Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.03.2004, 17:11
unknown

Standard na haben dir die 2 tore noch nicht

gereicht? oder willst du wieder 6? fatos terim ist auch im arsch !
Alt 05.03.2004, 17:15
unknown

Standard ne dionn beaa

tama fenerli oldukk ya daha ne istiyonnnnn ???? :=))))
Alt 05.03.2004, 17:37
unknown

Standard 6saray maclari bana artik zevk vermiyor

Gecen haftaki 6S macindan eski 6S maclarindaki gibi zevk alamadigimi farkettim. Belki coluk cocuga karsi oynadigimizdandir. Sanki karsimizda o eski 6S yoktu.

Eskiden karsimizda adina onlarca en nefret edilen futbolcu topikleri acilan Yusuflar, Bulentler, Vedatlar, Hagiler oynardi. Belki bana zevk veren biz 6Sye taktikca bu futbolcularin kudurmalari, cirkeflesmeleri, oyundan atilmalariydi. Yuzlerindeki o ezilmislik ifadesini seyretmekti. Fatos"un suratindaki o aciz ifadeydi.

Ama yok artik. Eskisi gibi zevk alamadigimi farkettim 6S maclarindan . Bir heyecan yasayamadim bu macta. Eskiden 6S maci oldugu zaman yemeden icmeden kesilirdim, maca kilitlenirdim. O olmadi busefer Sanki sokaktan toplama bir takima oynamisiz gibi hissettim.

Neydi ki bana bunu hissettiren?

Yusuf 6Sden gittiginde cok uzulmustum. Kim alacakti onun yerini? Ama imdada Bulent yetismisti. kac senedir onunla idare ediyorduk. simdi o da gitti. yarin obur gun Fatos da gidecek

6Syi 6S yapan hicbir unsur kalmayacak. Ve ben en buyuk zevkimden mahrum kalacagim

Bundan korkuyorum
Alt 05.03.2004, 17:52
unknown

Standard Iisin gücün fener aber nicht nur ?? :=))

yani alemsin ya ayaginin tozuylada hemen internet cafeye oturdun ya afferim sana :=))

ama haklisin artik gs bi boka yaramiyor..
eskisi gibi degil ya..habile fener gol atiyor mach doch ja kein spass mehr..insan heyecan görmek istiyor hem birde habile FATOS hoca ELLININ KÖRÜ DIYE HAKANA :=))))))))))))
Alt 05.03.2004, 18:35
unknown

Standard gencler-fenerbahce pole position dayiz

Daum ligi Formula 1"e benzetmiş benim gibi...

G.s. derbisini de atlattık. Bjk kan kaybetmeye devam ediyor. Bjk"yi solladık ve tünel çıkışına önde giriyoruz.

LİDERİZ...

Liderliği korumak da en az elde etmek kadar zordur. Bu hafta Gençlerbirliği iler deplasmanda oynayacağız.

Aklı Avrupa maçlarında olan Gençlerbirliği son maçında Konyaspor"a 4-1 mağlup oldu. Parma maçı sonrası bizim maça ne kadar konsantre olurlar bilemem ama zor maç olacak.

Açık oynayan bir takım Gençlerbirliği ve bundan faydalanabiliriz.

Formda olan Volkan"ın sakatlığı henüz belli değil.
Alt 05.03.2004, 18:39
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

az kala bu "cocuklar toplamasi" dedigin bizi 2 puandan ediyordu !!!

fenerbahce futbol olarak kötü oynadi!
ama kazanmayi biz daha fazla istiyorduk!
onun icin aldik.

mehmet az halt etmedi macta
onu kurtaran tek o goldü !!!

ümit sanki yoktu!
uyurgezer gibi sahada dolasiyordu!

ben ümiti daha iyi biliyordum!

al"
Alt 05.03.2004, 18:40
unknown

Standard ümit özat - sol bek ?

Burada Tomas geldiginde Umit on libero diye baslik acip, konuyu enine boyuna tartismak istiyom.
Daha sonra Umit defanstan on liberoya kaymis; orta sahada hem defansif hem de ofansif olarak oyunun iki tarafini da oynayip cok buyuk bir boslugu doldurdu bugune dek.

