| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() sicarken dua okuyan bir bayan hic görmemistim..bizim camide böyle sapik satanist kizlardan hep hocamiz anlatirdi ama ilk defa görüyorum böyle satanist sicarken dua okuyani....yarin sabah bacilarla konustugumuzda senin gibi satanisti anlaticam..
|
|
|||
|
|||
![]() aber der Autor sollte den Quellbelegt angeben , sonst ist das diebstahl von geistigen Eigentum..Du hans
|
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar originalgüler ve enisi kiniyorum burda kurani alet ediyorlar ama amaclari sadece flört etmek..
bana hakaret emailleri atiyorlar basörtülüym diye ama kendilerini hic sormuyorlar.. neden camimize hic basi acik diskocu kizlar gelip namaz kilmazlar..düsündünzmü ? cünkü bu diskocu kizlar erkelerle oynasí severler camilerde ibadet bunlari ne iolgilendirir bedavadan cennete gitmek istiyorlar uyaniklar... yani bu arkadaslar enisle birlikte o kadar abarttilarki...nerdeyse sibel kekiliyi bize cami hocasi diye yuturacaklar.. ayrica ben türban takiyorum diye her türlü hakareti yapiyorlar..kendileri ise her hafta baska erkekle fingirdiyorlar sonrada biz cennete gidecegiz cünkü allah bizio seviyor diyorlar..ama yatip kalkt6iklari erkeklerin sayisini bilmezler... enis saksakcisida hemen ortaya cikar efendim kurani discolara göre yeniden tefsir etmemiz lazim ,,cok komik... yani bu yazilanlara inanamiyorum türk islami ne hale geldi bir cümlede sacma sapan hurafelere inanip kakasini yaparken dua okuyan teeneger tek1 icin..bu kiz islam felan alakasi yok..ruslarin elinden kacmis anadoluya siginmis siginti kafkaas halklarindan bir zavalli satanist.. her köyün bir delisi var onuda hos görmek lazim nede olsa bunlarin dedeleri ruslarin cizmeleri altinda ezilip osmanliya siginmislar..simdide adam olduk diyorlar.... neyse.. birde yarin camimizde lahmacun ayran ve cola bedava ..ama sabah namazina gelip ondan sonra sohbetimize gelirseniz fimeinallah essselam bacilar |
|
|||
|
|||
![]() Erbakanida ilave edersin Bakara suresine....
Sen hayatin güzelliklerinden mahrum kaldiysan benmi sucluyum?????? |
|
|||
|
|||
![]() Enis bey her zaman sözündedir..... senden ne köy olur nede kasaba........
Beni kisisel olarak begenmiyebilirsin.... olabilir... Güleri ve digerlerinide begenmiyebilirsin..... oda olabilir..... amka kendi sahsi düsüncelerini dayatmaya hakkin yok....... Sen bu yuvarlak laflari gec..... Islamda zorlama yoktur...... isteyen Puffa gider isteyen Erbakana gider isteyen camiyee gider....... isteyen gider adam öldürür.... Sonus olarak herkes yaptigindan kendisi meshuldur.... herkes yaptiginin cezasini Anayasalar cercevesinde ceker.... hem bu dünyada hem öbür dünyada. Gelelim senin bizler üstün kilan bas örtüne.... eger seni bas örtün müslüman yaüacaksa, böyle müslümanlik olmaz olsun.... inegin basinada bir bez baglarsak dememk oda müslüman olacak...... 40 bin sefer burada yazdim.... basörtüsü degilde örtünmektir Allahin emri olan... sen istersen Havva anamiz gibi gez..... Tam üstüne bsatim ama... sanki adem Resullen havvanin smokinleri vardi..... havvada mutlak türban takmistir... dimi.... ne dersin. Üstelik adem ilk insan degil... ilk Resuldü... oda istikameti sasirip bostandan kovuldu.... calistirsaydi kafayida uymasaydi havvaya... ne yapalim gecmis olay....insan evrenden gelen yaratiktir... yoksa edem inzuchtmu treiben etmis..... ha haaa haaaa Kuran disinda yürüdügün zaman böyle sakat yollara düsersin......... Allaha senin icin dua edecegim....... Yok flört falan ediyormusum..... laga luga laga luga... sizlerde hic efendilik diye bir sey yok....... zaten en sakat seks manyaklari seyh, kara Hocalar... ve onlarin müritleri Sen benimle varmisin Kurandaki dini tartismaya..... onu anlat...... senin dinin senin olsun.... Kafirun suresinin son ayeti tam senlik iste.... |
|
||||
|
||||
![]() Fake-palyacosu
![]() eminim bu nickin arkasinda burada ta eskilerden beri katilan tanidigimiz ve durmadan nicki kapatilan sayin alevi dedesi ve grub ekipleri destan sopa var ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Inek turban takinca müslüman mi oluyor diye sorusunda cok güldüm vallahi
![]() eminim, Tuerkan nicki zaten girgirina acilmis olan bir Fake/sahte bir nick... yoksa ciddi yazmak isteyen gercek müslüman bayan böyle iftiraci ve provokatif sözler ve cümleler kullanmaz ![]() Böyle insanlar maalesef kalbi temiz olan kapali bayanlari ezmek niyetinde. Ben burada kimseyi kapali diye yadirgamadim. Ancak dini politika icin alet edenleri, iftiracilari ve bölücüleri kiniyorum. Kimseyede mail göndermeye zamanim yok ![]() |
|
|||
|
|||
![]() iftiracilaridir.....
Bizlerle ne sosyal hayatta nede bilimsel alanda yarisamadikleri icin, iftiradan baska bir sey yapamiyorlar....... Din hususunda yeterli bilgileri olmadiklari icin.... birilerin tutsaklari olmuslar...... Bence bu gibi insanlar, arayis icindedirler....... assagilik komplexine kapilmis..... kendinden üst gördügü kisileri assagilamakla, kendi egosunu tatmin etmenin pesindeler. Ama artik cok gec.... 20 yasina kadar hayatlarini ne yön verebildiyseler verdiler..... bundan sonrasi cok cok zor.... artik degismezler |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() sürdürülmesine (kasaba yap).
muahahhahahhahahahhhahahahhaa |