Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.12.2014, 17:13
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

lese:
http://juergentodenhoefer.de/7-eindr...ierigen-reise/
Alt 24.12.2014, 17:17
___CENK___

Standard Yeni yila girerken....

Aslinda cok berbat bir yildi..Kelle kesen,kadinlari köle gibi satan ve alanlari gördük,yasamaktan igrendik.Ben insanligimdan utandim.Türkiyedeki Fasist diktatöryaya hic deginmiyorum bile...Direnenlerde vardi,gece uykumuzdan uyanip acaba bir gelisme oldumu diye,bekledigimiz zamanlar,gencecik cocuklarin umut icin SIKTIGI her kursunda,yüregimize su serpildi,ama her kaybettigimiz bir can icin dünyayi yakmak istedim...Direnis yili oldu bence,özellikle kadin savascilarin önünde saygiyla egiliyorum...Insanlik icin direnen,direnis icin protestolariyla destek veren,en ufak bir katki saglayan tüm insanligin önünde saygiyla egiliyorum...Umutlu YILLAR
Alt 24.12.2014, 17:24
Erfahrener Benutzer

Standard

benim yalniz,güzel, cennet türkiyem,
heryerinde kuyunu kazanlar olsada ayaklarinin üzerinde hala duruyorsun.
bakalim ne kadar
Alt 24.12.2014, 18:20
Pleasuree

Lächeln Was denkt ihr gerade ?

Önceden olsa bırak gitsin, aşk tek kişilik derdim. Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim… Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış…

(İclal Aydın)
Alt 25.12.2014, 16:00
___CENK___

Standard Yuh Sıze Kara Kadılar!

Yuh Sızın Adeletınıze!hırsız,sapık Ve Katıller Berat Eder,16 Yasındakı Cocuk,sultana Hakaret Ettı ıddıasıyla Tutuklanır!ıyıkı Kaftan Falan Gıymıyor Bu Kara Kadılar! Vurun Kellesını Derlerdı....
Alt 25.12.2014, 17:20
Erfahrener Benutzer

Standard sakiz cigniyorum

cesmenin sakizini cigniyorum, dünyanin en pahali sakizlarindan birisi. nedenmi? dogal olani, mastix vee bu nadir agaclar mesela bizim ülkemizdede yetisiyor. neden agaclarimiza deger vermiyoruz? dünyanin en güzel tabiatlarindan birisine sahibiz ve sonuca bakin
bir bakin:
http://sakizagaci.gen.tr/
Alt 25.12.2014, 17:39
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Neye deyersin Hayat

Yakla$an yeni yillar,bayramlar,dogum günleri,bize verdigi heycani co$kusu kadar geri tepen
anilarla nasilda hüzünlere bogar,degi$mi$ hayatlarimiz,degi$mi$ yollarimiz,degi$mi$ yüzlerimizle ya kaybettiklerimizle eksilen yanlarimiz ,cogaltilan yanlarimizla..
sonra dü$ünmek kendinden bile gizlice
güldügün ,sevindigin $eyler sonra hüzünlendigin ,agladigin $eyler oluyor ya
özlediklerin sonradan özlemediklerin oluyor ya
dü$ünyorsun i$te neye degmezsin ya da neye deyersin hayat
Alt 25.12.2014, 17:55
Pleasuree

Lächeln Was denkt ihr gerade ?

"Kokusuna asik oldugun birinden nefret edemezsin..."
Alt 25.12.2014, 17:59
Pleasuree

Unglücklich

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
cesmenin sakizini cigniyorum, dünyanin en pahali sakizlarindan birisi. nedenmi? dogal olani, mastix vee bu nadir agaclar mesela bizim ülkemizdede yetisiyor. neden agaclarimiza deger vermiyoruz? dünyanin en güzel tabiatlarindan birisine sahibiz ve sonuca bakin
bir bakin:
http://sakizagaci.gen.tr/

Zeytinagaclarimiza´da sahip cikamiyoruz biz. Böyle dangalak bi halk´iz iste.
Bildigim kadariyla zeytinlerimizi italyanlari satiyomusuz ve onlar bizim güzelim
zeytinlerimizi italyan zeytinyagi olarak pahalli pahalli dünyaya sunmaktaymis....
Alt 25.12.2014, 22:42
___CENK___

Standard .....

Ayrılıklar değil, ayrıntılar öldürür aşkı; Gidenler önce iyi ki tanıdım derler, Sonra da çok seviyorum .. Ve sonra ’’ iyi ki ...’’ vapurları , ’’ Keşke’’ limanlarına hareket eder .. ...Ve giderler ... Çünkü kendince haklı nedenleri vardır hep , Çünkü ’’ bencil ’’ lik ’’ sencil ’’ liğe uğramak istemez . Mesela aşkta gurur olmaz derler, Ama olduğu içindir oysa bunca kalp kırıklıkları .. Çünkü ayrılıklar değil, ayrıntılar öldürür aşkı. Ve giderler .. Fakat gittikleri yerde buldukları , Koskoca bir hiçtir çoğu zaman. Geride kalanlarıysa hârabe sanırlar . Zafer kazandıklarını mutlu olacaklarını sanırlar, Oysa hem ateş yakıp , Hem içinde durup , Hemde yanmadan kalamazsın. İşte bu nedenle aslında zafer gidenlerin değildir. Ama geride kalanların da değildir. Zafer yalnız ihanetindir . Özdemir ASAF
Antwort