Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.05.2014, 13:52
Benutzerbild von __CENK__
__CENK__ __CENK__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard :))))

Senin gibi zavallira üzülüyorum ben ya))))
Bu maniyi ninenden alip degistirmissin belli))
Fikir hirsizligi günah degilmiydi sizde?
Bak nasil da unuttum, calmak ve hırsızlık yapmak sizde hak degil mi?
Alt 11.05.2014, 13:57
Erfahrener Benutzer

Standard Kanaat getirdim!

Dinler sapiksal ogeler tasiyormus....
Yoksa ensest ilişkiye birde peygamberlerine yakistirmazkardi?
Yoksa cennet te huri var diye, insanlarin kellesini kesmezlerdi?
Yoksa pedofil olmaz 9 yasindaki bir çocuğu peygamberlerinin kucaguna atmazlardi?
Dinler bana gire sapiksal öğeler tasir.....
Alt 11.05.2014, 17:47
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von __CENK__ Beitrag anzeigen
Dinler sapiksal ogeler tasiyormus....
Yoksa ensest ilişkiye birde peygamberlerine yakistirmazkardi?
Yoksa cennet te huri var diye, insanlarin kellesini kesmezlerdi?
Yoksa pedofil olmaz 9 yasindaki bir çocuğu peygamberlerinin kucaguna atmazlardi?
Dinler bana gire sapiksal öğeler tasir.....
Lan sapik provokasyon seni ininden cikarir k manyagi yaparim alcak satilmis!!Sanalda kendini cok rahat his ediyorsun zerre insanlik serefin varsa özelime bundan sonra forumlarda salya sumuk hakaret yerine , özelime yazip ya adres istersin yada adres verirsin!Burda zirvaladiklarini yüzüme söylersin!!Biliyorum bunlari yapacak ne cesaret ne haysiyet nede insanlik onuru tasimiyorsun!!Fakat ben seni son kez uyariyorum...
Biliyorum ateistler hicbir degeryargisi hicbir morali degeri yok fakat bircogu insan haklarina riayet etmek icin insanlarin inanclarina salya akitmazlar.

Senin gibi neidigu belirsiz onun bunun yosmalari,
Birkemige satilmis, E bozuntulari
Siyonistlerin haclillarin kucaginda sakinlesmis, onlarin doktuklerini yalamis
Darvinin, maonun marksin picleri
Maymun bozuntulari(MAYMUNLARDAN ÖZÜR DILERIM.)
ERISMELERI IMKANSIZ OLAN YEGANE HAYAT NIZAMI OLAN ISLAMA SALDIRMAKLA EFENDILERINI MEMNUN ETMEK ICIN YIRTINIP DURURLER!!
Alt 13.05.2014, 08:01
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Ya bazi insanlar aptalmi,yoksa tiplerimi öyle gösteriyor?Sanirim genetik.....
Ben adamlara diyorum ki sizde asagilik duygusu var,anlamamis olacak ki,kendim icin söyledigimi kaniksamis))))

Zitat:
Gercekten Türk halkinin isi zor,bu odunlar,yaslanacak ölecekte Türkiye aydinliga pencere acacak?

Adam paranoyaya basladi beyler. Yogun asagilik kompleksiyle duygusunun etkisiyle kendi kendine gerzek muamelesi yapiyor.

Prdn 'adam' demisim, adam olsa arguman sunabilirdi.

Zitat:
Adam sanki amerika ve ingilterede sokaga cikip,insanlara tek tek sormus,Hiristiyanmisiniz yoksa ataist mi diye?
Ya bazen cok komik oluyorlar gercekten,türkiyede dini vecibelerini yerine getirip yasayan kac kisi var, birde onu soralim?
Istatistik biliminden haberin yok senin. Hayatin boyunca bir baltaya sap olamadan hiyar gibi yasarsan olacagi budur

amerika:
http://en.wikipedia.org/wiki/Irrelig..._United_States

Britanya-Ingiltere:
http://en.wikipedia.org/wiki/Religio...dom#Statistics

Hadi yine iyisin bir bilgiyi daha ucretsiz ogrendin.
Alt 13.05.2014, 16:56
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen akil ne der ??

Zitat:
Senin gibi zavallira üzülüyorum ben ya))))

Fikir hirsizligi günah degilmiydi sizde?
Bak nasil da unuttum, calmak ve hırsızlık yapmak sizde hak degil mi?
AKLIN YOLU BIRDIR !!

SIZDE DERKEN SANIRIM ISLAMIYETI MÜSLÜMANLARI ÖRNEK VERIYORSUN !!

BIR MÜSLÜMAN OLARAK CEVAP HAKKIM OLDUGUNU VE SENIN SORUNA YANIT VERMEM GEREKTIGINI DÜSÜNÜYORUM.

