| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() oldugum en cok olanseylerden biri o,
ilk cümle : selam naber ikinci cümle: selam dedik ya alsana ücüncü cümle: ya bak selam verdim, ne havali seysin sen ( bu biraz sabirli olanlar icin) ve final dördüncü cümle: kizim senin mefulu mefaulu .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() hos, seviyeli bir sohbete ner dersiniz ?
yazdiginiz seyleri okudum - cok degisik-cok enteran- keske sizin gibi daha cok bayanlar olsaydi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() yani bi kiz bi erkege öyle seyler yazmaz
konuuyu daha yakindan arastirmak icin, chate kiz nickiyle girecegim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() göya iyi kiz arkadas ayaklariyla kiz nikini alcan - güvencini kazanacaksin falan fian
![]() kompliziert wird es, wenn das zwei Männer gleichzeitig machen und aufeinanderprallen ![]() hahahahaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() $iklardan birinde yazmistim, baska nickle girip onunla ayarlamaya calismak gibi hehe
![]() kiz nickiyle bence, sana resim göstermeyenleri kandirmak icin gireceksin lol hehe ![]() kiz kiza resim daha kolay yollar, baktin kiz güzel, hemen kendi nickinle yazcaksin kiza, tabi normal seyler degil mesela " für mich zählen nur innere werte", aussehen ist mir nicht sowichtig gibi eee kiz ne düsünecek? " ya ne iyi bi cocuk, bu devirde böyle kisi kaldimi ya" baslicak erimeye böylece bizde istedigimiz seye ulasacaz ![]() |