| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() B.Ankaraspor-Besiktas 2-4
Goller: 1-0 Wederson (pen) 7.dk 2-0 Jaba 29.dk 2-1 Ibrahim Akin 43.dk 2-2 A.Dursun 47.dk 2-3 A.Hassan 66.dk 2-4 A.Hassan 90.dk |
|
|||
|
|||
![]() FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek finalinde eþleþen iki temsilcimiz Fenerbahçe ile Beþiktaþ"ýn ilk maçýnda gülen taraf 70-67"lik sonuçla sarý lacivertliler oldu..
|
|
||||
|
||||
![]() Beide Teams haben eher auf Kampf gesetzt als auf wirkliches Spiel!
Es gab Phasen, da wurde fast schon "wirklich gekämpft" und dann die bescheuerten Idioten, die auch noch Flaschen auf den Platz schmeissen mussten!!! Es war ein internationales Spiel und kein nationales! Werden die Schiedsrichter jetzt mit dem Eindruck: "So sind die Türken" nach Hause kehren ??? In den Fussballstadien dürfen die sich von mir aus prügeln!!! ABER beim Basketball ist es eher eine andere SPORTLICHE Philosophie! Ich hätte gerne gewusst, wieviele von den Zuschauern sich nicht mit dem Basketball auseiander gesetzt haben. Leichter wäre es umgekehrt, die herauszufischen, die den Basketball "kennen"! al" |
|
||||
|
||||
![]() gecen sezonun futbolhakimleri kara aliyorlar, en ktü, pis foul yapan 3 futbolcuyu cezalandiralim diyorlar...
elemeler oluyor, 3 futbolcu, GS+FB+BJK takimlarindan seciliyor futbolculara durumu anlatiyorlar hakimler, siz gecen sezon en kötü foul yapan oyuncularsiniz, sizi cezalandiracagiz hepinize kamciyla sirtiniza 50 kere vurulacak cezanizi vermeden önce hepinizin bir dilegi var futbolcular kabul ediyor, ilk BJK´li futbolcu cezasini cekecek. dilegin nedir soruyorlar hekemler, BJK´li oyuncu diyorki, benim sirtima bir yastik baglayin cezemi cekeyim, hakemler kabul ediyor 10,20,30 kamcidan sonra yastik yirtiliyor sira FB´li futbolcuda, senin dilegin nedir, oda diyorki, benim sirtima 2 tane yastik baglayin, buda kabul oluyor 10,20,30,35... kamcidan sonra yastik yirtiliyor sira GS´li futbolcuya geliyor, senin dilegin soruyorlar oda diyorki, benim sirtima Fenerliyi baglayin !!! |
|
||||
|
||||
![]() Kara Kartallar Hafta sonu Cumartesinde süper bir Derbi var Besiktas-Trabzonspor Mac 18´de Naklen LIG TV´de gösterilecek.
Tabiiki parola galibiyet siz ne düsünüyorsunuz bu macla ilgili?? |
|
||||
|
||||
![]() bu macin rövansi var ozaman herkes görecek kim daha iyi oldugunu
|
|
||||
|
||||
![]() Kartallar ikinci mac bizim oldu Fenerbahceyi 81-64 yendik tebrikler
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktas-Trabzonspor 1-0
Goller: 1-0 Tayfur 90.dk |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslar, giderken forma isteyen var mi demistim ben size
![]() Cubuklu formami 20€ya aldim. Baskisiyla beraber 25€ya. Eeh, ben demistim size :PP |
|
|||
|
|||
![]() TVde ve resimlerden begenmiyordum hic ama canli hali gercekten cok iyi!
Görüntü olarak tek eksi yönü birlesik bir catisi olmamasi. Iyi bir projeyle üstünü güzel bir sekilde kapatabilseler, en az 10 sene daha gider bu stad. Ses bu haliyle cok iyi cikiyor, üstü güzelcene kapansa, cok daha iyi olur ![]() |