Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.06.2004, 18:55
eniskaya

Standard Sen gel bizim memleketede bak

Trabzonda, Misyonerler cirit atiyorlar.....
Ama bosuna, cünkü müslüman ancak daha iyi bir müslüman olur, yada dinsiz olur... kolay kolay baska dine dönmez...

Eger dönerse buda lafla olur, para falan alabiliyorsa tabi...

Selamlar
Enis
Alt 21.06.2004, 19:00
eniskaya

Standard Hocalar anlatirlar ama kendileri

uymazlar....

Yeryüzünün görünen seytanlari Hocalardir....

Ben hayatimda Hoca kesimleri kadar sahtekar insanlar görmedim.... lafla dine sarilan seytanlar hepsi....

Tabiki bu benim tecrubem.... ama genel olarak fazla bir sey degismiyor.... hepsi Atatürk ve devlet düsmani..... gercek bu.... birde Kurandan anlasalar bir sey demeyecegim, bilmiyorum kelimesi Hocalarda yok, her ne sorarsan sor Hoca bilir numarasi ceker.....

Selamlar
Enis
Alt 22.06.2004, 08:37
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard serefsiz adi alcak=>cukur

ancak haddini bilmeyen birisi senin söyledigin bu vahim laflari sarfeder.
Alt 22.06.2004, 08:42
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bana göre cok fazla konusuyorsun sen

ufak bir kissa anlatayimda sana, kafa ütülemeyi kes, ukala:
zamanin birinde seyhin biri iki müridini istanbula gönderir, oralari bir arastirsinlar gelsinler diye.tv radyo olmadigi icin canli sahit lazim.

müridler gelirler birisi istanbulun batakligina gider, fuhus, zina, her ne pislik varsa görür.

digeri camiilere gider, derslere katilir, yardim kampanyalarina katilir, sufilerle tanisir, hocalardan ders alir.

dönerler. biri istanbulun battigini anlatir.
digeri ise, istanbulun ilmin merkezi oldugunu, islamiyetin fevkalade güzel yasanildigi yer oldugunu anlatir.

nasilki pislikler sinege cazib gelirse oralarda dolanirsa, sende böyle birkac yamuk insani arayip bulmussun hepsi bu. cünkü kendi ruhunda böyle bir cöküntü var.
Alt 22.06.2004, 10:43
eniskaya

Standard Bist du da ganz sicher

oder sage ich da auch nicht ein wenig die Wahrheit????
Alt 22.06.2004, 10:58
eniskaya

Standard Yapma yahu

1.) uzun zamandir yazi falan yazmadim, demekki fazla konusmuyorum..

2.) Senin Seyh dedigin sapigin kac tane karisi var, veya ne zamanlar Harem geceleri düzenliyorlar, haberin varmi....????

3.) Televizyonda sahte Haci Hocalari hic görmemissin galiba, miz yeme altinda adamlara neresini öptürüyor bir bilsen....

4.) Halkin cahil kalmasini saglayip, sirtindan para kazananlar Hocalar, her seyi bilmislik taslayip, Hadiskolik birer varlik sifatina inmislerdir....

5.) Birisi hastalanir, hemen Hocaya götürülür, üfler püfler.... Seytana tapar ve sana Allah ve kendisinden baskasinin bilmedigi bir hemail verir.... Kuranin resmen yasakladigi büyüyü uygular....

devam sayayimmi ???? bilki burada sayfalar yetmez....

Benim bu söylediklerim, kara veya klasik Hocalar icin gecerli...... bilgiye ihtiyacim varsa, Kuranla beslenen Profesörlerden alirim..... Seytan Hocalarindan degil.....

Benim bu söylediklerim dosdogrudur, istisnalar gaydeyi bozmaz, senin desteginede ihtiyac yok..... cünkü genel olarak klasik degimiz Hocalarin hepsi bu cinsten.... din ve devlet isleri ayrildigindan beri, seytanlari tepelerinde geziyor.....

Bunlarin hepsi gercek..... bütün islam Alemini usak sifatina tasiyan din adamlaridir, daha dogrusu din adina kendi eylemlerini gerceklestiren kara seytani Hocalardir....

Inanmiyorsan, biraz Irana, Arap devletlerine ve birzda Türkiyede olup bitenlere bak.

Der 30Jährige Krieg in Europa war ein Glaubenskrieg, am ende hat man die Päpste aus der Politik verbannt..... (Wästfälischer Frieden)

Istersen geri yazabilirsin...

Selamlar
Enis
Alt 22.06.2004, 11:29
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard ich bin mir sicher

dass sie es nicht sind, denn sie leugnen das Offenbarte nicht.

senin yaptigin edebsizlikten baska birsey degildir. bu konuda söylediklerinde tek kurus hakikat yoktur.
Alt 22.06.2004, 11:37
eniskaya

Standard Senin yaptiginda

tam gercekleri carptirmaktir ve inkar etmektir.....

Bos laf atacagina, söylediklerimin yanlis oldugunu ispatla..... bakalim... tabi yuvarlak laf atmadan
Alt 22.06.2004, 11:48
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard aptal sey, sacmalamayi birak

benim hicbirsey isbatlamam gerekmiyor ama sen erbakanin ve digerlerinin kafir oldugunu isbatlaman gerekiyor.
Alt 22.06.2004, 11:59
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard senin söylediklerinin benim

söylediklerim ile alakali degl.

neden?

hocalar genelde bilgin insanlardir. hocalar inanan insanlara örnek ve önder olurlar. bu böyledir. istisnalar kaidei bozmaz.
Antwort