Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.07.2004, 18:02
Benutzerbild von feuerloescher
feuerloescher feuerloescher ist offline
Neuer Benutzer

Standard hehehehehe

hehehhehehehe
Alt 22.07.2004, 18:06
eniskaya

Standard Ist das alles ???? na gut ! o.T.

ohne Text
Alt 22.07.2004, 18:14
Neuer Benutzer

Standard Tek Birsey Söylüycim.

TC Cumhuriyeti kimin usagligini yapiyor?
Alt 22.07.2004, 18:18
eniskaya

Standard Lord Kelvin

hat einmal gesagt....

"Eine familie ist eine Tyranei, der schwächste Glied bringgt es zum Fall"

Das zeigt denke ich wie die Familie und dadurch abgeleitet wie die Menschheit funktioniert.... Macht Macht Macht..... und nichts anderes...

Mann muss als Land auf alle evtl. vorbereitet sein und nicht nur auf Gott hoffen.... den Gott hilft nur denen die sich selber Helfen....

Ich denke das mir der 11 September eine Sache der Amerikaner selber war..... die barauchten nur einen vorwand....
das ist klar....

Nun ja wer dafür ist besser geeignet, als die Öl reichen Araber..... acuh Russlan hat Öl, aber die Russen sind in der Lage Ihr Land zu verteidigen... weil Sie weit aus Weiser sind als die Araber...

Und auch Türkei kann sein Land sehr sehr gut verteidigen.... im Augenblicklichen Situation, kann ohne weiteres uns nicht schaden.....

Das alles ist nicht Hochmut, sondern nur die Nutzung des verstandes.... ich hoffe die Arber kappieren dies einens Tages......
Alt 22.07.2004, 18:23
Neuer Benutzer

Standard Afganlar Arabmi.

Gine Arab Düsmanligi yapmaya basladin.

Türkiye kendi kendini koruya biliyormu.

Gine TC yalan larina inanmissin Türkiye 20 sene boyunca ic savas yasadi bundan büyük zararlar gördü.

Eyer Sünni Kürtler Zaza lar olmasaydi senin TC bugün parcalanmisti bunu iyi bil.

O savasin ardindan türkiye batmis ezilmis ve yok olma durumuna gine gelmistir.

Ruslara gelince Galiba ABD askerlerinin Gürcistana gidib oralari karistirdigini görmemissin :=)))

Yada Rus firmalarini batirib onlarin üzerine konmayi gine görememissin.

Bugün ABD ayaginda corab olmuyan ülkelere saldiriyor.

Somalide onlari gördük Irakta gine ayni ayaginda corab olmuyan askerlerlen daha bas edemiyorlar.
Alt 22.07.2004, 18:25
eniskaya

Standard Hicbir kimsenin

sadece dünya konstellasyonunda kendine... cesit cesit zemeinler hazirliyor....

TC ne eski zamanda nede gelecke zamanda birilerine bagli olacaktir..... bu bizim kanimizda var..... kimseye boyun egmeyiz....

Ha siyasi anlamda, yani ekonomik alanda boyun egersin..... o ayri bir konu... ama onu düzeltebilirsin, kendi ekonomoni düzeltir.... ama siktir edersin..... o kolay

Her alanda süper olmak zorundayiz..... nedenmi???

Bir tarafimiz helenizim manyaklari öbür yanimiz Arap manyaklari... yani Türkün isi cehalaet dolu bu bölgede kolay degil......

TC ancak bu siralar biraz Reform yaparak birseyler yapmaya calisiyor...... ve üstelik Araplara demokrasi dersi verme arzusu icnde, ama onlar zaten dinlemezlerki..... eger Resulu dinleseydiler... su an dünya cennet olmasi lagzimken.... Araplarin bölgesi kan gölü..... schon komisch....
Alt 22.07.2004, 18:32
eniskaya

Standard Cok fazla karistirdin galiba

binbir konuya giriyorsun hangisine cevap vereyim????

Bir sefer Arap düsmanligi yapmiyorum...... sadece gercekleri söylüyorum....

Bir gercekte suki.... PKK orosbulari sayesinde Türk Silahli Kuvvetleri TSK form tuttu.... bundan 20 yil önce TSK bir hicti.... ama antreman sayesinde su an süper bir form yakaladi.....
Derler ya her iste bir hayir vardir.... PKKnin hayirida TSKnin antreman yapmasi oldu......

Bunlar hayatin gercekleri.... isteyen inkar eder etmekle berber ortaden kalkmazlarki.....

Ben Tayip Erdogani bir din azmani gördügüm kadarda bir Kurt Politikaci görüyorum.... son iki yilda yiyki basbakanimiz oldu diyorum..... oda kendini acayip gelistirdi...... ve su an Islam dünyasinin en degerli Politikacisi oldu......

Önemli olan kimse kimseye Ideolojisini dayatmamasi..... zaten Kuran evrensel bir Kitaptir..... her zamanda yeri vardir....
Alt 22.07.2004, 18:32
Neuer Benutzer

Standard Demokratie.

Medeniyet Dedigin Tek kalmis canavar.

Demokrasi cözümmü sence Türkiye demokrat bir ülke deyilmi yani demek istiyorsun.

Hem demokrasinin medeniyetlen ne ilgisi var.

Teknolojinin gelismesinde ilerlemesinde demokrasinin saci acik kadinlarin mini etek giyen kadinlarin ne gibi rölü olmustur :=))

Neyse ben kaciyorum 24 saat buralarda kafa sisiyor....

Birde demokrasi ülkelerin hic bir zaman diktatörlerlen sorunu olmamistir.

Alman dis isleri bakani fischer Cine gitmisti gecen hafta fischer cinlilere domokrasiye gecmelerini söylemisti.

Cinlilerde ona su cevabi verdi Honkong Ingiliz Kraliyet sömürgeciligi altindayken neden ingilizlere bunu hic söylemediniz dedi.

Fischerden Cit yok kafasini kasimaya basladi.

Senin ingilterende bile demokrasi yok sen nasil demokrasiyi TC ye getireceksin.
Alt 22.07.2004, 18:34
eniskaya

Standard Reha Muhtar kimdir benim yanimda

onu sorular ve sok gercekler icinde bogmarim.....

Kalsik bir uslubu var hep ayni.... hic improvisieren edebilecek kabiliyeti yok.....

Acikcasi bu benzetmeden biraz alindim..... lächel lächel.....

Baska isimler tavsiye et.... )
Alt 22.07.2004, 18:43
eniskaya

Standard Bir umut

devletler arasi iliskilerde demokrasi yoktur zaten....

Benzeri bir durumu Erdoganda Fransizlara patlatti....

Fransizlari muhalefetteki Parti baskani, Leyla Zana ve arkadaslarinin hakkindaki Yargitay kararini elestimdi..... Erdogan hemen aninda lafi cakti...

Zamaninda ben siir yüzünden yargilandigim zaman neredeydiniz, niye ozman bir sey demediniz......

Bence bu gibi akil veren kisileri tarihte yaptiklari hatalarla bogup evine yollayacaksiniz.....

Üstelik cin öyle demokrasiden cok fazla uzak falanda degil... sedece biraz daha sertlikleri assagi koyarsalar.... zaten demokratik bir yapisi sayesinde, daha kimse agzini acamaz....

Bunlar zemenla gelisip olgunlasan seylerdir....
Antwort