| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() hat mir schon ein bissel hoffnung gemacht...weiss nicht wieso, aber köln spielt gegen die mannschaften im oberen drittel immer anders als gegen vermeidlich schwächere gegner. mal sehen wie es nächste woche gegen vfb stuttgart wird...
ich denke..ein sieg zu hause gegen vfb und dann sieht es wieder ganz anders aus. dann schaffen die kölner es wieder... also die hoffnung stirbt zu letzt ![]() |
|
||||
|
||||
![]() die haben ja voll die verletzungssorgen...spielen morgen mit einer not-elf.....galiba bizim paralar yine giseden disari cikmayacak.. ah ahh
|
|
||||
|
||||
![]() also wenn ich gewinne..dann nicht durch glück sondern ehrgeiz..iki gündür tek macla gitdim..bari felek bugünde bana gülsün.
|
|
||||
|
||||
![]() wenn ich morgen 50€ auf hsv (a) und einmal unentschieden tippe?
würde ja wenigtens bei einer quote von 2.45 ca. 122€ gewinnnen... |
|
||||
|
||||
![]() das ich *spiel-sucht* habe...
will nicht das grosse geld mit oddset gewinnen ![]() ![]() hehe oder doch sucht hmmmm hehe |
|
||||
|
||||
![]() göstere göstere
sindire sindire geliyoruzzzzzzzzzzzzzz [img]<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/images/takimfoto.jpg[/img]" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/images/takimfoto.jpg[/img]</a> |
|
||||
|
||||
![]() was willst DU kleiner Wicht denn?
ich bin net so eine wie mama... tz |
|
||||
|
||||
![]() Herkese selam ; ))
Bu ilgin yaziyi hürriyeten aldim Politik yazalir yazan bir yazarin yazisini kück bir eklem yapmis ; )) cok hosuma gitti sizede bildiriyim dedim .... bütün külüpler bunu örnek almali : ))) Başkonosolosun babası Türkiye"deyken Fenerbahçe taraftarı ve Lefter hayranıymış. O nedenle babası onu Fener"in bütün maçlarına götürürmüş. Türkiye"den giden Rumların hemen hepsi Fenerbahçelidir. Ama başkonsolos, Galatasaraylı olmuş. Geçenlerde adaya gitmiş, yemek yerken Lefter"i sormuş. O sırada adada değilmiş. Ancak Lefter"in arkadaşları ilginç bir olay anlatmışlar. * * * Bundan bir süre önce Lefter"in belinde ciddi bir rahatsızlık belirmiş. Burada tedavi olmuş. Sonra otobüsle Selanik"e gitmiş. Ancak orada otobüsten indiği anda, beline felç gibi bir şey gelmiş. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bunu duyar duymaz hemen Lefter"i getirtmiş. Türkiye"den ABD"ye göndertip tedavisini yaptırmış. Şu an durumu çok iyiymiş. Aziz Yıldırım bu olayı bugüne kadar kimseye anlatmadı. Ama bütün Fenerbahçelilerin hayranı olduğu Lefter"e gösterdiği bu vefa, beni çok duygulandırdı. **** güzel bir pazar keyfi ile by UhhBarracuda |
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar simdi bu saatten sonra hakemlerle oynamayi birakin yaa...her sene aynisi ligin sonu gelirken hakem, federasyon yalan fistan yuhh yanii.
dün konyasporun baskani maci biz gecen hafta kaybettik diyorr iki oyuncusu cezali duruma düstü diyee...simdi o zaman ciksin aziz yildirim desin ya biz bursa macini bu haftadan kaybettik luciano cezali diyee akilli olalim ve duyarli... hem eger hakemler bi takimi sampiyon yaptiysa son on seneye bakim 6s 6, bjk 2 FENERBAHCE 2 defa sampiyon oldu her seferinde bunu diyorum ama düsünün artik masa basinda kim sampiyon oluyor diyee!!! |
|
|||
|
|||
![]() hakem söyle yönetti, böyle yönetti diyen oldu mu Fenerin maci icin?
![]() |