| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() meleklerim nerde ama göremiyom onlari
![]() yada Schischi ve grill-kusbasilik kuzulari... |
|
||||
|
||||
![]() ne kadar vurdum duymazim degil mi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() dann komm mal vorbei und schau ihn dir
selber an ![]() der hat nie was gegen weiblichen besuch |
|
|||
|
|||
![]() doch du warst damit auch nicht angesprochen !!
|
|
|||
|
|||
![]() Is Arkadaslara yediririm ;-) Almanlar Etlerin tazeligini cinsini nasil olsa bilemiyor ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() ich finde am Männlichen Körper Tattoos in verschiedenen Stellen ( am liebsten Schulter und Oberarm ) sehr Ertoisch !! Wenn er auch noch ein Augenbrauen Piercing hat :-)))))
|
|
||||
|
||||
![]() olmiyanada raziyim
![]() Piercing an den Brustwarzen (Männern) sieht wirklich heissssssssssss aus !!! |
|
||||
|
||||
![]() peki sen hic penisine tato yapan gordun yada duydunmu? arsicik
![]() bak ben sana bir gercek hikaye anlatayim: tato manyaginin biri vücudunun hertarafini kazitir,tato yaptirir,yazi yazdirir ve 2-3 ayda bir gidip doktorda kaportayi yeniler gibi onlari silip yenilerini yaptirirmis... doktor baslamis yine calismaya, tam sira penise gelmisken doktor penis üzerindeki tato-yaziyi okur : "KAMA$ULLAH".. doktor bir sey anlamaz, "bu ne yaw" der..."doktor bey siz kisaltmayi okudunuz, bakin ereksiyon halinde hepsi okunuyor : "KAHRAMANMARA$LIABDULLAH" |
|
||||
|
||||
![]() Kahramanmarasliabdullah
![]() Bundan bir kac yil evel bir gencecik barmen öldü Tattoolarin yüzünden - hatirliyorsunuzdur - kürek kemiklerin iki yaninada birer Tattoo yaptirmisdi- biri Allah dider Mohammed ... bunu TV yayinlamisdi - üzerinden bir kac gün gectikten sonra barmen öldürülmüsdü ... Cinsel organlarin üzerine Tattoo yapmak cezasert ister .... Birkeresinde bir bayanin cinsel organin üzerinde bir dilini cikartan bir seytan kafasini gördüm (e-mail yoluyla gönderilmisdi- belki sizde görmüssünüzdür) ... ilk basda benzetemedim- yani vucudun neresine yapildigi - dehset bi sey gercekten ... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|