Bugun takimimizda oturmamis 3 mevki kaldi
Sol bek, sag bek, sag kanat (yani 2,3, 7 numaralar sahiplerinin sirtina tam oturmadi)
diger herkesin yeri uc assagi bes yukari belliyken...

Gelin burada tartisalim

Ben diyorum ki
orta saha da gobekte
Kemal, Aurelio/Rebrov ve Selcuk tan ikisi bu gorevi basariyla yerine getirecektir.

Acaba Petkov, Mahmut ve Ismail"in dolduramadigi 3 numarayi sezon sonuna dek Kaptan UMIT doldurabilir mi ?

Super Kaptan bu boslugu da yamayabilecek midir ?
Yoksa Orta sahada takima katkisi buyuk, taslarla oynamamak gerek mi diyorsunuz ?
Alt 05.03.2004, 18:44
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard hehhehehehe

sieht nach einem Fenerlist Beitrag aus ;-)
mir kommt sie bekannt vor!

al"
Alt 05.03.2004, 18:47
unknown

Standard eski fulbolcumuz sedat

Merhaba,

dün ak$am kanal7 de sedat"in hayatini film olarak gösterdiler. Daha önce gösterdilermi acaba bilmiyorum, ben dün seyredebildim.
Bazi sahnelerinde gözya$larimi tutamadim. Beni cok tesir altinda birakti bu film.
Hele bir sahne vardi ki, tüylerim hala diken diken oluyor.
Tarif etmeye cali$ayim bu sahneyi.
Mustafa Denizli ile $ampiyon oldugumuz sene, son mac samsun sporu yendikten sonra, TV samsunda stattaki $ampiyonluk kutlamalarini gösteriyor. Futbolcular, yöneticiler biribirlerine sariliyorlar. Aziz Yildirim tribünleri selamliyor.
Bu sahneleri SEDAT TV den bütün ailesi ile beraber seyrediyor. Sedatin abisi "ah sedat sen $imdi orada olabilseydin" diyor ve Sedatin omuzunu ok$uyor. O arada di$aridan kutlama sesleri geliyor. Bir grup FBli taraftar Sedat evinin önünde Sedat ve Fener icin tezahurat yapiyor.
Sedatin abisi Perdeyi aralayip onlari görünce "helat size be" deyip, "Sedat, bak senin icin bagiriyorlar" diyor. Bu arada Sedatin gözleri ya$lara boguluyor. Tabiki TV ba$inda bizim de.

Eeee ne demk istiyorsun diyorsaniz ! Aslinda hicbir$ey degil, sadece cok enkilendigim icin sizinle payla$mak istedim.

Sedata ALLAH"tan acil $ifalar diliyorum. Kendisini hicbir zaman unutmayacagim.

Not: "Sedat" canlandiran ki$i rolünü de cok süper oynami$ ve fizik olarak da Sedata benziyor
Alt 05.03.2004, 19:11
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard FLASH FLASH Terim görevinden ayrildi!!!!

Cim Bom"da şok gelişme!
Terim"le birlikte basın toplantısı düzenleyen Canaydın, Terim"in görevinden alındığını duyurdu!

Başkan Özhan Canaydın, Florya Metin Oktay Tesisleri"nde Fatih Terim"le birlikte yaptığı basın toplantısında şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Canaydın, Fatih Terim"in görevine son verildiğini ancak 20 Mart"taki seçimlere kadar takımının başında olacağını duyurdu. Villarreal maçı sonrası istifa sinyalleri veren bir konuşma yapan Terim, saat 18:00 civarında düzenlediği basın toplantısında yanlış anlaşıldığını söyleyip "takımımın başındayım" demişti. Ancak Terim ile Canaydın"ın akşam saatlerinde bir araya gelip tekrar konuştukları öğrenildi. Yapılan toplantının ardından bu kararın çıkması şaşırtıcı bulundu...
Antwort