Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.06.2004, 12:08
eniskaya

Standard zannetmiyorum kimse yoktur

ben bile dahil........... her namaz saatinde evde bulunamiyoruz ve bu gayet dogaldir.....

Senin bilmen gereken hayati bir husus vardir oda su.

Namaz kilmamanin affi yok, ama namazi zamaninda kilamamanin imkanlari vardir.

Ikindi namazini ögleye katarak ve aksam ve yatsi namazinida cem edebilirisin.

Umarim istedigin bilgiyi aldin, seni cennete sokacak olan bizim namazlarimiz degil..... sade ve sadece senin yapacagin insanlar arsi iliskilerden dolayi, salih amelindir.

(Bakara 69, Maide 62)
Alt 24.06.2004, 12:13
unknown

Standard VERGI VERE VERE BIR HAL OLDUK

KÖYLERIN YOLLARI ELEKTIRIKLERI OKULLARI NE HALDE ENISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS?????

ASYA TARAFINA BI BAKALIM CORAPLA OKULA GIDEN COCUKLAR VARRRRRRRRR OKULLARA DA OKUL DEMGE SAIT LAZIMMM ÖGRETMENE ÖGRETMEN DEMEGE SAAIT LAZIMMM

ENIS ENS ENIS ENISSSSS TEK ISTANBULU GÖRME SEN
AVRUPAYI DA KIYASLAMA

KARS TARAFLARINDA AGALAR OTURP FAKIRLERIN KIZLARINI SATIN ALIYORLARRRRRRRR ENIS BUMU VERGI VE BILIM BENIM ATATÜRKÜMÜN BILGISIOKULLARDAAAAAAAAAAA

öYLE ÜNI NIN ICINE EDEYIM BEN ATATÜRK MÜS BILMEM NEYMIS - INSANLARA IS VERIN VERGINIZI ALIN SORUN NEREDE OKUTUN BILIMINI SAGLAMLASTIRIN AMA YO ATATÜRK BU SAVASI YAPTI MARASAL OLDUUU DEVLET KURDU SIZEEEE BIZE DE GELSIN VERGILERRR CEBIM DOLSUNNNN
ENIS ENISSS ENIS

BIRDE KÖYLÜ COK COK COCUK YAPIN ASKER LAM BIZE - du hast doch ne knall - COCUK PARASI NEREDEEEEE VE HANGI HAKLA O COCUGU ASKERE CAGIRIYORSUN DEVLETIMMMMMMMMM

MIDEM KALKTI ENIS PARMAKLARINI KLAVYEDEN CEK
SENIN UNINDEN BASLAMAYAYIM SIMDI
Alt 24.06.2004, 12:33
Benutzerbild von abizettin
abizettin abizettin ist offline
Neuer Benutzer

Standard artik karar verin yaw! Namaz kilmadan

cennete Zulassung alinabilir mi alinamazmi?:-))
Alt 24.06.2004, 12:47
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard üzüldüm nasilda kizarmis bozarmis

bilimsel konusacaksan konus yoksa susmak daha efdaldir.

bu konuda ki delillerinin eksikligi olayi insanlara senin sapik anlayisini dayatmaya calismandan baska birsey degildir.
Alt 24.06.2004, 13:08
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard kel alaka

siz hepten sahiplendiniz, simdi elestirenler hain oluyor. ne de kolay öyle uc kurusa bes köfte sahiplenmek. hele su atatürk olmasaydi bunlar hangi camide namaz kilardi ve buna benzer sorular varya... (almanlar wenn das wörtchen wenn nicht wäre, wäre ich millionär.)

müslümanlar olmasaydi sen simdi rusyada natasanin tuvaletlerini yikayacaktin. istanbulun nerede oldugunu dahi bilemeyecektin, ite tasa tapip duracaktin.

simdi kalkmis müslümanlara laf uzatiyorlar onlar dine küfür ediyorlar vs. vs. vs.

