| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Acikca söyle!
Denizli oyunculari bu "yolculukdan" etkilendiler mi etkilenmediler mi??? Besiktasin yararina oldumu olmadimi? Tamam acikca gözükmüyor Besiktasin bir inisyatifi ama yinede Federasyonun acaip sert uygulamasi Denizlinin aleyhineydi! Besiktas istesede istemese Federasyon "kiyagi" olarak görülebilinir. Dogru mu dogru degil mi ? Aynisi Fenerbahceye yapilsaydi siz ne derdiniz? Simdi Cem Papila verildi! Dogrusu ne olursa olsun Cem Bey burada "kaybedecek" ! Cünkü Fenerbahceli oyuncularimizi sahadan nedenli/nedensiz atmasa ona "Fenerbahce"li denilecek! Atsa Fenerbahce camiasi belki aynisini diyecek! Sana tavsiyem yarinki FB-KS macini izle. Ona göre yine konusuruz. Hala bir istegim ortada: TEMIZ LIG ISTIYORUM !!! Fenerbahcenin aleyhine olsada!!! "Kücük" takimlar icin "esitlik" istiyorum! ali |
|
||||
|
||||
![]() >Biz Trabzona giderkende normal yolculuk
>gecirmedik. Bizim mac neden ertelenmedi? Trabzon yolculugunu unutmusum ;-) [nein türlich nicht ;-) ] Bir Trabzon gidis organizasyonuna bak ... bir Besiktasa yakisirmi onun kararini sen ver... >Siz önce size taninan imkanlari göz önünde >bulundurda, onda sonra cifte standart >hakkinda yorum yap bence :-P Bize hangi imkanlar taniniyormuski ? Söylede bizde sevinelim :-) hehhehe Acikca söylerim :-) benim korkum yok :-) FENERali |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahcenin yeni Basin Tribünün ismi:
Islam Cupi olacak Islam Cupi bir Spor Yazariydi, yazilarindan bir alinti ;-) Fenerbahce-Bordeaux macindan sonra bir yazisi: --------------------------------------------- ÝSLAM CUPÝ-Bordeaux / 19 Eylul 1985 "Giresse, Tigana...Ama ondan sonra F.Bahce"nin altinda karavana..." Municipale Stadi"ndan Istanbul"a donuyorum. Eli bos degil, Fenerbahce"nin Avrupa SAmpiyon Klupler Kupasi"nda ilk turda aldigi galibiyeti icine sindirerek, icimde yeserterek, Istanbul"a donuyorum. Bordeaux Stadi kapali trýbunlerine goz attiginizda, belki 17. yuzyilin barok mimarisine benzeyen, sarkiklarla karsilasirsiniz. Bu sarkiklar, o tribunlerde oturan insanlar icin, kafalarinin ustundeki bir kabara civisidir. Batabilir, ama carsamba aksami Bordeaux karsisinda izledigim Fenerbahce, o barok mimarisinin sivri uclu, kabaralarina temas etmeyecek kadar, sahada bir oyun yumusakligi kurdu. Cok vuran Bordeaux forveti arasinda Yasar"in akil almaz mudahaleleri tribunlerde bir arastirma konusu olurken, Fenerbahce defansinda Yasar"in otesinde de kocamanlasan devler vardi. Cem, Eiffel Kulesi"ne benzeyen Reinders"i onden arkadan soluksuz birakirken, macin ne kadar tek adami ise, Ismail"in Giresse, Mujdat"in Tigana uzerindeki ustunlukleri Turk futbolu icin anlatilacak gercek degil, masaldi. O bilardo masasina benzeyen zeminde o futbolu sanatlastirmaya uygun olan zeimnde Mujdat ve Ismail"in Bordeaux ustalarini ciraga ceviren oyunda Erdogan"in Pascal"i kontrol ederken gosterdigi komputera benzeyen sadakat ,Abdulkerim"in libero olarak tum Bordeaux kontrataklarina koydugu sogukkanlilik, Fenerbahce"nin zafer gecesini muthis hale getiren aktorlerdi. Mactan sonra, Bordeauxlu taraftarlar tarafindan alkisla yikanan Fenerbahce orta sahasiyla da Bordeaux"un karsisinda oturan bir dersti. Pesic, Onder, Ilyas sonra da Huseyin"in katilmasiyla gerek oyunu tutmadaki becerisi, gerek topu kullanmadaki ustaligiyla L"Equipe gazetesinin mansetindeki sanati simgelediler. "Giresse, Tigana...ama, ondan sonrasi Fenerbahce"nin altinda karavana." Selcuk"la baslamak basarmak miydi? Basaramamak miydi? Bu soru Meszoly"nin kafasinda uc gun basinla karsi karsiya gelip, duvarlara vuran bir soruydu. Selcuk, bu soruya olaganustu bir ilk golle cok kesin bir cevap verdi... Oynamaliyim. Hucumda Senol"un bir traktore benzeyen homurtular icinde gittigi her noktadan ses cikarmasi Bordeaux tribunlerindeki seslerden cok daha carpiciydi. Attigi ikinci golun azim ve kuvvetten cikarilmis mayasi, Bordeaux cimlerine dusen bir baska gercekti. 