| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() peygamberlerin yanlislari olmustur demek bence cok tehlikeli..
saydigin peygamberlerin yaptiklarina zelle diyoruz,yani yanlisin cok kücük bir hali. immer diese unüberlegten themen in diesem forum.ich hasse es einfach. weg da |
|
|||
|
|||
![]() Hangi Allahin kafir ilan ettigi kimse, Atatürke Allah diyor....
Diyende kafirdir, demis diyede kafirdir.... Bunlari sizin kafaniza hangi mahluk sokuyor bir türlü anlamiyorum.... |
|
|||
|
|||
![]() 9 yasindaki ayse ile sex mi yapmis...ve buda hatami ? kurandami yaziyor yoksa hulusi hocana mi söyledi ?
sapikmisin sen ? bizim camide olsaydin seni tasliyarak öldürürdük !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Sen istedigin kadar tehlikeli sayabilirsin, o senin kisisel düsüncelerindir.......Kuran ne diyorsa herkesi baglayan odur...... jezt darfst du noch mal überlegen........
Einer von uns beiden ist auf dem Holzweg, wer mag das wohl sein????? |
|
|||
|
|||
![]() cünkü diyanetin camilerinde hep MIT ajani hocalar var!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Kuranda bana herhangi bir peygamberin "hata" yaptigini yazan bir ayet göster.
Yunus peygamber yapmis oldugu ZELLE nin farkina vardiktan sonra ---ben zulmedenlerden oldum diyerek Allahin affina sigindi.(er hatte lediglich die hoffnung aufgegeben und ist weitergezogen um den Islam wo anders zu lehren.--fehler???) soviel zum holzweg du unwissender. |
|
|||
|
|||
![]() hayirdir,aramiza niye katildin?cehennemden kovdularmi seni sisko popona tekme vurarak??
lolll sende cik perenle daglara biraz davarlik oyna istersen,oynamaya gerek yok,kaninda olmali bu sizin ![]() ![]() ben gericiyim elhamdulillah. *gg* |
|
|||
|
|||
![]() onuda yapar....... sizlerin Kurani Erbakan veya Seytani Süleymanci kitabi, bunlari emreder.......
1.) benim yazdiklarimi adam gibi oku, Elaziz numarasi cekme 2.) agzima laf koymaya kalkma 3.) resule kalkip burada ahlaksiz iftira atma Sen hangi camiiye mensupsun onu söyl, bende sana ne kadarlik insan veya müslümans oldugunu söyleyeyim |
|
||||
|
||||
![]() Insan sarafligini iyi yapanlara sor onlar benim kapasitemi sana söylerler. Hiristiyanligi
bilmedigin ortada ! Hiristiyanlarla olan farklarimiz nelerdir onlari acikla ?? Dindar ile dinci arasindaki fark ? Fanatik müslüman, funtamentalist müslüman, radikal müslüman ... bilrak su oyuncak sözlük kelimelerini okis. Selamlar !!! |
|
|||
|
|||
![]() yani 9 yasinda cocukla evlenmek sünnetmi oluyorr ? öyleya dogruysa sünnet !!!!!!!!benim bildigim 9 yasinda kizcocukla evlenmek sübyancilikdir !!!!sübyancilik sizde legal mi yoksa ?
senin kiz cocgun olursa onu sünnet diye 9 yasinda gelinmmi yapicaksin ? hangi camiye gidiyorsun sen bakayim cahil birine benziyorsun ? ilk bakista gözüm tutmadi seni!!! |