| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sevgi kusun kanadindaymis. Bülbüller güllere aceba ondan mi hayrandir? Kim bilir? Bu sorunun cevabini bana bu türkü verir gibi galiba...
![]() Ölüm denizin kıyısında anacığım Ölüm göğün yüzünde Ölüm yerin dibinde Ölüm soluk alışında Ölüm başucunda Sevgi gözümün kökünde yavrucuğum Sevgi kuşun kanadında Sevgi ne göğün yüzünde Sevgi ne yerin dibinde Sevgi başucunda ..... -Banu Kirbag youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=3ryraGj3lzQ |
|
|||
|
|||
![]() Çeşmi Siyahım sözleri rahmetli Asik Mahzuni'ye ait, bence onun en güzel eseri. Grup Kizilirmak müzigiyle ve Ilkay Akkaya'nin sesinden bu türküyü kimse daha güzel yorumlayamaz. Zamansiz bir eser..
İşte gidiyorum çeşmi siyahım İşte gidiyorum çeşmi siyahım Aramızda dağlar sıralansada, sıralansada Sermayem derdimdir ey dost servetim ahım Karardıkça bahtım bahtım karalansada Haydi dolaşalım yüce dağlarda Haydi dolaşalım ey dost yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda, ah ile zarda Ölmek istiyorum viran bağlarda Ayağıma cennet cennet sıralansada Ölmek istiyorum ey dost viran bağlarda Ayağıma cennet cennet sıralansada Bağladım canımı zülfün teline Bağladım canımı ey dost zülfün teline Dost beni düşürdün elin diline, elin diline Güldün Mahsuni’nin ey dost garip haline Mervan’ın elinde ey dost paralansada .... - Ilkay Akkaya youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=2EB84ReC0OE |
|
|||
|
|||
![]() Sükriye Tutkun da kaliteli müzikler üreten, yozlasmaya ve kirlenmeye inat güzel eserler yaratmaya calisiyor. Bu türküyü de bir baska güzel yorumlamis.
Şafak söktü yine sunam uyanmaz Hasret çeken gönül derde dayanmaz Çağırırım sunam sesim duyulmaz Uyan sunam uyan derin uykudan Çektiğim gönül dilinden Usandım gurbet elinden Hiç kimse bilmez halimden Uyan sunam uyan derin uykudan Bunca diyar gezdim gözlerin için Niye küstün bana el sözü için Dilerim mevlamdan sızlasın için Uyan sunam uyan derin uykudan Çektiğim gönül dilinden Usandım gurbet elinden Hiç kimse bilmez halimden Uyan sunam uyan derin uykudan ..... youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=LM3gYTEq2xY |
|
|||
|
|||
![]() Bu türkü benim icin bir baska kilometre tasidir....
Şifa istemem balından Bırak beni bu halımdan Razıyım açan gülünden Yeter dikenin batmasın Gece gündüz bu hizmetin Şefaatin kerametin Senin olsun hoş sohbetin Yeter huzurum gitmesin Taşa değmesin ayağın Lale sümbül açsın bağın İstemem meth'eylediğin Yeter arkamdan atmasın Kolay mı gerçeğe ermek Dost bağından güller dermek Orda kalsın değer vermek Yeter ucuza satmasın Sonu yoktur bu virdimin Dermanı yoktur derdimin İstemem ilaç yardımın Yeter yakamdan tutmasın Nesimi'yem vay başıma Kanlar karıştı yaşıma Yağın gerekmez aşıma Yeter zehirin katmasın ... - Ilkay Akkaya youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=EqdrLD--_As |
|
|||
|
|||
![]() Haramiler'in güzel bir sarkisi. Ankara sIk ve yogun kar yagar, ama bu sarkida bir baska yagmis
![]() Kar Yağıyor Bugün Ankara'ya Kar yağıyor bugün ankara'da Kar yağıyor uykularıma Sen uzaklardasın Dışarda buz gibi bir hava Odam sıcacık aşkınla Sen uzaklardasın Kar yağıyor bugün ayrılanlara,eski günlere,hatıralara Biliyorum örtecek onları eski günleri, hatıraları Kaç mevsim geldi geçti, yanıyorum aşkınla Sen uzaklardasın Gün seni anlattı ben dinledim Geceler tutsak yalnızlığıma Sen uzaklardasın Kar yağıyor bugün ayrılanlara,eski günlere,hatıralara Biliyorum örtecek onları eski günleri, hatıraları .... - Haramiler youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=eJjAXvCokas |
|
|||
|
|||
![]() Edip Akbayram güzel kisiligini güzel sanatiyla bu sarkida birlestirmis. Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden...Var mi bunun ötesi?
