| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ***
İSTANBUL TEKELSPOR: 71 - FENERBAHÇE: 80 Türkiye Basketbol Ligi"nde, 4. haftanın açılış maçında Fenerbahçemiz, İstanbul Tekelspor"u 80-71 yenerek 4. maçından da galibiyetle ayrıldı. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=855" target="_blank">http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=855</a> |
|
||||
|
||||
![]() Gercekten iyi olmus hehhehehehehhe
Ama mühim olan futbolu ;-) |
|
||||
|
||||
![]() dogru taktik onlari eninde sonunda "dogru yola" getirmek!
Dogru düzgün TARAFSIZ ve GERCEKCI Spor Yazarligi yaptirsinlar ve Fenerbahce camiasi onlara tepki göstermez. |
|
|||
|
|||
![]() Ramazan Bayramini kutluyorum.
Tüm Oyuncularimizin,ailelerinin ve sevdikler kisilerinin mutlu dolu seker bayrami dilerim :-) Sabir olun az bayramlar kaldi Camiamizin Dünyada kendisine yakisir yerlere getirmeyi. Yola Devam :-) Saygi- ile Sevgilerimle JK |
|
||||
|
||||
![]() Üzüntü duyuyoruz
22.11.2004 21 Kasım Pazar akşamı oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında çıkan kavgada bıçaklanan 16 yaşındaki Cihat Aktaş`ın ölüm haberini büyük bir üzüntü içerisinde almış bulunmaktayız. Sporun dostluk, barış ve kardeşlik ilkelerine ters düşen bu gibi olayların statlarımızda bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, olayda hayatını kaybeden Cihat Aktaş`a Tanrı`dan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5688&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5688&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a> |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Nasil bir mal oldugunuz belli zaten!
|
|
||||
|
||||
![]() Dogrusu okudum ve cok cok sasirdim
hahhaahha gercekten!!! Tam benim söylediklerimi, düsündügümü aynisini yazmis :-))) O yüzden 100% katiliyorum :-))) Lütfen okuyun !!! al" *** Feryadımız boşa değil Denizli ve G.Antep maçlarındaki hakem hatalarına Trabzon"da yenisi eklendi Daum"un doğru hamleleri, oyuncuların hırsı Prag maçı öncesi herkesi umutlandırdı Maçtan sonraki yazımda tribünde Selçuk Dereli"nin verdiği kararları sağlıklı olarak göremediğimi ve bu yüzden de yorum yapamayacağımı belirtmiştim. Haliyle de hakemi alkışlayan Nobre"yi eleştirmiş, takımını böyle bir maçta nasıl yalnız bırabileceğini sorgulamıştım. Maç bitiminde en sağlıklı bilgiyi Rıdvan"dan alabilirdim, öyle de yaptım. Hem yorum yapan, hem de bütün pozisyonları ekranda ve sahada izleyen Rıdvan orada Nobre"ye tekme atan Erdinç"in kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra TV"de pozisyonu bir kez daha izleme olanağını buldum. Ve de şoke oldum. DERELİ"NİN HIRSI, KİNİ! Bu nasıl iştir, nasıl anlayıştır? Bana orta sahadan gole giden bir futbolcuya tekme atılmasını 4 hakemin de görmemesini (!) kim açıklayabilir? Biz bu sütunlarda boşuna feryat etmiyoruz. Denizli maçındaki 3 metre ofsayta, G.Antep"te bir metre dışarıdan çevrilen topa devam diyen zihniyetin Nobre"ye atılan o tekmeyi görmemesini de son derece doğal karşılıyorum. Bu şartlarda bile şampiyonluk mücadelesinde önde olan F.Bahçe normal şartlarda nerede olurdu Allah bilir? Nobre"nin