Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.03.2004, 20:49
airdem

Standard Benim duyduguma göre 85bine cikacak :) o

ohne Text
Alt 15.03.2004, 20:56
unknown

Standard bi ekleme yapacam cünkü baya kizkinim

her fenerli gibi böyle bi sacmalik olmaz yani.
Arkadaşlar,

Gazeteleri karıştırırken öğrendim... Gençlerbirliğinin adanada oynayacağı adanaspor maçı ertelencak... üstelik gençlerbirliğinin talebi üzerine...

HANİ BU SENE ERTELEME YOKTU...

Ben adana deplasmanına gidip yorulacak bir gençlerbirliğini, haftasonu maç yapmayıp dinlenerek geçirecek bir gençlerbirliğine tabii ki tercih ederim...

Neden fikstür uygulanmıyor?... sezon başında erteleme olmayacak diyen federasyon ne yapmaya çalışıyor? Yoksa bu sene uefada başarılı bir grafik sergileyen ve gelecek sene avrupa kupalarında yer almasının ancak türkiye kupasında final oynamasından geçen (ligdeki konumları belli) gençlerbirliğine avantaj sağlama peşindeler mi?

ULUSOYSUZ İSTİFA!!!

Yahu bunlar varya tam gerzek

Gençler Avrupada oynuyor diye maç erteliyorlar

ama erteledikleri hafta avrupa kupası maçı yok.

Amaç Gençler kupada devam etsin seneye avrupada

oynasın.

Adelet herkez içindir.bizim sesimiz çıkmaz nasılsa verin

istediğiniz hakemleri düzenleyin maç programlarını sonucu

değiştiremezsiniz.

Korkmadan yürüyoruz

Şampiyon olacağız

Şampiyonluk hakkımız

Söke söke alacağız

birakin boylesi daha iyi oldu

hem futbolcular hem taraftar daha motive olacaktir

Biz cok "Avrup Fatihlerini" Kadikoyun cimlerine gomduk

Boyle rezillik olmaz, ben de bastan Valencia ile haftaya oynayacaklar Adana maci onun icin ertelendi sandim, ama meger dertleri bizim macmis... Yahu ben boyle sey gormedim, bugune kadar Avrupa maclarindan onceki maclari erteleyip, ulke tanitimi, vatan millet Sakarya olayi falan filan diye bir sure sebep buldular, eee peki bu ne... Burda kim kime karsi mucadele ediyor, kim kime karsi avantaj elde etmeye calisiyor... Federasyon mu dingonun ahiri mi belli degil... Merak etme Cavcav, merak etme Ulusoy, yukarda Allah var, bu sene hakeden herkese hakettigini veriyor cok sukur, siz de Kadikoy"de hakettiginizi alacaksiniz...

Bir de Ulusoy Kadikoy"e gelsene...
Alt 15.03.2004, 20:58
airdem

Standard O dedigin mac dün oynanmasi gerekiyordu

Da sieht man mal, wie sehr du auf dem Laufenden bist!

*sich das Lachen verkneif*

)
Alt 15.03.2004, 21:04
unknown

Standard peki niye oynanmadi bunu

aciklayabilirmisin du intelligenzbestie? neden oynanmadi avrupada oynayan takimlara özel bi madde mi cikti benim mi haberim yok. burasi patagonya mi ? biz bu genclerin isini iki kere gördük hem bizim sahad hem onlarin sahasinda. bizim avrupa fatihinde cekindigimiz yok asla kimseden cekinmeyiz. ama adaletli olmaz isen fenerbahce ayaklanir. fenerbahce ayaklanirsa türkiye ayaklanir. haberin olsun. senin düsüncen ne bu konuda sence dogru karar mi? ne bu yaw fenerbahceden neden bu kadar korkuyorlar. nedir bu fenerbahce korkusu. yani fenerbahce türk takimi degil mi gencler yani kupa macina degil de fenerbahce ile avrupa kupasinda mi oynacak. o yüzden mi ertelendi mac.
Alt 15.03.2004, 21:08
unknown

Standard sampiyonluk diyarbakirdan gecer mi ?