![]() Güvenemem Servetime malıma Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Mal Verdin Ne Yar Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden Adaletin Bu Mu Dünya Ne Mal Verdin Ne Yar Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır Adaletin Bu Mu Dünya Ne Mal Verdin Ne Yar Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya ... -Edip Akbayram youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=ftq3y6Ditu8 |
|
|||
|
|||
![]() Bence bu sarki "herkes gibisin" eserinden sonra en iyi Cem Karaca eseridir. Klip biraz amatörce olmus ama neyse, bahsi gecen kisi rahmetli Cem Karaca oldugu icin hesaba katilmamasi lazim...
Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine? Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Saçını dök sineme derdini söyle Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle Sürerim buluttan tarlaları Yağmurlar ekerim göğün göğsüne Güneşte demlerim senin çayını Yüreğimden süzer öyle veririm Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle ..... - Cem Karaca youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=Ejju6-mZtNY |
|
|||
|
|||
![]() aşk bana zor geliyor
tıpkı bir baş ağrısı senin dediğin mi yoksa benim bir iktidar arenası aşk bana zor geliyor zır delinin hallisi arar mı bugün, belki yarın geçti ömrün yarısı siyahla beyaz gibi geceyle gündüz farkı gölle deniz büyüklüğü kadınla erkeğin arası siyahla beyaz gibi toprakla gökyüzü beyinle yürek kadar uzak kadınla erkeğin arası aşk bana zor geliyor aşk bana zor geliyor gecenin en karası sensiz üstüne kimsesiz belkiyle keşkenin kavgası aşk bana zor geliyor soğuk bir mart havası güneştir artık özlediğim ne malı ne parası siyahla beyaz gibi geceyle gündüz farkı gölle deniz büyüklüğü kadınla erkeğin arası siyahla beyaz gibi toprakla gökyüzü beyinle yürek kadar uzak kadınla erkeğin arası aşk bana zor geliyor.. |
|
|||
|
|||
![]() Bir bir aklıma düştü
Eski resimler Yağmur rengi bir nehir Uzaklarda bir şehir Arda kalanlar dünden Zor zor sensiz olmak zor Bugün bile Ellerinin teması Vücudunun ısısı Tenimde sanki hala Kimbilir ne kaldı Benden sana şimdi Belki sende hala Yaşıyorsun beni Benden uzaklarda Bana benden yakın Belki kollarında Bir başka kadının Yok yok hiç faydası yok Anıların Alışmışken yokluğuna Unutmuşken o günleri Yırttım gitti resimleri Kimbilir ne kaldı Benden sana şimdi Belki sende hala Yaşıyorsun beni benden uzaklarda Bana benden yakın Belki kollarında Bir başka kadının Yok yok hiç faydası yok Anıların Alışmışken yokluğuna Unutmuşken o günleri Yırttım gitti resimleri |
|
|||
|
|||
![]() 2009un yeni albümleri yavas yavas ckiyor piyasaya. Bazi isimlerin albümleri yine muhtesem. Nazan Öncelde buna dahil
nazan öncel'in yeni albümü hatırına sustum'dan bir şarkı Seni bugün görmem lazim bir düş gördüm düşümde gözlerin yerlerde idi ellerin ceplerinde kalbin ötelerde idi seni bugün görmem lazım şöyle biraz açılmam lazım derdimi anlatmam gerek içimi dökmem lazım bize ne oldu bilmem lazım önce kendim inanmam lazım bunla başa çıkmam gerek zamanla alışmam demek beni biraz anlaman lazım o da mı yalan bu da mı yalan kötü bir rüya gördüm o zaman o da mı yalan o da mı yalan kötü bir rüya gördüm o zaman silah zoruyla mı sevdin kalbine zorlamı girdim mümkün olabilseydi anlatabilirdim Öp barisalim Bir yarasa kadar tersim Gözlerine mil mi çektin Zaman tüneline girdim çıkabilmiş değilim Issız adaya gidecek olsam Yanıma 3 şey alacak olsam Oda sen olurdun herhalde Hadi öp Öp öp öp barışalım Barışarak konusalım Hadi öp öööp barışalım Yine eskisi gibi olalım Aradaki bağlara Sıkı bir düüğüm atalım Acıları uyuşturdum Bir tek umut diye Allah büyük kavusturur isterse günün birinde Bir uçak biletim var elimde Hadi kalk götüreyim seni de Buluşalım o parkın önünde Hadi öp öp öp barışalım Barışarak konuşalım hadi öööp barışalım Güne güzel başlayalım Yarınlardan korkmadan Bugunleri yaşayalım hadi öp öp öp hadi öp öp öp hadi öp öp öp kolay demek kolay zaman bunu hesabını sorar hadi öp öp öp barışalım bugunleri konuşalım Hadi öööp barışalım Yine eskisi gibi olalım Aradaki bağlara Sıkı bir düğüm atalım |