Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.07.2004, 23:56
eniskaya

Standard Sen milli geri görüscü oldunda ne oldu

ancak Allahin Ayetlerini inkar edip sirk kosuyorsun......

SEFAAT KIME AYITTIR ??

Kur’an’ın ifadesiyle: “Şefaat tümden ve sadece Allah’ındır...”(Zümer Suresi, 44)

Bircoklarinin kurtuluş belgesi gibi gördükleri şefaat anlayışı Kur’an’a aykırıdır.

Zümer Suresi 43-44
---------------------------------
Yoksa Allah"tan başka şefaatçılar mı edindiler?! De ki: "Hiçbir şeye güç yetiremeseler ve akıl erdiremeselerde mi?"

De ki: "Bütün şefaat Allah"a aittir. Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra hep döndürülüp O"na götürülecekstniz!"
------------------------------------------

Eger bir kisi Allahtan baskasindan sefaat beklerse, tamamiyle Allaha sirk ve Resule iftira kosuyordur.....ki Resul veda Hutbesinde belirmisti.... benimde akibetimin ne olacagini bilmiyorum...... Resul bile ancak Kurandaki vahyiyi bilebiliyordu..... ona Kuran disi ne kuvvetler nede bilgiler vahyedilmistir.

Yani simdi Resul sahabelere sefaat edecek..... Erbakan singide sizleremi??????

Haaaaaa haaaaaaaa kiz sen kecileri kacirdin hemde en üst seviyede..... vah vah vah

Uzun zamandir Enis abin sana genis ve en güzelsekilde bilgiler aktarip duruyor... sen ya kisiselligime yada kendi kafandaki ideolojiye takilip duruyorsun...... azda olsa ufkunu genislet..... yoksa kafesteki kus gibi kalirsin.... hürriyetin hayatin güzelliklerin ne oldugunu anlayamazsin.....
Alt 13.07.2004, 23:56
unknown

Standard erkegin cinsel organiyla ilgli hadis

Hz. Aişe (r.ah.) şöyle rivayet etmiştir:
Rifaa"nın karısı Peygamber"e (a.s.) gelerek; ben Rifaa ile evli idim. Beni üç talâkla boşadı. Sonra ben de Abdurrahman b. Zebir ile evlendim. Fakat Abdurrahman"ın erkeklik aleti şu elbise saçağı gibi (gevşek) dir dedi. Resulüllah gülümseyerek: "Sen tekrar Rifaa"ya mı dönmek istiyorsun? Hayır, sen ikinci kocan Abdurrahman"ın balcığından o da senin balcığından tatmadıkça dönemezsin" buyurdu. Aişe sözlerine devamla: Ebu Bekr"de Peygamber"in yanında bulunuyordu. Halid b. Saîd b. As ise kapıda kendisine izin verilmesini bekliyordu. Halid: Ey Ebu Bekr! Bu kadının Resulüllah"ın huzurunda açık açık ne söylediğini işitmiyor musun? dedi.

Sahih-i Müslim"deki hadis numarası [Sadece Arapça]: 2587

sanki sex filmi cevriliyor..hadi bunlaa neden kizmiyorsunuz.. balcigindan taddmak erkeklik aletide gevsekmis tabirlere bak..... be güzel dinleri varmis bunlarin... ha ha haaaaaaaaaaa
Alt 13.07.2004, 23:59
unknown

Standard SEX YAPARKEN OKUNACAK DUA..hadisi

İbn Abbas"ın (r.ahm.) rivayet ettiğine göre:
Resulüllah (a.s.): "Sizden birisi cinsi münasebet için eşine yaklaştığında: Bismillah, Ey Allahım! Bizi şeytandan uzaklaştır! Şeytanı da bize ihsan ettiğin çocuktan uzak kıl! der ve bu birleşmeden aralarında bir çocuk takdir olunursa, artık şeytan bu çocuğa hiç bir zaman zarar veremez" buyurmuştur.

