| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Yaptiklarini duydunuzmu?
Program sunucusu ona Besiktasin puan kayiplarininin sebebini ... Adnan bey hic bir cevap vermeden hemen baska birsey ortaya atiyor: A.A.: "IHBARDA BULUNMAK ISTIYORUM" Konya - Bursa macinda sari kart sinirinda olan Konyanin en iyi iki futbolcusu (Zafer ve Altan) hakem Bülent Uzun tarafindan art niyetli sari kart görmüsler! CÜNKÜ Bu hafta Fenerbahce - Konyaspor macinda oynamamalari icin! (ilk mac KS-FB 2-4) Heheehhehehehe En güzeli IKI FUTBOLCUDA canli yayina baglandi! Fenerbahce macinda mümkün olsaydi tabii oynamak istediklerini dile getirdiler (Anadolu kulüpleri oyunculari icin bu maclar "VITRIN") AMA özellikle ZAFER Biryol: "Ben hakemin bir art niyet tasimadigini düsünüyorum. Mac icinde diyaloglarimiz oldukca iyiydi" EN KOMIGI SIMDI GELIYOR Ziya Sengül araya giriyor ve Adnan Ayibabaya bari bu macin ÖZETINI izledimi diye soruyor! Adnana Aybaba: "IZLEMEDIM" BASKA BIRSEY SÖYLEMEYE BENCE GEREK YOK!!! al" PS: Konyaspor taraftari Sinan, bir zahmet - o maci izleyebildiysen - sari kartlar nasil ciktigini arastirabilirmisin? |
|
|||
|
|||
![]() OLEY CIM BOM
OLEY FENER OLEY BESIKTAS OLEY TRABZON diye bagiriyorlar ama futbol"dan ana avrat anlamiyorlar... hele o gizli veya gizlisiz küfürler aglaksiz bisey ayip be ayip |
|
||||
|
||||
![]() KIM NE DERSE DESIN!
SENIN HAKKIN YOK O YAZDIKLARINA! Ben seni asla GERCEK Fenerbahce"li olarak görmüyorum! Fenerbahce"ye zarar verdiginin farkinda misin? TIPKI FB-6S macinda Mondragon sise atanlar gibisin! Hepimizi kücük düsürdün Berkant"a yazdiklarinla! Biliyorum "ultraaslan"in anlamini ve maksadini! Ama o seviye gercek bir Fenerbahce"liye yakismaz! Bir kac kendini bilmez "GFB" liler karisiyorlar... Fenerbahceliligin özelligini hala farkina varamayan varmis! Bravo yani! Sende benim FENERBAHCE"liligimden süpheleniyorsun????? Fenerbahce ugruna ben en agir küfürü yedim burada! Ama senin gibi ayni hatayi yapmadim! al" |
|
|||
|
|||
![]() sana helal olsun ama biliyom ki ben sende cok daha iyi bir fenerliyim. hangi filimi seyrediyon sen. kardesim kusura bakma ama sen fenerli rolü yapan bir cimbomlusun. villareal macinda toplu halde tüm cimbom stadi fenere 90 dakkika ana avrat küfür etti nerdeydin o zaman ey büyük fenerli nerdeydin. sen koskoca fener camiasini kücük düsürdün. sana soruyom 90 dakika bi avrupa macinda bi türk kulübü diger türk kulübünü ana avrat küfür ediyor hem koro halinde anlandin mi. ben televizyondan cok net dinledim hatta tüm kahve dinledi. sen dinlemedin demi tabi sen örnek fenerlisin ama unutma adamlarin ellerinde gelse bizi bi kasik suda bogacaklar. daha ne deyim senin icin .