HAKK = calmak hirsizlik yapmak vs. diyorsun ! benim inancimi yanlis taniyorsun bence !

Bizde hirsizlik kul hakkina girer, Allah bile " bütün günahlarin af edilebilecegini yalniz, KUL HAKKININ affinda kendisinin onayinin yeterli olmayacagini söylüyor !!

yani hirsizlik haramdir ve GERCEK MÜSLÜMAN yani MÜNAFIK olmayan KUL HAKKI YEMEZ !!

benim inancimda bu böyledir.

sadece inancim hakkinda ileri geri konusmadan önce , arastirmani tavsiye ederim.

Her yapilan bireysel kötülügü pisligi islamiyete baglama.
Her müslümanim diyenede inanma !!

kendiniz söylüyorsunuz, din sömürgeligi yapiliyor diye , birileri sömürüyor hak yiyor, birileride senin gibi kötülüyor hak yiyor.

senin hirsizla arandaki fark nerde ??
Alt 16.05.2014, 14:27
Erfahrener Benutzer

Standard :)))))

Sapiksal öge tasiyor diye bosuna baslik atmadik,sözde bir ulusu temsil edenlerin,sözde islam dininin yegane din oldugunu söyleyenlerin,kimlikleri ortada......
Yalan mi simdi?Muhammet 9 yasindaki bir kizi nikahina almadi mi?
Suriyede sözde islam devleti adina savasan genclerin cebinden tanga bosuna mi cikmis?
Tavsir edilen cennet te dereler sarap akmiyor mu?
Hurilerle dolu degil mi?
Birkere asagilik kompleksi olanlar,kendilerini cok iyi Türk diye tanitir,mesela Türkoglu Türkiye gibi mesela?
Su an yogunum o acidan fazla yazamiyorum,fakat islerim bittigi zaman burda su cok ahkam kestiginiz dinler hakkinda hemde ayetlerinden alinti yaparak anlatirim,siz rahat olun örümcek beyinli gerici yobazlar!
Salih`e;ben var olani gösterip,insanlarin aydinlanmasini istiyorum,körü körüne bagliliga karsiyim....
Birakinda bu hayatta birileri sizin inandiginiz degerlerin kötülügünü size göstersin!
Geri zekalinin biri beni tanimadan kursun manyagi yapacakmis?Buna cok güldüm cünkü;o kadar zamandir burda,islamiyetin inceliklerini öve öve bitiremeyenler,tipki suriyedeki ve diger müslüman ülkelerdeki sapik guruplarin mantigina es tavir sergiliyor,Öldürme tehtidi ile korkutmaya calisiyor?Cok komiksin allahin gerizekalisi,ben seni bulmak istesem bulurum zaten sen merak etme!Senin gibi insanlari coook gördüm bu hayatta,söyle iyi böyle iyi dersiniz,sonrada canavar kimliginiz ortaya cikar,senin buraya yazdiklarini zirva,senide gereksiz bir malukat ilan ediyorum.......
Alt 16.05.2014, 15:39
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Sapiksal öge tasiyor diye bosuna baslik atmadik,sözde bir ulusu temsil edenlerin,sözde islam dininin yegane din oldugunu söyleyenlerin,kimlikleri ortada......
Yalan mi simdi?Muhammet 9 yasindaki bir kizi nikahina almadi mi?
Suriyede sözde islam devleti adina savasan genclerin cebinden tanga bosuna mi cikmis?
Tavsir edilen cennet te dereler sarap akmiyor mu?
Hurilerle dolu degil mi?
Birkere asagilik kompleksi olanlar,kendilerini cok iyi Türk diye tanitir,mesela Türkoglu Türkiye gibi mesela?
Su an yogunum o acidan fazla yazamiyorum,fakat islerim bittigi zaman burda su cok ahkam kestiginiz dinler hakkinda hemde ayetlerinden alinti yaparak anlatirim,siz rahat olun örümcek beyinli gerici yobazlar!
Salih`e;ben var olani gösterip,insanlarin aydinlanmasini istiyorum,körü körüne bagliliga karsiyim....
Birakinda bu hayatta birileri sizin inandiginiz degerlerin kötülügünü size göstersin!
Geri zekalinin biri beni tanimadan kursun manyagi yapacakmis?Buna cok güldüm cünkü;o kadar zamandir burda,islamiyetin inceliklerini öve öve bitiremeyenler,tipki suriyedeki ve diger müslüman ülkelerdeki sapik guruplarin mantigina es tavir sergiliyor,Öldürme tehtidi ile korkutmaya calisiyor?Cok komiksin allahin gerizekalisi,ben seni bulmak istesem bulurum zaten sen merak etme!Senin gibi insanlari coook gördüm bu hayatta,söyle iyi böyle iyi dersiniz,sonrada canavar kimliginiz ortaya cikar,senin buraya yazdiklarini zirva,senide gereksiz bir malukat ilan ediyorum.......
Aydinlik görmemis sapik !
Karanliklarin mahluku

