| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() mazzallah
sizin bir kücük baciniz olsa..8 yasinda bir hicada gelip allahin emri peygamberin kavliyle kücük 8 yasinizdaki kiziniza nisan takmak istyiyorum 9 yasindada gerdege gireriz dediginde..sizde tabi tabi buyrun alin bebegi guidin..nasilsa peygamberin böyle bir süneti var sevaba gireriz mi dersiniz bu ayrintida ince ince merak ettim simdi ? size bunlari hangi camilerde ögretiyorlar..sapiklar camisimi ????? |
|
|||
|
|||
![]() kendine saygin varsa bu hasta mahlukata yazma derim.ist sinnlos.niyeti belli.
|
|
|||
|
|||
![]() okursan kac bin kisinin kafasinin kesildigini okursun...
biz sizin gibi mit ajani diyanetcilerle calismiyoruz.. camimizde büyük bir kütübhane var..16 ciltlikde istiklal mahkemeleri diye kitaplar var.. sen sahiden marsdan geliyorsun galiba... |
|
|||
|
|||
![]() nasil olurda bu zamanki zamanka, böyle serefsizlerin eline düser.......
inan icim kan agliyor bunlari görünce duyunca..... |
|
|||
|
|||
![]() erkekleri desteklemenden utanc duyuyorum
.. rabia.de selam tüm bedualarimiz bu cocuk tecavüzcüsü sapiklara!!!!!! aman allahim birde sünnet diye yapiyorlar bunu aman allahim!!!!!!!!11111 |
|
|||
|
|||
![]() yani milli görüsün eline düsmeyelimde sizin gibi bu sübyanci sapiklari destekleyenlerin camisinemi gidelim..
allah korusun |
|
|||
|
|||
![]() baksana ap acik milli görüse karsi kiskirtmak niyetinde.kack einfach auf sie oder ihn.zaten ne oldugu belli degil.marsdan herhalde
![]() böyle timarhane kacaklarini kafaya takacak olursan isin yas.bunlar neki.gercek tehlikeler disarda arkadas...bunlarin lafi ancak itin osurugu olur.net mehr und net weniger. gute n8 jetzt |
|
|||
|
|||
![]() Kitap demedim.....
Sen bana bir kisi bulacaksinki bu adamin babasinin kafasi kesilmis olacak...... Seninle tartismayi vac gectim...... Olsun kader diyelim, lekum dinikum veliyedin... Hayatta bir cok seyden mahrum birakildin, beni üzende o oldu..... kimbilir belki hic asik olmadin, bir erkekle bile tokalasmadin... sinif arkadaslarinla geziye cikmadin.... bir yaz aksami deniz kenarinda arkadaslarinla gezmedin..... disco, bar bile olsa dünyada diger mekanlara gitmedin...... sadece kendi kurallari icerisinde birakilip, anlamadigin halde, arapca harfleri birbirine katip Kurani ezberlettiler..... Bence senin yillarini caldilar, bunu Allah senin annen babandan ve bunu sana yapanlarda soracak...... bundan süphen olmasin, Allahin kelamini inkar eden bu kisileri, sen affetsen bile Allah effetmeyecek.... Yinede sana kizmiyorum, seni buna zorlayanda suc..... Simdilik iyi geceler.... esen kal Enis |
|
|||
|
|||
![]() caminizde bayan hoca size islami adab ve ahlak cercevesinde peygamberin hanimlarini örnek alarak nasil toplum icinde konuslur hareket edilir ..anlatmadi ögretmedi galiba...
böyle ossu....it felan bir kisi bayan olamaz olsa olsa cingene olur !!!!! ne günlere kaldik akiyamet yaklasiyor yarabbim!!!!ümmeti muhammed uuyormu erkekler cinsi sübyanci sapik bayanlar ise agzi bozuk birer cingene olmus..sefaat ya muhammed |
|
||||
|
||||
![]() Du bist doch garantiert ein FAKE !!!
Findest du das lustig das Bild einer anderen Person zu missbrauchen? al" |