Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.03.2004, 12:43
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard also cimbom gewinnt doch 3-0

hakan iyilesmis hehe
Alt 03.03.2004, 13:12
unknown

Standard tuncay"6saray ile anlasmistim"

Beylikdüzü"ndeki Beykent Üniversitesi"nde düzenlenen bir panele katılan yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tuncay, uzun yıllar Fenerbahçe"de oynamak istediğini belirterek, "Sözleşmem bittiği zaman yeniden Fenerbahçe"ye imza atacağım. Ancak kulübüm beni istemezse ayrılırım" dedi.

Sakaryaspor"da forma giyerken Galatasaray ile anlaştığını, ancak Galatasaray"ın Sakaryaspor kulübünün istediği banka teminatını veremeyince bu transferin gerçekleşmediğini kaydeden Tuncay, "Ben zaten Fenerbahçeli"yim. İyi ki Fenerbahçe"ye gelmişim" diye konuştu.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşme yenileyeceğini belirten Tuncay Şanlı, "Şu anda sözleşmem devam ediyor. Sözleşmem bittiği zaman yeniden Fenerbahçe"ye imza atacağım. Uzun yıllar Fenerbahçe"de oynamak istiyorum. Ancak kulübüm beni istemezse ayrılırım" dedi.

Takım olarak yeni bir oluşuma girdiklerini, şu anda milli takımlarda beraber oynayan başarıya aç bir kadroları olduğunu kaydeden yıldız futbolcu, yabancı futbolcuların da uyum sağlamasıyla bu sezon başarılı olacaklarını, uzun vadede düşünüldüğünde de Fenerbahçe"nin önünün açık olduğunu belirtti. Kendisine Real Madrid"in Fransız yıldızı Zidane"ı örnek aldığını kaydeden Tuncay, "Sakaryaspor"dan Fenerbahçe"ye gelen Oğuz, Aykut ve Turan ağabeyler de her zaman hayalim olmuştur. Bunu gerçekleştirdim ve Fenerbahçe"deyim" ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor"da futbol oynarken birçok takımdan teklif aldığını belirten Tuncay, "Fenerbahçe"den teklif gelmemişti. Galatasaray"ın o dönemdeki başkanı Mehmet Cansun transfer teklifinde bulundu, 1 milyon doların üzerinde bir parada her konuda anlaştık. Ancak kulübüm Sakaryaspor banka teminatı istedi. Galatasaray da bu teminatı veremeyince, Fenerbahçe devreye girdi ve işi bitirdi. Ben zaten Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe"ye gelmişim" dedi.

Fenerbahçe"de sol kanatta görev yaptığını, Nobre ve Van Hooijdonk"a gol atması için yardımcı olduğunu belirten Tuncay, "Benim asıl görevim bu. Fakat bir orta saha oyuncusu olarak da şu ana kadar 13"ü ligde, 2"si de kupada olmak üzere 15 golüm var. Benim gibi orta sahada oynayan bir oyuncu, sezon boyunca ortalama 7-8 gol atıyor. Şu anda kendimi iyi buluyorum" diye konuştu.

Tuncay, geçen hafta 2-1 galip geldikleri Galatasaray maçında, Mehmet Yozgatlı"nın attığı ikinci golden önce Prates"in ayağına bastığını televizyondan izlediğini belirterek, "Kasti bir düşüncem ve hareketim yoktu. Bu hareketler futbolda olağan şeyler" dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda Fenerbahçe formasıyla ilk kez Elazığspor maçında sahaya çıktığını ifade eden Tuncay; "Bu maçta bir gol attım. Tribünler "Tuncay, Tuncay" diye tezahürat yaptığında orada olup olmadığımdan kuşku duydum" dedi.
Alt 03.03.2004, 13:17
unknown

Standard nobre ve golcülük

Eskiden forumda bir baslik vardi, Serhat ve golculukl kutuplar kadar uzak diye. Hakikten de o gercekti. Ben bu kez negatif degil pozitif bir saptamadan bahsetmek istiyorum.

Nobre ve golculuk...

Saha, top, kale... Nobre"nin gol atmasi icin ihtiyaci olan 3 sey bu, sadece bu. Adam Tanju Colak"tan daha iyi bir vurus yuzdesine sahip. Top geldi mi bakiyor vuruyor ve gol. Gecmis golcu(diye iddia ettik)lerimizi dusunuyorum.

Serhat: Her 10 pozisyondan 7"sini tribune 3"unu kaleciye, 1"ini belki kaleye yollar... Semih: Her 10 pozisyondan 9"unu disariya, belki kale bossa 1"ini iceri yuvarlar...

E bu adamlari savunanlar "daha gencler pisecekler" diye savunmuyorlar miydi? Nobre 23 yasinda. Serhat"la yasit belki 1 yas kucuk hatta, Semih"ten de 2 yas buyuk. Bu isin yasla falan alakasi yok. Golculuk gercekten bir meziyet.