artik bu ayaklari birakinda sadede gelin. yani adam atatürkü sevmiyorsa bu kinin yada nefretin yanlisligini baska argümanlarla ifade etseniz? atatürk ile ugrasanlara daha makul seyler söyleseniz? enis garibim bunlari yazanlarin trde olmadiklarina ne kadar da kiziyordur. nerde ordumuz gelsinde sunlari bir topa dizsin. yasakci zihniyetin usaklari nolacak.
Alt 24.06.2004, 13:10
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard hehehe samanlikta okuyamamistir

kesin cünkü isik yoktu. elektrik daha cekilmemisti.
Alt 24.06.2004, 13:16
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bazilarinin özel davetiyeleri var

lakin arkadasin dedikleri namaz hakkinda dogrudur yani edasi acisindan, fakat kurani daha cok zikrettiginde ve namazin terkini cephede olundugunda dahi terketdilmedigini zikrettigi icin, arkadas namaza verilen önemi kurandan tam cikaramamis. namaz cok önemlidir. insan iliskileri tek basina yetmez. namaz kilipda zalim olmakta yetmez. müslüman bütünü ile dosdogru olmasi lazim.
Alt 24.06.2004, 13:31
Benutzerbild von tuerkandd
tuerkandd tuerkandd ist offline
Neuer Benutzer

Standard BELIRTMEKTE YARAR VARDIR!!!!

ich kenne diese person NICHT!
und ich habe NICHTS mit dieser Person zu tun!
und vor allem ::
ICH BIN NICHTTTTT diese Person!
diese Person ist bestimt nicht einmal weiblich!!

aslinda foruma pek ugramam , ama dün chatte biri sormustu, bu senmisin diye.
yalnis anlasilmamasi icin yukarida yazdiklarimi tekrar belirtmekte yarar vardir!!!
Alt 24.06.2004, 14:02
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard BEDROHUNG + BISCUIT

Keine Ahnung wer du bist oder was du willst, aber eins solltest du dir sicher sein, mich zu bedrohen war ein großer fehler von dir ein sehr großer Fehler.

Arkadasim hic kimse sahipsiz degildir tamammi ben degil internette kendimi emin sanan galiba sen kendini internette emin sandin?

Simdi bu yazima cevap yazicaksin, istersen özür diliyebilirsin istersen tehdidine devam edersin. ve bu senin icin agir bir ödeme olur, sen kendini heralde Türkiyede sandin Allooooo aufwachen wir sind nicht in der Türkei burda istedigin gibi tehdit edemezsin, biri degisik düsündügü veya konustugu icin.

Buyur bekliyorum ve emin olabilirsin pesini birakmam.

ve bu yazimdan sonra senin yerinde olsam ve seref hasiyetim olsa adimi soyadimi ACIKLAYACAKSIN!!!!!

hadi kolay gelsin ben ne mal oldugumu ve kimin kizi oldugumu görürsün!!

Ve su internet ayaklarini sakin ha bana yapma gelmem ben bu oyunlara, ama bu olay internet disinda devam edecegine ob gerichtlich oder nicht emin olabilirsin!

Möge allah dir verzeihen und inschallah mit mir sein!
Alt 24.06.2004, 14:08
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Eniskaya namaz kilmaman veya kilamaman dogal degildir, sen bir erkek olduguna göre, istersen sokakta kilabilirsin veya sessiz sakin bir köse bulupta kilabilirsin, bayanlar ise eve geldiginde ya cam takheer veyahut cem tadmeen uygulayabilir. Ama bunun belirli sartlari vardir ve aliskanlik hale gelmemesi lazim. eger bir insan 5 vakit namaz kilamiyorsa samimiyetligimi bir gözden gecirirdim.

Müslüman olmak kolaydir ama kalmasi zordur, o yüzden namazinizi aksatmamak icin bol bol okumaniz gerekir, ve Namazlari Huschu ile kilmalisiniz.

Müzik, giybet, iftira, televizyon, Cemaatten uzak durmak ve yalanlar kalplerimizi karatir ve imani zedeler.

Insallah buna dikkat etmeye calisalim.
Antwort