3-2"lik Fenerbahce galibiyetinin hicbir dakikasinda ne sansa dayali, ne zaman calici, ne de oyunu geri paslarin tembelligine dayayan bir turk takimina tanik olmadik. Ilk defa bir Turk takiminin yenilgilerin sereflestirilmedigi, beraberliklerin kahramanlik gibi gosterilmedigi bir macin sonucunda bagira bagira bir 3-2"lik skoru Bordeaux sahasinda yazdigina tanik olduk. Besyuz Turk"u tribunlere kapamis o gecede, Fenerbahce"nin o besyuz Turk"u ellibin Turk yaptigi, Bordeaux gibi buyuk isime sahip bir takimi saf disi edisi, Avrupa ajansinin telekslerine buyuk bir supriz olarak takilacakti. Aslinda Fenerbahce"nin 3-2"lik galibiyeti sans olaylarinin ruletinden cikan bir skor degil, sahada ortaya konan gercek bir futbolun sonucuydu. Erdogan"in Pascal ile yaptigi mucadelelerde Fenerbahceli futbolcunun yasliligiyla rakibin gencligi arasindaki o buyuk farkin Pascal lehine degil, Erdogan"in ayaklarinda kalan bir kilit olduguna tanik olup, bu oyun delice alkislar atacaktiniz. Mactan sonra, 16 futbolcunun bindigi otobusun Bordeaux taraftarlari tarafindan cilgin alkislanisinin altinda (Bukemedigin bilegi opeceksin) gibi bir Turk atasozunun Fransizca"ya cevrilmis tercumesi vardi. 10 yildir maclardan cikan her Turk otobusu cenazeyi tasiyan bir arac sessizliginde yurur ve Turk takimlarinin bindigi vasitalar birer tabut eskizi cizerken, Bordeaux"daki otobusun icinde Fransizlarin dahi alkisladigi bir futbol hayati tasimak gercekten ilgi cekici. Fenerbahce bayraklari ve Fenerbahce rozetleri arkasindan bir samimi dliencilige cikan Bordeaux taraftarlarinin heyecanlarindaki temel istek suydu... "Fenerbahce"nin gucunu ve buyuklugunu kabul etmek" istegi. Avrupa"da nerede olursak olalim, vatandaslarimizin vizesiz adim atamadigi bir ortamda Fenerbahce"nin Bordeaux sahasinda adimlarini cok ustaca ve bilincli sekilde atisi da Turk insani icin baska bir gurur ve kisilik bulma belirtisiydi. Mactan sonra Bordeaux"un baskanindan teknik direktorune ,teknik direktorunden Giresse, Tigana gibi sohretlerine kadar uzanan bir itiraf Turk futboluna ve Fenerbahce"ye yakilmis olan en buyuk projektor isigidir. "Biz Bordeaux diyorduk. Bordeaux"da, Bordeaux"dan daha iyi oynayan bir takimla karsilastik. Fenerbahce, bize yeniden futbolu ogrenme konusunda bir dersin hocaligini yapti." Bordeaux sahasinda isiklar sondu. Carsamba gecesi muthýs aydinlik Bordeaux gecesi Fenerbahce"nin ani bir sigortaya parmak dokunmasiyla Avrupa Sampiyonu Fransa"nin Bordeaux denen pilonu sondu. Pilonu sonen Bordeaux"ya gecmis olsun da demeyelim, bu Bordeaux pilonunu saglam futbol soluklarýyla ufurup, sonduren Fenerbahce"ye de cok yasa demeyelim. Cunku 15 gun sonra Istanbul"da esrarengiz bir rovans var ve bu esrarengiz rovans Bordeaux"da kazanilan 3-2"lik galibiyetin bir vasiyetnamesi de olabilir. |
|
||||
|
||||
![]() :-D
|
|
|||
|
|||
![]() Deney yapmak icin butun hayvanlari disisi
erkegiyle bi gemiye toplayan bilim adami, yolda butun erkek hayvanlarin disilerle ciftlestigini gemide nufus cogalmasý olduðunu gorur.. Bunu engellemek icin butun hayvanlari bir araya toplar konusmaya baslar. "Yolda gordum ki butun erkekler disilerle ciftlesiyor gemide gitgide cogaliyoruz. Bunu onlemek icin butun erkek hayvanlarin seyini kesip karsiliginda makbuz vereceðim. Limana geldigimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek seyini geri alacak." Ve adam aynen dedigini uygular. Ertesi gun erkek kanaryanin kendisine bisi yapamiycagini bilen disi kanarya erkek kanaryanin karsisina gecip onu tahrik etmeye baslar. "Sen erkek diiilsin senin seyin bile yok" diye erkek kanaryayi sinirden deli eder. Erkek kanarya hirsindan kahrolarak bir haftayi gecirir. Bir hafta sonra disi bi bakar ki erkek kanarya kahkahalarla guluyo sevincten zip zip zipliyor, "Hayrola seyini kaybedince aklini da kaybettin galiba?" der. Erkek kanarya ziplamaya devam eder: "Limana inelim goreceksin.." Disi kanarya sasýrýr; "Limana inince ne olacak ki?" Erkek kanarya kahkahayi basar; "Essegin Makbuzunu Caldim" |
|
|||
|
|||
![]() ama Besiktas fair play adina erteleme önerisinde bulundu. Trabzonspor gibi, bir gün sonra oynamaya bir durum yok demedi.