Bu futboldan bagimsiz bir meziyet hatta. Yani pekala futbol oynamayan pekcok insanda da olabilecek bir meziyet. Golculuk demek kararlilik, basiret, vizyon, ozguven ve tabii ki top teknigi demek. Kaleye baktin mi hem kaleciyi hem bos yerleri gorebilmek demek. Topa ayaginin neresiyle vuracagin konusunda asla tereddute dusmemek demek. Topa bakmadan da topu surebilmek ve yonlendirebilmek demek. 7 metre 32 santim kale icerisinde 26 cm capi olan bir yuvarlagi sokmanin sokamamaktan daha kolay oldugunu bilmek demek. Kaleden o topu cikarmak icin ugrasacak olan kalecinin isinin senden daha zor oldugunu ve senden korktugunu bilmek demek.

Nobre, gercek bir golcu. Forvet olmasi, santrfor olmasi bir yana, adam golcu. Bu adam futbolcu degil bankaci olsaydi ve sube arkadaslari ile hali saha maci oynasaydi orda da bunu farkederdiniz. O yuzden sizlerden ricam bilhassa artik Nobre"yi de izledikten sonra, kila tuye golcu dememeniz. Serhat"a, Semih"e, zarta zurta golculuk unvanini yakistirmamaniz.

Ve transferinde (Alex olmadigi icin hayal kirikligina ugrayan) bizleri endiselendiren ama cok cuzi bir rakama getirilmesine karsin her macinda mukemmeli sahaya koyan Marcio Nobre"ye sonsuz tesekkurler. Onu bize kazandiran, Raul ayarinda golculuk yetenegi olan ama onun belki 100"de 1"inden daha ucuza mal olan bu mukemmel adami bize kazandiran yonetime de cok tesekkurler.

Ve Christoph Daum... Once Tomas, sonra Nobre... Sen bu isi biliyorsun abicim... Futbol takimi sadece parayla kurulmuyor, biraz da bilgi, birikim, gorgu, kultur, vizyon lazim... Oku bunlari Mustafa Denizli oku!

Sevgiler
Alt 03.03.2004, 13:29
unknown

Standard Delikanli kazim kanat nerdesin haney ooo

sanirim yaklasik 2-3 ay onceydi ilk yari bittiginde bu cok sivri zekali sahsiyet sole bi laf etmisti

"besiktas zaten sampiyon oldu,son 1,5 yilda 1 kez yenilen bjk bu 11 puan farkin kapanmasina izin verir mi?simdiden soyluyorum bjk sampiyon" gibisinden bi seyler solemisti.

simdi o ezigin suratini gormek isaterdim

ana fikir:konu Fenerbahce olunca asla buyuk konusmuycaksin...
Alt 03.03.2004, 13:41
Benutzerbild von cengaver
cengaver cengaver ist offline
Neuer Benutzer

Standard Galatasarayliyim !

senin gibi azize yildivimlara boyun egmiyorum .

siz ilk önce avrupa´da 60.000 kislik bir stat doldurun ondan sonra konusun !

sadece ilk derbide 70.000 küsür seyirci vardi !
Alt 03.03.2004, 13:55
unknown

Standard ne oldu aci mi oldu 2-1

ne oldu aslanim kedi mi oldun . duva et ki yine 6 olmadi. ama sonucda yenildiniz isiniz bitti. seneye ikinci ligde basarilar :-)
Alt 03.03.2004, 13:57
unknown

Standard haticelarin atkimi cincon 6saray

Ne demişler haticeye değil neticeye bakacaksın... Çıkıp bükemedikleri bileği öpeceklerine hala konuşuyorlar... Çünkü güçleri anca bu kadar... Sen git bir sürü takıma yenil Konyadan 5 ye... Sonra kalk FENERBAHÇEM den puan almaya çalış... YOK YAAA !!! Herkes haddini bilecek.. Cincon MABET de sesini kesecek... Bizim hedefimiz ŞAMPİYONLUK Sizin ki UEFA hadi herkes kendi yoluna... Kapasiten belli gücün belli daha ne konuşuyolar anlamıyorum... Maçta verilmeyen penaltımız bile var... Biraz gergindi futbolcularımız... Şu maçı 10 defa oynasak 10 unda kazanırız... G.Birliği maçı çok önemli haydi FENERBAHÇEM ŞAMPİYONLUĞA ...
Alt 03.03.2004, 14:01
unknown

Standard su fussball forumda yarismada

olmasa girilecek hali kalmadi gercekten...

traurig aber wahr...

naja viel spass bei euren z.T. unnötigen beiträgen

bis dann

brat
Alt 03.03.2004, 16:23
Benutzerbild von cengaver
cengaver cengaver ist offline
Neuer Benutzer

Standard son ana kadar kicinizdan ter akti

bu korku size simdilik yeter !
Alt 03.03.2004, 16:25
unknown