peşinden koşup büyük bir hırsla kartını çıkaran Dereli"nin o suratındaki kin ifadesi, hiddet, kızgınlık neydi, kime karşıydı? Çocuğun peşinden illa ki kart göstereceğim diye koşacağına maçı 2-3 dakika uzat. O senin elinde değil mi? Ayrıca da tekmeyi yemiş ve sakatlanmış bir futbolcuya karşı o tavrı sen hangi hakla ve kimden alıyorsun? Bu satırların yazarını "Şu şöyle yazmış, bu böyle yazmış"la karıştırma. İki kere ayağı kırılmış bir futbolcunun satırlarıdır bunlar. Sakatlanmış bir futbolcunun acısını senin gibi futbol oynamamış kimseler bilemez. Kurallarla beraber futbolcu psikolojisini öğrenmeden sahaya çıkarsanız sadece ligimizde esersiniz, Avrupa"da esameniz bile okunmaz. DAUM"UN TAKTİK ZAFERİ Haa bu arada Nobre"nin alkış olayı doğru mu, elbette hayır. Ama bir futbolcuyu böylesine tahrik eden hakemin cezası ne olacak? Şimdi Fenerbahçe Tahkim"e gider mi, bilemem. Bence boşuna gitmesinler. Çünkü Nobre bir futbolcuya parmak falan atmadı, affedilmesi mümkün değil! Hakemi alkışlamış, bundan daha büyük suç olur mu! Şöyle 9-10 maç ceza versinler insanlara ibret olsun değil mi? Yani sonuçta parmağa geçit verilen ülkemizde, alkışa dur deniliyor. Ne trajikomik durum değil mi? Trabzon maçındaki ikinci önemli nokta Daum"un yaptığı müthiş hamlelerdir. 10 kişi kaldıktan sonra, Kemal"i çıkarıp, Deniz"i sol kanada göndermesi, Luciano"yu liberoya çekmesi, Önder ve Servet"le çift stoper oynaması, Ümit"le beraber savunmayı 5"lemesi ve ileride top saklayıp defanstakilere nefes aldıracak, teknik özellikleri olan Alex"i tek bırakması hepsi doğru seçimlerdir. Trabzon maçı bitti. Şimdi önemli olan yarın Prag"daki 90 dakika. Beni umutlandıran Trabzon"daki mücadele hırsı, arkadaşlıklar, oyun disiplinine uyum ve özverili savaştır. Trabzon"da olmayan Serkan, Selçuk ve Hooijdonk"uyla F.Bahçe daha iyi olacağının sinyalini veriyor. Avrupa"da gidebildiği yere kadar gitmeli derken, bu sene ligde alınacak şampiyonluğun çok değerli olduğunu tekrar belirtiyorum. Çünkü bu takım önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi"nde daha iyi işler yapacaktır. Böyle gide gide, tecrübe kazana kazana ve illa ki ligde şampiyon ola ola asıl hedef olan 2007, yani 100. yılda Avrupa"dan gelecek bir şampiyonluğu kutlamak için herkesi sabırlı ve inançlı olmaya davet ediyorum. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-107.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-107.html</a> |
|
||||
|
||||
![]() Biliyormusunuz ...
... bu hafta en mühim dallarda galibeyetler elde ettik! Futbolda ... A Takimimiz Trabzonda 2-0 galip PAF Takimiz Trabzonda 2-0 galip Genc takimlarin hepsi galip Basketbolda ... Erkeklerimiz Besiktasi maglup etti! Bayanlarimiz Besiktasi maglup etti! Genclerimiz galibiyet aldi! Voleybolda ... Erkekler galip geldi! Bayanlar galip geldi! ... ve Sali günü yine bir galibiyet daha! Sparta Prag"i 1-0 maglup ettik :-) |
|
|||
|
|||
![]() Can"dan / Yürekden hemide
ooOOoOOOoOooOooo AureliooooOOoOOOOoooo ________________________________________ 1 9 0 7 F o r z a e n e r ________________________________________ gerisi YI[A]LAN 6eter 0lun |