Sahih-i Müslim"deki hadis numarası [Sadece Arapça]: 2591

halen kiziyormusnuz iki yüzlü cahiller sizi..hepinizi milli görüs camisina bekliyoruz bu pazar bedava lahmacun ve cinsel bilgiler dua istisaremiz var...
Alt 14.07.2004, 00:06
unknown

Standard kurani bilmiyorsan konusma

en iyisi hulusi amcana sor sonrada gel benden özür dile..evet sefeat yardim tamamyila allaha aittir..lakin kuranda yine ayet vardir..allah istedigi kisilere gercege taniklik edenlere sefeat yetkisi verebiliyor...
ögrende gel abicigim...ayeti cikartip mosmor etmiyeyim..herseyi cok yüzeyssel biliyorsun..söylediklerin dogru ama eksik..almanyada eksikde yanlis sayilir....her zamanki gibi....
Alt 14.07.2004, 00:12
eniskaya

Standard Ben sana söyliyeyim

kim sapikmis......

Bu Resule yazdigin iftiraya her kim inanirsa düpedüz SEKS SAPIGIDIR....

Yazaninda okuyaninda, Kitap haline getirip derleyeninde.... Allah yedi bin belsini versin.... tamammi.... eger Enis kardes haksizsa Allah onun versin.....

Sende hic kafa yokki..... Kurani yutan bir Resul kalkip 6 yasindaki birisiyle evlenirmi.......

Ne gibi Kitaplar okumussun sen.... elbet Hadislerin hic bir dini yönü yoktur.....
Sünnetlerden sadece 16 tanesi sahih sayilip din Litaratüründe yerini almistir... nedeni ise Kurandaki Ayetlerlen birebir uydugundan sahih görülmüstür.......

Du musst dich bessern, sonst fliegst du hier raus.... und keiner wird dich vermissen....
Alt 14.07.2004, 00:16
eniskaya

Standard ELAZIZ SENMI GELDIN

Acayip Arabische sex geschichten........

Bosu bosuna Araplarin basindan azap eksik olmaz demekki... ayni Erbakancilar gibi.... hepsi Iranlilar gibi... genelevi dinde mesrulatmak pesinde.... Iranlilar sera derler... yani saatlik nikah......
Alt 14.07.2004, 00:17
unknown

Standard sen hasta felanmisin ?

bu hadisi ben yazmadim.. sünnilerin kutsal kitablarinda bol bol var bunlardan hemde hepsinde degisik degisik varyasyondan..
senin kafanda var biraz galiba..sanki ben uydurmusum gibi iftira atma diyorsun..
okuman yazman yokmu..hz ayse annemiz anlatmis..gerdege girme anini anlatiyor..yani hz muhammede 9 yasinda nasil teslim edilmis..
git derdini hocalara anlat..bu kitapalara inananlar var..
ben buraya yazdim diye suclumu oldum..
ne heuchlerisch doppelzüngig insanlarsiniz...
Alt 14.07.2004, 00:19
eniskaya

Standard Göster o Ayeti

Sure va Ayet Numarasi lütfen...... senin o yuvarlak yalanlarin ve laflarin bugazinda kalsin insallah....
Alt 14.07.2004, 00:22
eniskaya

Standard Kim inaniyormus bu Kitaplara

Kuran kime yetmiyormus..... ben dogrusu bilmek isterim...... kimlerin Kurandan baska kitaplari varmis.....
Alt 14.07.2004, 00:32
unknown

Standard GÖSTERIRISEM ÖZÜR DILIYECEKMISIN??

cocuk!!!!!

iki örnek

Sebe Suresi 23. Ayet O"nun huzurunda , izin verdiği kimselerden başkasının şefaati fayda da vermez. Nihayet kalplerinden dehşet giderildiğinde: "Rabbiniz ne büyürdür diye sorarlar, (şefaatçılar): "Hakkı." derler. O, öyle yüksek, öyle büyüktür.

Taha Suresi 109. Ayet O gün Rahman"ın izin verdiği ve sözünden hoşnut olduğu kimseden başka, hiç kimsenin şefaati fayda vermez.

evet enisbey MOSMORRRRRR????
Antwort