Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.03.2005, 18:58
eniskaya

Standard Fusballda ben Allah sahidimdir

Fenere ne saldiri nede baska bir sekilde hakaret etmistim..... ama nedense sen öyle algilmistin... yapacak bir sey yok
Alt 24.03.2005, 19:01
eniskaya

Standard Avrupa Birliği size, babanızı bir katil

Türklerden "daha" Türkçü Amerikalı profesör, Türklere soruyor: Avrupa Birliği size, babanızı bir katil olarak kabul edip birliğe girin diyor... Girer misiniz?

Türkiye, Ermeni iddialarını ciddiye almaya başlayınca, bu konuda söz söyleme yeterliliğine sahip "dostlarını" da arayıp bulmaya başladı. Bunlardan biri de Amerikalı Prof. Dr. Justin McCarthy... Profesörün söylediklerini mutlaka okumanızı öneririz

Devami Link

<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=9672" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=9672</a>
Alt 24.03.2005, 19:03
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bak yine sana bir "Olumlu" bir sey

söylemeye calisiyim!

Burasi "Türkei-EU-Beitritt" Forumu!

Simdi mesela o mest oldugunun "Din" konularini burada "tartismak" istiyorsan, mesela bu konuyu tartisabilirsin:

"AB bir hiristiyan kulubümü?"
"Bir hiristiyan kulübü olmalarini delileri nedir?"
"Hiristiyan kulübü olmadiklarinin delileri ne?"
"Pratik ettigimiz Müslümanlik AB icinde sorun veya celiski cikarabilirmi"

etc .........

Simdi ben "Religionsforum" a girip acaip Sex Pratiklerini konulandirsam olur mu ????
Veya bir ucagin nasil ses duvarini deldigini !?!??!

HAYIR !!!

Ilki belki Sex Forumunda bir makale olur ve ikincisi bir Bilgi Forumunda!

Burada Türkiye Cumhuriyetinin Avrupa Birligine üye olma konusundan bahsediyor !!!

Simdi de anlamasan artik bilmiyorum daha nasil sana anlatiyim!

al"
Alt 24.03.2005, 19:06
eniskaya

Standard Katiliyorum

ama cogu kez bu konular zaten EU basligi altinda basliyor ve detaylanarak devam ediyor.... anlatabiliyormuyum.... herzaman otomatikmen direk o baslikta kalma kolay olmuyor... ve kaldiki dahada zenginlesiyor sohbetler..

Tabi bu benim kanaatim... yine takdir sende, sadece adillik bekliyoruz

iyi günler... noktalsak iyi olur bu hususu... bundan sonra hepiz daha iyi davraniriz olur biter
Alt 24.03.2005, 19:10
unknown

Standard THE WALL STREET JOURNAL EUROPE

THE WALL STREET JOURNAL EUROPE
TURKIYE, AB"NIN PROTESTOSUNA RAGMEN KURT YETKILILERI ITHAM EDIYOR

LONDRA, 24/02(BYE)--- THE WALL STREET JOURNAL GAZETESININ 24.2.2000 TARIHLI AVRUPA BASKISINDA YUKARIDAKI BASLIK ALTINDA HUGH POPE IMZASIYLA YAYIMLANAN ISTANBUL CIKISLI HABERIN CEVIRISI SOYLEDIR:

TURK HUKUMETI, AVRUPA BIRLIGI"NIN ELESTIRILERINI GOZARDI EDEREK, ETNIK OLARAK KURTLERIN YOGUN OLDUGU GUNEYDOGUDA UC BELEDIYE BASKANINI ASI GERILLALAR ILE ILISKILERI OLDUGU GEREKCESIYLE MAHKEMEYE SEVKETTI.

CUMHURBASKANI SULEYMAN DEMIREL, "TURKIYE, SORUNLARINI KENDI BASINA COZECEKTIR" DEDI.

BASBAKAN BULENT ECEVIT, CUMHURIYET GAZETESINE VERDIGI DEMECTE, "ONLAR (AB ULKELERI), BIZE HER ZAMANKINDEN DAHA SERT BIR BASKI UYGULAMAYI PLANLIYORLAR" DEDI.