Sana senin anlayacagin dilden insanca davet gönderdik dedik ki; Zerre kadar serefin varsa pc nin arkasina gizlenip hakaret etmeyi birak
Hakaret etme cesaretin varsa gelip yüzüme yap
dedik

Halen burda salya sumuk saldirman senin zerre kadar serefin olmadiginin en bariz isbatidir.
yani bunu sen kendin tescilledin.
Simdi zerre kadar serefi olmayan bir mahlukla bir insan neyi tartisabilir?
Burda Müslümanlara karsi her yazdigin kelimyle ben serefsizim demekte oldugunu haykiriyorsun!!
Haykirmaya devam et !
Yok ben insanim insanca tartisma yapiyorum diyorsan bir tarafsiz kisiye yazdiklarimizi okut, hakarete ben basladiysam tüm insanliktan özür dilemesini bilirim.
fakat bunuda yapamazsin

Zere kadar serefi olmayanlar Yegane hayat nizami olan mensuplarini serefin zirvesine tirmandiran Yüce islam dininde hata buldugunu sanmasi, serefsizligi hayat standarti haline getirmesi demektir.

Evrensel insani degerler, Insan haklari evrensel beyannamesi ortadadir.Bunu ilk yazili hale getiren Islam dini oldugunu BM genel kurulu bile kabul etmisken
hicbir insani deger yargisi olmayan
maymun soylu oldugunu iddia etmekten baska bir deger bilmeyen
"Yetistirdigi meyvenin tadina bakmak en tabii hakkimdir "(!)diyecek kadar alcalan
Coluk cocuk ciplaklar kamplarinda debelenmeyi özgürlük sanan
Kadini alinir satilir meta gören, ortanin mali olmasinda sakinca görmeyen
iki dünya savasinin akil bablari olan
Darvinin hipotezleriyle beyin hücreleri dumura ugramis
Bir tablonun bile kendiliginden olamiyacagini fakat koskoca evrenin tesadüfen olustugunu iddia edebilecek kadar bilim ve gerceklerden uzak, kackin bir sapik düsünceyi, yol deger sanan
sapikilasyon gihodilerle neyi tartisip nere varilabilir ki?

Degerlere saldirmakla deger kazanacaklarini saniyorlar
Be ahmaklar varsa degerlerinizi anlatin !
Biliyorum
Yokki ne anlatacaksiniz !
Buyüzden kackin yasamaya mahkumsunuz.Mahkumiyetten kurtulmak icin Tüm insanlik degerlerini dejenere etmek icin yirtinip duruyorsunuz!
Yeryüzündeki tüm olumsuluklarin perde arkasinda ya siyonistler yada onlarin kuklasi siz varsiniz.
Bunu akli selim dünya entelektüel insanlari anlamistir.

Artik suyu tükenmis kurbagalar gibi ortada kaldiniz

vak vaklamaya devam edin
Alt 16.05.2014, 16:49
Erfahrener Benutzer

Standard

Sana cevap vermek insanlik sucudur bence!
Sapik olmasan, takintili bir manyak olmasan diger sapik muslumanlar gibi, belki adam gibi yazardin?
Sen ve senin gibi sapik mualumanlar insan bile degil ki adam yerine koyalim...
Bak eger kan icmeye ihtiyacin varsa onderlerin gibi, kan bankasina basvur, burda bagirip cagirmayla bir halt edemez, kendini hakli gosteremezsin!
Sende diger sapik muslumanlar gibi, katil ve kan emici zihniyettesin!
Zaten sende asagilik duygusu olmasa, devsirme turk ve sonradan musluman olmus biri olmasan, turk oglu turk diye bir nick yapmazdin? Aciyorum ben sana ya, uazik bu cocuk kendini cok kaptirmis.......
Cesaret meselesine gelince?
Sizin cesaretiniz; cocuk kellesi kesmektir!
Sizin cesaretiniz; eli kolu bagli insanlari kursuna dizmektir!
Sizin cesaretiniz;zavallı esir dusmus insanlari, tekbir getirerek kellesini kesmektir!
Kan emici, kelle avcisi zihniyetinde birisin, ben senin bana yazdiklarina zerre kadar deger vermiyorum, tehtitleroni dikkate bile almiyorum, senin devletin yaklasok 24 yildir tehtit ediyor beni, ondan korkmuyorumda, senin gibi bir köpek ten mi korkucam?
Guldurme beni ya.....
Alt 16.05.2014, 18:11
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Sana cevap vermek insanlik sucudur bence!
Sapik olmasan, takintili bir manyak olmasan diger sapik muslumanlar gibi, belki adam gibi yazardin?
Sen ve senin gibi sapik mualumanlar insan bile degil ki adam yerine koyalim...
Bak eger kan icmeye ihtiyacin varsa onderlerin gibi, kan bankasina basvur, burda bagirip cagirmayla bir halt edemez, kendini hakli gosteremezsin!
Sende diger sapik muslumanlar gibi, katil ve kan emici zihniyettesin!
Zaten sende asagilik duygusu olmasa, devsirme turk ve sonradan musluman olmus biri olmasan, turk oglu turk diye bir nick yapmazdin? Aciyorum ben sana ya, uazik bu cocuk kendini cok kaptirmis.......
Cesaret meselesine gelince?
Sizin cesaretiniz; cocuk kellesi kesmektir!
Sizin cesaretiniz; eli kolu bagli insanlari kursuna dizmektir!
Sizin cesaretiniz;zavallı esir dusmus insanlari, tekbir getirerek kellesini kesmektir!
Kan emici, kelle avcisi zihniyetinde birisin, ben senin bana yazdiklarina zerre kadar deger vermiyorum, tehtitleroni dikkate bile almiyorum, senin devletin yaklasok 24 yildir tehtit ediyor beni, ondan korkmuyorumda, senin gibi bir köpek ten mi korkucam?
Guldurme beni ya.....
Halen serefsizim diye haril haril bagiriyorsun..anladik öylesin,

