| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() gözünden öpem
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bencede Lucescu besiktasi büyük maclarda biraz defansiv oynatiyor Zaten onun taktigi belli
Önce gol yemiyelim diyor sonra gerisi gelir Besiktasta öyle bir kadroya sahip ki bu taktikle ciktimi kaybeder bence ofansif oynamali eger ofansif oynadimi kazanir |
|
|||
|
|||
![]() sen benim ezik ile adi kelime yazdigimimi istiyorsun gözüm ?? ben ne diyom sen ne diyon :P
sakaaaaaaaaaaa gözüm....alinma hemen yine =) mucux |
|
|||
|
|||
![]() Süper ezik Ümit Karan gese"de imzayi atar atmaz,"Imzayi atmamin en büyük nedeni pazar günü oynanacak Fenerbahce maci.Takimdan uzun bir zaman ayri kaldim ama Fener"e gol atip kendimi affettirecegim".Ayrica üc günlük ezik Necati ve simdiden bacak kadar boyuyla kendini kabadayi zanneden Sabri"de Kadiköy"deki atmosferin kendilerini etkilemeyecegini belirtti.Ezikoglu ezikler pazar günü göreceksiniz hem atmosferi hemde yenilgiyi.
|
|
|||
|
|||
![]() umit efendi 6-0 macta nerdeymis...genelde santra yaparken gordum kendisini o kadar...
|
|
|||
|
|||
![]() Yeni evlenecek bir kız Babasına sormuş:
Baba bu gün evleniyorum Gerdek akşamı Kocamı etkilemek için pembe geceliğimi mi mavi geceliğimi mi giyeyim babası da kızına şu cevabı vermiş Kızım hangi geceliğini giyersen giy sonuç değişmeyecek yine altta kalan sen olacaksın(burasını biraz kibarca yazdım) Sevgili Fenerbahçeli arkadaşlar hiç kafanızı yormayın maç ister sabah, ister öğle,istergece yarısı oynansın isterlerse ayda oynayalım sonuç şimdiden belli Ezik takımın ezik yöneticileri Gündem değiştirmek ve yenilgiye kılıf uydurmak için ne yapacaklarını şaşırdılar Şampiyon olmamız engellenemez Her zaman Her yerde Ezik ler ezilmeye mahkumdur |
|
||||
|
||||
![]() Bu Gecenin hakki beraberlikdi ama ne yaziki son dakikada gol yedik düsmanlar sevindi... ama bosver... biz bence bu maci Istanbulda aliriz...
Pancuyu, Cordobayi Ibrahimi tebrik ederim... Takim iyidi... bu arada maci Kanal D , de izledim ve ilker Yasine uyuz oldum... Sipikerlik ona göre degil... Antepi ve Gencleride Kutluyorum Galatasaray istedigini alamadi bizim gibi... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() Ama turu gececegiz! Valencia, Ispanyanin su an en iyi takimi, fakat bize karsi maci almalarina ragmen zorlandilar.
Bizimkiler ilk devre daha dikkatli olsaydilar, bu is bu aksam bitecekti ama neyse...nasil haftaya imis. Selam ve saygilarimla |