| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
güzelim sahil kentlerine uzun bir aradan sonra gidip ve saskinca: eskiden heryer portakal tarlalari dedigimde, kenar masadakilerden bir ikisi: benimde olsa heryeri satardim. düsünsene otelle ne kadar para kazanirsin, portakal tarlasiyla ne kadar. galiba bu insanlar bir gün bu otelleri, betonlari yiyeceginimi saniyor? yoksa kahitlari. yazik vatan kimlere kalmis. |
|
|||
|
|||
![]() KANMADIM Kanmadım hiçbir şeye Sana kandığım kadar, Vücudumda tüm nefes Adın andığım kadar En geniş sınırları, Hayal et nerededir Cehennemlerin çapı Sana yandığım kadar… Diyorum ki bütün aşk Senin içinde nihan Banmadım hiç birine Sana bandığım kadar Hayallerim genişti, Sen gelince değişti Gözündeki kirpiğin, Evren sandığım kadar Özdemir ASAF
|
|
||||
|
||||
![]() "25 Aralık 2014 Perşembe Gaziantep'in kurtuluşunun 93 yıl dönümüydü. Londra Konferansı’nda İngiliz delegeleri:
“Yunanlılara daha çok destek verelim. Artık Türklerin işini bitirsinler” anlamında konuşunca, Fransızların yüksek komiseri olup, Çanakkale’de sağ kolunu kaybeden General Guro, pardesüsünün boş kolunu sallayarak ayağa kalkıyor: “Beyler siz hayal görüyorsunuz! Türklerin işini Yunanlılar mı bitirecek?.. Biz, koca Fransız devleti, bir Antep Sancağı ile başa çıkamadık!..” General Gouraud (Guro) *Görselde Gaziantep yıkılmış ancak bayrağımız indirilememiş.... https://www.facebook.com/turkcenindi...reketi?fref=ts |
|
|||
|
|||
![]() Turan;Farsca bir kelime oldugu halde,irkci,kelle avcisi barbarlar tarafindan,bir ülkü olarak kabul edilmis.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bir kücük bilgi daha; BARBAR eski yunanlilarda yabanci anlaminda kullanilan bir kelime,fakat zamanla,insan kiliginda oldugu halde hayvan gibi davranan insan ve kavimlere takilan bir isim olmus...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Laaa bu neee beeeeaaaaaaaa... muss über die Feiertage arbeiten und die
Deutschen sind ja mit Essen anschleppen genauso schlimm wie die Türken.. Bu gidisle 2 Kilo alcam anasini satiiiimmmmm |
|
|||
|
|||
![]() |