|
|
||||
|
||||
![]() Als ich ähnliche Beiträge hier den Anderen nahegebracht habe hieß es NUR:
"STELLE ES NICHT HIER HEREIN" "ES GEHÖRT NICHT HIER HEREIN" Aha ???? ... und jetzt ???????? Damals war ja nur ein Fenerbahce-Anhänger betroffen! Jetzt ist es ein "KOALITIONÄR"! Es ist keine "Vermutung" meinerseits sondern von euch vorgelebter "ALLTAG"! Enttäuschend, daß hier mit zweierlei Maß hantiert wird! al" PS: "v.H.17" yazdigini kiniyorum! Bu iki meseleyi karistirmayin! |
|
|||
|
|||
![]() Sevgili Fenerbahceliler,
cok sansliyizki PVH gibi bir futbolcumuz var. Biraz arastirdim ve söyle bir sonuca geldim: PVH su ana kadar bize efektif kazandirdigi puan sayisi 16. Nasilmi geldim bu sayiya anlatayim: 02. Hafta Trabzon 1-0 gol PVH freekick puan: 3 04. Hafta Diyarbakir 2-1 gol PVH freekick puan: 3 09. Hafta Bursa 2-2 iki golde PVH puan: 1 14. Hafta BJK 2-2 iki golde PVH puan: 1 15. Hafta Ankara 1-0 freekick PVH, 2-1 PVH kafa puan: 3 17. Hafta Malatya 2-1 ilk gol PVH, ikinci gol penalti hem atan hem yaptiran PVH puan: 3 24. Hafta Gencler 1-0 gol PVH birde iki tane cizgiden cikardigi top puan: 3 Bunlar PVH direk olarak skora yansiyan katkilari birde yaptigi assitleri ve diger kritik golleri yazmakta yarar var: 5. Hafta Antep 1-1 gol PVH freekick dakika 74e kadar 1-0 yenik durumdayiz bu gol ile mac dönüyor, 2-1 olan golde ilk pasi PVH veriyor Semih indiriyor Tuncay atiyor 6. Hafta 6saray 2-1 olan golü PVH atiyor sonra Hakanin bilerek attigi mükkemel gol ile mac berabere bitiyor. 10. Hafta Adana 3-0 ilk gol Tuncay assist PVH, diger iki gol PVH freekickten dönen toplari gol oluyor 19. Hafta Trabzon 2-0 olan golü PVH atiyor hemde volley 21. Hafta Diyarbakir 2-2 iki golüde Nobre atiyor iki assist de PVH 22. Hafta Antep 1-0 olan golü Ümit atiyor assist PVH Iste her sey ortada. Bir takima bu kadar katki yapan bir oyuncu kolay kolay bulunmaz. Helal olsun yönetime bu oyuncuyu Fenerbahceye kazandirdiklari icin. Ve bu da PVH ya. Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() cimbom villareal macini seyrediyom stad ful gibi. sonra kulaklarima inanamadim ve icimden biraz üzüldüm. mac 2-2 olunca adamlar koro halinde bakin koro diyom yani 80000 kisi fenerbahceye ana avrat küfür ediyor. nerdeydi o zaman aliconda nerdeysdi jaykay bunlari duymadiniz mi. peki size soruyom bu 80000 kisinin icinde terbiyeli yok mu. neymis benim dediklerim fenere yakismiyormus. benim tepemi attirmayin adamlar avrupa macinda bile toplu halde feneri düsman secmisler. siz burda kimi aptal yerine koyuyorsunuz. sevgili aliconda sana bi tavsiye senin gibi belki fenerlilerin 5% düsünüyor ama fenrlilerin %95 cimbom düsmani bende bunlarin icindeyim. burda polemik yaratma. kimin seviyesiz oldugunu herkes gördü benim yarptigim bunun yaninda bi hicdir tamam mi. bunu sözde fenerlilere diyom. kardes demek istiyom ama bunlar icin bu laflari kullanmacam. bi atasözü vardir düsmanini bileceksin ki dostunun degerini bilesin.
|
|
|||
|
|||
![]() Berkantt"in yazdiklarinla hic kimse kücümselenmedi..