komik olan bundan zevk alman

Ben insan psikolojisi okudum

Jeoloji okuyan bir arkdasim var senin durumunu ona sormam lazim

kuyruk acisi cektigin belli oluyorda , bukadar Müslüman ve Türklerden korktugunun sebebini ben anlayamadim...hayvanlik dönemlerinden kalma dna depresmesi olabilir, yada gelisimini tamamlayammis parazitlerdensin.
Türkiyeden masum insanlari alcakca katl edip gelip burda kiliseye siginan mahluklardanda olabilirsin Herhalükarda cahilin ahmagin tekisin
sana biraz tarih dersi vereyim

tarihe biraz vakif olur dedelerinin alcakligini vahsetini görürsün, belkim insanliga özenirsin

-hacli seferlerinde milyonlarca coluk cocugu katl ettiniz
Müslümanlar dedelerinden kudusu geri aldiginda insanlik dersi verdi buyüzden bugün hayattasiniz

-Canakkaleye yedi düveli toplayip 250 bin insanimizi katl eden senin yoldaslarin

-1-2 dünya savaslarindsa 200 milyon insani senin cibiliyetsiz soydas yoldaslarin katl etti,

-Bosnada,Cecenistanda, irak, ve Afrikada,Türkistanda, Hocalida, latin amerikada 10 milyonlarca insani senin alcak zihniyetin katl etti..

Bugün helen Dünyanin hertarafinda öldürülen insanlar senin soydas ve yoldaslarinin ürettigi silahlarla katl edilirken, elinizdeki ekmekte ölen insanlarin kani bulasmisken,gelmis burda müslümanlari katliamci olarak lanse etmeye calisman, ahmakligin degilsa cahiligin belirtisidir.
Bu baglamda sende biraz insanlik onuru varsa azcik tarih oku!!Gercek tarih

bunlari o,mayan beynine yerlestirisen sana ders vermeye devam edebilirim

Saygi, saygi deger insan ogullarina

Geändert von turkogluturkiye (16.05.2014 um 19:01 Uhr).
Alt 17.05.2014, 09:03
Erfahrener Benutzer

Standard

Turkoglu turkmusun nesin, senin kadar alcak birine bu yeryüzünde raslamadim, sana alçak desem çukur alınır!
Müslüman lik ve sahtekarlik bana gore ayni, , Çünkü tarihi kendinize gore carpitip demogoji yapmak sizin ihtisas alaniniz...
Adamda ki tarih anlayisina bakarmisiniz?
Hacli seferleri ile alman fasizmini ve ikinci dünya savaşının kayiplarini birbirine karıştırmis....
Sen gerçekten tarih mi okudun,yoksa;sapik islam kütüphane sinden cikma zirva bilgilerlemi doldurdun kafanı?
Görünen Köy klavuz istemez! Bir onceki yazılarında kimin katil, kan emici ve kelle Avcısı zihniyeti var belli oldu....
Sen yat kalk dua et, bu ara yogun oldugum için sana yeterli cevap veremiyorum..
.
Unutmadan söylim, senin bütün bu yalan yanlış yazılarını suratına carpsam bile, senin gibi tekduze mantıklı insanlara fayda etmez! ! Çünkü sizde ardamari diye birşey yok!
Antwort