| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() gerne darüber?
ich denke dass wir das mehr mögen als tun ![]() also wenn wir vorallem unter männer sind (naja auch generell) reden wir fast nur über sex oder weiber, wer am meisten über sex und weiber sagen kann, fühlt sich ja als coolste ![]() bence sexten cok, sex hakkinda konusmasini daha cok seviyoruz ![]() und frauen... da sie ja unterdrückt werden, können ja nicht soviel darüber reden, sonuc olarak; erkekler sex hakkinda konusmayi daha cok sexi daha az, kadinlarda tam tersi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() öylemi ?
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() fussballlllllllllllllllllllllllllllllllll
|
|
|||
|
|||
![]() Aber mit allerfeinster Aufgeilerei
![]() *anliyan anliyana* ..# |
|
|||
|
|||
![]() also reden wir mal Klar text auch über Sachen, die scheisse gelaufen sind. Wo wir schon mal im *Sex-Forum sind :
![]() Was ist das peinlichste, was euch beim Sex passierte....RAUS DAMIT ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Hangi cagda yasiyoruz, artik bu gibi laflain geregi var mi, siz erkekler kendinizi ne saniyorsunuz gibi laflar hala ayakta durdukca biz erkekler her zaman kadin yaratiklarin sorunlari ve takintilariyla ilgili yorumlar yapacagiz.
Tamam kabul ediyorum, biz asla ve asla kadinlari taniyamayiz. Imkansiz bir sey, öyle bir olay gerceklesse tabiat kanunu bozulur, bu da demektir ki, kiyamet günü gelmistir. Ancak su da bir gercektir ki, kadinlara ne kadar ders versek de onlara dogru yolu göstersek de hala nuh deyip paygamber demeyip at misali cizgisinden ayrilmayip ayni dengesiz davranislarina devam etmektedir. Hangi erkek, sevgilisinin yanlsiini kaldirabilir ki ben kaldirayim. Yalan mi arkadaslar? Bayanlari iyi cözdügüme inanan birisi olarak her zaman o cinsiyetin bir gün dünyayi ele gecirecek güce sahip olduguna inaniyorum. Haklilar, kadinlardaki yetenekler erkekler de olsaydi simdi kadin cinsiyeti bile kalmazdi. biliyorum kati bir yorum ancak dogru. inkari varsa aslini göstersinler lütfen. |