| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ey güzel beyrut, ask ve hasretlik kokan beyrut, cok oldu bizden kopartilali. acaba bir gün yine bizim olacakmisin?
https://www.youtube.com/watch?v=1sWfS6UAj6c |
|
|||
|
|||
![]() Noch einmal schlafen, dann ist endlich Wochenende...
|
|
|||
|
|||
![]() Disarida buz gibi hava.. balkona ciktim, rüzgar yanaklarimi öptü..
ey dünya, her mevsiminde, geceleride, sabahlarida cok muhtesemsin.. sakin, sessiz, masum.. bende rüzgara bir öpücük biraktim. bunu ona götür dedim.. |
|
|||
|
|||
![]() ... iyi geceler vaybee
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cumaniz mubarek olsun.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Evet, Briefkastene attiktan sonra Alman komsumuz giderken görmüs ve zilin bozuk oldugunu belirtmis, paketi almis. sonra kücük kizlari bize getirmis. benim anlamadigim, Bürodakiler nasil hangi gün geldigini bilmez? aslinda bütün tuhaflik burada. sistemde hatasiz bir sekilde yaziyor, paket suan surada diye.... Sadece bana iyilik yapmis olmuyor, kendi iscilerine de iyilik yapmis oluyor cünkü zil calismadigi icin, Paketi vermek icin genelde mecbur bir gün sonra tekrar gelmek zorunda kalacak veya yolu uzayacak. Bir isi iki kere yapmaya ne gerek var. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Gercekten aslinda paket her an nerde oldugunu biliyorlar, yinede böyle hatalar nasil oluyor, ilginc bir sey .... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kontrol edilmeyince onlarda keyiflerine göre calisiyorlar, sisteme bakarken belki tarihe bile bakmadi öylesine atti bana cevabi.. ![]() |