| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() acaba 1994 de hangi camiide MIT ajani tespit edildi?
drei mal darfste raten ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Türkan hanim camiilerin hepsi Allahin evidir böyle laflar güzel degildir. Lütfen burada teskilatcilik yapma ! Müslümanlikta teskilatcilik yoktur !
Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() ben milli görüs camisine gidiyorum diye beni böyle azarlama hakkin yok...hulusi hocandan biraz bayanlarla nasil konusulur ögrenmedinmi ?
|
|
|||
|
|||
![]() gitmis, bazi kisilerim tutsagi olmussun.
Eminim senin okumani bile engellemislerdir. Kendilerine tutsak etmislerdir. Sizleri Atatürk ve devlet düsmanlari olarak yetistirmislerdir. Genc arkadasim birak bunlarin pesini, ama ne yazikki senin icin artik cok genc..... sen artik onlarin elindan sag kurtulamazsin..... Senin icin dua edecegim.... insallah günün birinde onlarin ideolojisinden kurtulabilirsin..... cok cok zor... Cok cok yazik ettin kendine |
|
||||
|
||||
![]() Sizleri kale bile almiyorum. Burada Türbanli kizlari kötülemek icin elinizden geleni yapiyorsunuz bravo yani. Ama ben inanmiyorum sizin gercekten türbanli oldugunuza.
|
|
|||
|
|||
![]() bunlardan bir tanesi
EL PROFESSORE |
|
|||
|
|||
![]() önce sen 9 yasinda kizin olsaydi 40 yasinda bir adama sünnetdir ...peygamberde böyle yapmistir diye kizini adama birakirmiydin ?
sen acikca sübyanciligi cocuklarla sexi meru kilmaya calisan bir mahlukatsin galiba ? ayrica biz türbanliyiz ..rabia.de ile bizle baglanti kurabilirsin |
|
|||
|
|||
![]() nr olmus bu ayete kuzum?
herhangi bir yanlis unusuru göremedim. |
|
|||
|
|||
![]() ve sebebleri ne ?
|
|
||||
|
||||
![]() Benim ne yapacagimi seni ilgilendirmez. Böyle konusma. Konu ben degilim.
Peygamber efendimizin niyetini bilmiyorsun ve burada ahlaksizlik yapiyorsun. Sübyancilikla suclaman cok ayip peygamber efendimizi. Senin samimi bir müslüman olduguna inanmiyorum o kadar. |