| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() yazmayacagim diyorum bir söyle bakayim diyorum bu ne kör mantik ve afedersin aptalligin en alasi..dayanamiyorum kamaaaa!!
bvunun tek caresi herhalde hic bakmamak.. :-) sana da religion forumda allah kolaylik ve sabirla versin..eeeee enisle basetmek te kolay degil! o da odunkafa türünden! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ama ENIS yinede cok zararsiz ya :-) Asil zararlilar baskalari
![]() |
|
||||
|
||||
![]() enisteki karadenizin topragi mi suyu mu desek,olaya farkli cephe ve bakisacilarinda bakmakta zorlaniyor! onun disinda enis zararsiz hatta seker gibidir :-)
ama digerleri dedigin gibi, neyse simdi onlarin ne tehlike oldugunu anlatmak icin superlativ bile yoktur!:-) |
|
||||
|
||||
![]() hic dayanamam hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Sorum suydu. türkiye Emperialist amerikanin iraka cöreklenmesini engellemek icin birseyler yapmaliydi ama, gecikti. Türkiye ne yapmakta gecikti? halil kocum sen iyi bir sosyalist degilmisin? yoksa amerikan emperyalizminin usagimisin? |
|
||||
|
||||
![]() öbür elin tövbe ediyor.
|
|
||||
|
||||
![]() tanidik ermeni papazinin ikiyüzlülügü ve
piskinligiyle, türkiyede kürtler icin hak isterken, Iraktaki türkmenlerin haklarini, karabagin isgalini inkaretmeleri ve kibrista rumlardanyana tavir koymalari hakli, demokratik, insani bulamam. |
|
|||
|
|||
![]() hele hele ben hic ac degilim
|
|
|||
|
|||
![]() Bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims.
Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaimyis. Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums. Çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz. Bakin nasil da düzgün okudunuz, ilginc degil mi? Keske Politikanin ve evrensel medeniyetin ruhunu bu kadar kolay anlayabilsek |
|
|||
|
|||
![]() nerede kar ve nerede kazik atma varsa Kürtler oradadir....
Hele hele su iki zebaniler varya hani zamaninda TR nin kicina girmekten renk degistiren o iki hiyar simdi ABD nin kicinin tipasi olmuslar... Iste Kürtlügün ne oldugunu iyi anlamak lagzim..... Bende olmayan hakki kimse kendinde fazlalik olarak isteyemez.... Haaaa eines gutes hat das genze... simdi ben hak falan istiyorum diyen hiyarlari direk Iraga postalayacagiz.... bakalim Zebaniler onlara ne yapar onu beraberce görürüz |