Federasyondan kiyak bekleyen bir takim, erteleme önerisinde bulunmaz. Tabiiki Denizlinin yolculugu daha zor sartlar altinda gecti ama bu sadece bir örnek. Besiktas takiminin yolculuk planindada bir hata görmüyorum. Nedenini sana bir karsi soru ile söylüyorum: Türkiye Profesyonel liginde hangi takim bir lig maci icin deplasmana iki-üc gün önceden gitti?? Federasyon kiyagi olarak ben yeni transferlerini ilk yariya ait olan bir macda oynatan takimlara bir sey söylemedigini görüyorum. Was ist eigentlich die Folge davon? Fazla yabanci oynatildiginda oldugu gibi hükmen yenik mi sayiliyor takim, yoksa o cok meshur kural hatasi mi oluyor ve mac tekrarlaniyor mu? Ich weiss es nicht. Klärt mich bitte auf ![]() Schaut nicht nur durch die eigene Brille, setzt auch mal andere auf! ![]() Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() inanmiyacaksiniz...
ama bugünde bir macdan 500€ kayip etdim.. üfff yaa bu kadarda olmaz....sans niye hic bana gülmüyor linz-lustenau 2-2 oynadi,.... 1 vermisdim..ahh ahhh gelde yanma..iki gün icinde bir macin yüzünden gitdi paralar... off off |
|
|||
|
|||
![]() Insallah bir gün 500bin kazanirsin!
|
|
||||
|
||||
![]() >ama Besiktas fair play adina erteleme önerisinde bulundu. Trabzonspor gibi, bir gün sonra oynamaya bir durum yok demedi.
Tja, sagen kann man viel! Ausserdem war eh klar, Denizli war fertig! >Federasyondan kiyak bekleyen bir takim, erteleme önerisinde bulunmaz. Gerade deswegen kann man das ja machen :-) hehehheheh So blauäugig schätzst du mich doch nicht ein oder? >Tabiiki Denizlinin yolculugu daha zor sartlar altinda gecti ama bu sadece bir örnek. >Besiktas takiminin yolculuk planindada bir hata görmüyorum. Nedenini sana bir karsi soru ile söylüyorum: LOL was für ein Vergleich :-) Ich glaube dur hast vergesse, was Denizli nicht alles durchmachen musste! >Türkiye Profesyonel liginde hangi takim bir lig maci icin deplasmana iki-üc gün önceden gitti?? FENERBAHCE! Elazig ve Diyarbakira ! öbür takimlari bilmiyorum ... takip etmiyorum. >Federasyon kiyagi olarak ben yeni transferlerini ilk yariya ait olan bir macda oynatan takimlara bir sey söylemedigini görüyorum. SIMDI benim söyledigime söylemedigime UYDURMA getirme lütfen! Sana yakismiyor. ÖNCEDEN KONUSTUGUMUZ GIBI!!! BENDE BILMIYORUM NIYE OYNANABILINDI! Hatirliyorsan Rize 3 (!!!) tane yeni transfer oynatti! Hemde YENI TRANSFERLERINDEN biri -> DURO GOL atti! >Was ist eigentlich die Folge davon? Fazla yabanci oynatildiginda oldugu gibi hükmen yenik mi sayiliyor takim, yoksa o cok meshur kural hatasi mi oluyor ve mac tekrarlaniyor mu? Kural hatasi olsaydi niye konuslmadi o zaman? >Ich weiss es nicht. Klärt mich bitte auf ![]() Gerne, wenn ich es auch wüsste! Da es weder von BESIKTAS noch vom Verband noch von Rize oder anderen Klagen gab, denke ich wird das wohl in Ordnung gegangen sein. Meiner PERSÖNLICHEN Ansicht nach hätten die neuen Transfers nicht spielen dürfen! (Bei uns war es NUR Nobre soweit ich weiss!) >Schaut nicht nur durch die eigene Brille, setzt auch mal andere auf! ![]() Keine Angst :-) Meine Brille ist eine Sonnebrille mit der Farbe "Fume" ... und nicht Sari-Lacivert ;-) Saygilarla al" NOT: Tahmin etmistim ama Besiktasin bu kadar tepe taklak gidebilecegini hic düsünememistim! |