TURKIYE, 65 MILYONLUK NUFUSUN BESTE BIRINI OLUSTURAN KURT AZINLIGIN, ETNIK, KULTUREL VE POLITIK HAKLARINI TANIMIYOR. KURTLERIN SU ANDAKI STATUSU, TURKIYE ILE AVRUPA BIRLIGI ARASINDA CIDDI BIR SURTUSMEYE YOLACACAK VE ARALIK AYINDA AB NIN TURKIYE YE ADAY UYELIK STATUSUNUN TANINMASININ ARDINDAN GELISEN OLUMLU ATMOSFERI BOZACAK GIBI GORUNUYOR. AVRUPA PARLAMENTOSU BASKANI NICOLE FONTAINE, TURKIYE"NIN BELEDIYE BASKANLARINI SERBEST BIRAKMASINI ISTEYEREK, "BU TUTUKLAMALAR TURKIYE"NIN IMAJINA CIDDI BIR SEKILDE ZARAR VERMISTIR" DEDI.

PARIS"TEKI KURT ENSTITUSU BASKANI KENDAL NEZAN, "TURKIYE, KURT SORUNUNUN ULUSLARARASI ALANA KAYMASINDAN COK KORKUYOR. AVRUPA, KURT KONUSMACILAR ARIYOR. SECILMIS BELEDIYE BASKANLARI, KURTLER ADINA YASAL OLARAK KONUSABILECEK YEGANE KISILERDIR" SEKLINDE KONUSTU. (LOBM/PC)(LET/NC)
Alt 24.03.2005, 19:11
eniskaya

Standard Viyana"da Sanat Müzesi"nin dışı Türk

Viyana"da Sanat Müzesi"nin dışı Türk bayraklarıyla donatıldı... Avusturyalılar"ın Osmanlı korkusu su yüzüne çıktı...

Avusturya"nın başkenti Viyana"daki Sanat Müzesi"nin yüzeyinin Türk bayraklarıyla kaplanmasının, Avusturya"daki korkuları su yüzüne çıkardığına dikkat çekildi.

Ben bu olayi bir belgeselde izlemistim.... her tarafi bayraklarla cevrilmisti... sah Göttlich aus...

Devami Link
<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=9644" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=9644</a>
Alt 24.03.2005, 19:11
unknown

Standard ALI COK HAKLI BENCEDE ENIS ! KURALLARA..

UYALIM VE UYMAYANLARIDA UYARALIm :-)
Alt 24.03.2005, 19:12
eniskaya

Standard Unabhängigkeit ist die beste Variante

wie bis jetzt seit der Entstehung der TR
Alt 24.03.2005, 19:13
eniskaya

Standard Bnezeri düsündügümü zaten ifade ettim o.

ohne Text
Alt 24.03.2005, 19:16
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Bak :-) nasil oluyor :-)

BU simdi konu ilen ilgili!!!

Simdi söylediginin iki yönü var:

1.) "Babam" gercekten Katil ise, katil oldugunu kabullenmemiz lazim!
Kacmak ilen olmuyor, kactigin yalanladigin kabullenmedigin zaman, daha büyük sorunlar zaman ilen ortaya cikiyor!

2.) "Babam" bize ima ettikleri gibi "Katil" degilse!
Belki "Babam" bir "savunma" zor durumda iken zor kullanmissa belki simdiki zamanda geri bakarsak hakli cikmaz ama bari onu anlamis oluruz!

3.) "Babam" in yargisiz infaz edilme olasiligi olursa. Buna karsi ayaga kalkmamiz lazim.

4.) Ne olup ne olmadigini ÖNYARGISIZ ortaya cikarmak istememiz!

Soykirim varsa acikca cikip söylememiz lazim!
Soykirim yoksa bize hic kimse cikip bunu dayatamaz!

Ama bunun icin sözde Soykirimi acikca arastirmamiz lazim!

Simdiye kadar herseyi "olabilir" diye halinin altina süpürdügüm icin böyle sorunlar ilen karsilasiyoruz!

AB bu yönde bize dayatma yaparsa haksiz duruma düser.

al"
Antwort