essen anschleppen genauso schlimm wie die Türken..

Bu gidisle 2 Kilo alcam anasini satiiiimmmmm
Alt 26.12.2014, 17:04
Beyazguel60

Reden

Zitat:
Laaa bu neee beeeeaaaaaaaa... muss über die Feiertage arbeiten und die
Deutschen sind ja mit Essen anschleppen genauso schlimm wie die Türken..

Bu gidisle 2 Kilo alcam anasini satiiiimmmmm
hahhaaha yandin pleasuree yandin.

Antwort