O van hoojidonk,,,gercek bir Anti-Fenerli,,uyanik rol"de Fener"li olmaya gösterip millet"i rahat"siz etmek istiyor.. ich hatte es dir mal vor wochen schon gesagt gehabt,,damals hast du ihn aber verteidigt =) hab sofort gemerkt das der ein Anti-Fenerli ist ignorier ihn,,sein nick wird bald gelöscht |
|
||||
|
||||
![]() SÖZDE FENERBAHCE-6ALATASARAY MACINDA IDIN !?!?!?!?
Saat kacta girdin sen mabede ??????????? Ben saat 15"den SONRA FENERBAHCE SÜKRÜ SARACOGLU STADINDAYDIM MARATON ÜST TRIBÜNDE !!!! YANIMDA buradaki "UhBarracuda" Nickinde arkadasim vardi!!! Stadin icindeydiysen kulaklarin bizimkilerin yaptiklari küfürleri duymamazlikdan mi geldi??? O küfürler MALESEF her yerde oluyor!!!!!! Arkama baktim 18 yasindaki kizdan basla 30-50 yaslarindaki kadinlar bile yapiyor!!! Fatih cagirilinca, hatirliyormusun ne bagirdilar ona ???????? O ACIKCA ACAIP BIR TERBIYESIZLIKDIR !!!!!!!! 6alatasaraylilar, Besiktaslilar, Trabzonlular ... yapiyorsada, sende mi o KÜFÜR EDENLERIN seviyesinemi inmek istiyorsun?????? Fenerbahce"de küfüre karsi "savas" acildi!!!! Niye acaba???? Isteseydi yönetim ... "banane" deyip cikardi ortadan! Demedi! Fenerlist Üyesi olarak her olumlu harekete destek veririm ben! aliconda NE MUTLU FENERBAHCELIYIM DIYENE !!!!! |
|
|||
|
|||
![]() "naivität" EIN BEGRIFF? NERDEN cikti mi bu? konuya girecem. burda bazi fenerli dostlarim var beni kiniyorlar. neymis efendim diger rakip takimlara cok satasiyormusum bi fenerliye yakismazmis. yaw bu "sözde fenerliler" ne demk istiyorlar hangi sevgi, hangi dostluk ve barisdan konusuyorlar? hangi dünyada yasiyorlar? özellikle alicondaya ve jaykay a sesleniyom. son uefa macinda cimbom un 90 dakika fenere küfür ettigini duydunuz mu sizce kac kisi bu kürüleri etti? bana büyük bi kitle gibi geldi cünkü küfürler cok net tv den duyuldu. hatta tüm kahvede oturanlar anladi ki kime küfür ediyor. siz nerdeydiniz. nerdeydi dostluk. gecen sene fenrle alay edenler fenere küfür ederken nerdeydiniz. bende bi zamanlar gercekten sandim ki rahat duralim bunlarin üstüne biz gitmezsek onlarda bizim üstümüze gitmez . ama nafile herifler baksana hala fenere düsmanlar bu hep böyle olacak. ama siz gelip bana bir fenerliye satasiyorsunuz. siz asil benim icin daha büyük düsmansiniz cünkü sinsi düsman cok tehlikeli biri cünkü ondan zarar beklemezsin. ama gel gör ki bizim sözde "fenerliler" bizi tenkit ediyor. ben yinede diyom ki bi gs macinda size cimbomlular saldirsa yine sizin yardiminisa kosarim. cünkü ben bu sari lacivert renkin asigim. ama lütfen naiv olmayin. gercekleri görün. bize ne cimbom dan ne jimnastikciden dost olmaz. ve benim düsmanima nasil davranacagim lütfen "siz" anlatmayin. seviyeye gelince lütfen benim seviyeme laf atmayin ben sizin su an seviyenize laf atmadim. fenerli arkadaslari kirmak istemem. burda herkes dikkatli konussun lütfen.
|