Rakibimiz bu haftayı;verilmeyen iki kırmızı kartı(Hassan ve Umit),Elazıg"ın verilmeyen penaltısından sonra yaptıkları atakla gol atarak kazanmayı basardı...En icten dileklerimle alkıslıyorum

Aynı dileklerle haftaya Senol"u da alkıslamak istiyorum.Sampiyonluk rotasını Diyarbakır olarak belirleyen bu nev-i sahsına munhasır yuce kisiligin,onumuzdeki hafta gosterecegi performansı da merakla bekliyorum.Acaba bjk taraftarına da,avcuyla kavradıgı testislerini gosterecek mi?Eline aldıgı her toptan sonra yerde kıvranıp zaman kazanacak mı?Mactan sonra gordugu her kameraya "Ben aslında hasta bjk"liyim...Degerimi bilmediler...Bu sene olmasa bile,seneye mutlaka sampiyonluk yolu burdan gecer diyecek mi?Ya da hicbirini yapmayıp,son iki haftadaki gibi sacma goller mi yiyecek?Gorecegiz....

Bazen Omer ile Senol"un akraba olduklarını,hatta akraba evliliginden dogmus olabileceklerini dusunuyorum
Alt 15.03.2004, 21:10
unknown

Standard YINE DERS VERDI

Yine ders verdi

Hooijdonk, gazetecilere, Kemal, Mehmet ve Aurelio’yu gönderip, gol pasları sizden, pozu da siz verin dedi

‘Attırmak önemli’
Sadece golcülüğüyle değil, mütevazılığı, arkadaşlarına karşı sıcak davranışları, onlara yardımcı olmasıyla gönüllerde taht kuran Van Hooijdonk, yine örnek bir harekette bulundu. Basın mensupları, Konyaspor maçındaki penaltıyla 1. Lig tarihindeki 200. golüne ulaşırken, krallık yarışında öne geçtiği için kendisinden özel poz beklerken, o, Mehmet Yozgatlı, Aurelio ve Kemal’in yanına gidip, “Gol atmak kadar, attırmak da önemlidir. Gol paslarını veren sizsiniz. Gidin poz verin” diye konuştu.

Bu adama helal olsun , her gecen gun bir guzellik daha yapiyor,
bir DERS daha veriyor.
Insallah bizim futbolcular ondan cok seyi ornek alir ve onun dusuncesinde ilerler.

HELAL SANA HOOJDONK !!!!
Alt 15.03.2004, 21:11
airdem

Standard Sirf konusma, birazda dinle. Cogu

soruyu kendi kendine cevaplarsin o zaman
Alt 15.03.2004, 21:14
Benutzerbild von xxsinan07xx
xxsinan07xx xxsinan07xx ist offline
Neuer Benutzer

Standard wie sieht denn hier das verhältnis aus

zwischen den 3 großen`?
wer bekennt sich zu welcher mannschaft???
also 2 leute kenne ich schon
aliconda und bigunluk sind fenerli.
und ich behalte wohl recht mit meiner behauptung das galatasaray nicht unter die ersten 5 kommt.
Alt 15.03.2004, 21:17
unknown

Standard Staddaki ses sistemi hakkinda bisey

diyecem. özellikle su son 6sarayi 2-1 yendigimiz macda ve benimde orda bulundugum macda suna deginmek istiyom.
Eger stad dj"yı buraya okuyorsan (ki vaybee e takilacagini sanmiyom ama belki o dj i taniyan biri onun dikkatini ceker umarim)bır ıkı sey soylemek ıstıyorum kendısıne ;

1-) Lutfen artık su mac sırasındakı anonsları kes... Özellikle büyük maçlarda "haydi haydi" demen kadar iğrenc bir ses bilmiyorum.... Ve bu anonsun yüzünden bir hayli küfür yiyorsun bilmeni isterim...

2-) Lütfen su sarkıları calma zamanlamasını iyi ayarla...Takım sahaya cıkmıs, Fenerbahce marsı calındı tamam, ama ondan sonra hala bangır bangır bır seyler calma... Taraftar tam o anda mesaj vermeye, tribunu baslangıc vurusu ıcın organıze etmeye calısırken gürültüden karşı tribun duyulmuyor...

Ve maç sonları calınan su "gördün mü, konyalı " gibi aptal sarkılar yerine... Seyirciye izin var takımını alkışlasın, onore etmek istediklerinin adını bagırırsın..Eger rakıp takım taraftarı varsa bırak bıraz dalgasını gecsın... Gs macı bıtıyor , bıtıs dudugu ıle gumbur gumbur muzık... Arkadasım dur 2 dakıka sesımızı kullanalım..

Umarım dıkkate alırsın...
Alt 15.03.2004, 21:18
airdem

Standard Hö, was hat das eine mit dem anderen zu

tun?
Antwort