| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Beni taniyan Soyumu bilen der bana senden MIlliyetci olsa nasil olur acaba diye !!
Ben ise sunu Cevab olarak veririm : Vatanseverlik, MIlliyetcilik benim icin Insansevgisidir!! Milliyetci Insanlarinin kötülügünü istemez!! Isterki herzaman Gururla ben Türküm veya Yunanim veya Italyanim desin!! Gurur Hayatimizda cok önemli bir Nokta yanlis Gururla gecmisi öne sürüklemek yanlis benim icin.. Gelecegi yönlendirebilmek Insanlik icin yasanmaya deger bir Ortam yaratmak cok daha dogru tabii buda benim icin gecerli!! Yanlismiyim ?? Yaniliyorsam simdi burdaki Forumculara yanlislari anlatiyorsam Günahi Boynuma ama bunu kabul edin sizin her söylediginiz laf Insanlarin yakinlasmasina az daha engelliyor.... |
|
|||
|
|||
![]() das ist die Menschlichste Denkweise
mucuxx |
|
||||
|
||||
![]() gecmisimizden ders cikarip düsünmeliydik.
bizim simdilerde baris icinde yasamamiz ve daha güzel bir gelecegin rüyasini görmemiz gerekirdi. yaziklar olsunki, aramizda Iftira yapmaktan cikar umanlar var. onlar ölenlere biraz saygi duysalar, bunu yapmazlardi. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() cocoklarin oynamayi ögrendigi yerdir.
savas bunu hic bilmez. arsena, sende yarami destin sabah sabah |
|
|||
|
|||
![]() o zaman sadece TR de dogan, büyüyen TR yi Vatan olarak görebilir diyorsun ve bu YANLIS
;-) |
|
||||
|
||||
![]() onlara göre bayrak ve toprak kutsaldir!
üstünde yasayan insanlarin ise hic bir degeri yoktur.. insan sadece toprak ve bayraka hizmet icin vardir ve unun ugruna ölmek icin yasar.. bu iste bizim fasistlerin vatan anlayisi.. maalesef senin anlayisini pek savunan yok |
|
|||
|
|||
![]() sizin yaptiklarinizin, yazdiklarinizin sebebi yok !!
Tarih ile ilgili bir bidligim var !! Simdiye dek Ermeni olsun Kürt MIlletinin ölümüne göze alan ilk önce kendi Milletiydi cikar icin sattiklari, öldürdükleri oldu bir Suclu arandiginda Devlette cogu zaman öne sürüldü!! Cok cok Insanlari kandirip kiskirtanlar oldu !"! Millet kavgasi, Meshep kavgasi, Yer mülk zenginlik, fakirlik kavgalari hep Cikarlari olanlar tarafindan baslattildi!! Gecen Yüzyillarin kavgasin, derdini Bir Millete sucu atip kesip de simdi bile sen din diye parmak göstermek yakismiyor bence !! Gercekcilikle alaka ucundan bile yok !! Ya sizler birbirinizi elinizden gelse ac susuz ecelleriyle yanliz birakmak isteyenler ÖNCELIKLE INSANLARA SAYGINIZ SEVGINIZ OLSUN ! YARDIM GEREKENLERE INSANLIGINIZI GÖSTERIN ! |
|
|||
|
|||
![]() Aslimin yarisi Türk yarisi degil!!
ben burda TR Devletinin herzaman herseyi dogru yaptigini da savunmuyorum ama dogruya dogru olsun diyorum!! Sana kötülügü Yabanci bir Adam gelip zor yapabilir ama kendi Kanin Canin sana düsünebileceginden de fazla zarar verebilir!! Bunlari da azicik da olsa düsünün ... |
|
||||
|
||||
![]() iyiniyetle olmaz bu isler..sana bilgi hintegrundwissen falan lazim..yoksa bu konularda saglikli bir düsüncen ve görüsün olmasi zor..
hmm sen egeli olarak büyümüssun.."altin kuru keyfin yerinde" misali:-) peki ermeni veya kürt olarak yasamak nedir,nasildir hic fikrin varmi? hic ermeni ve kürt arkadaslarin oldu mu? die Geschichte des osmnaischen Reich und Armeinen würde viel Zeit beanspruchen.. deswegen kann ich nur ein literarischer Werk empfehlen: -Ja, Türkisch: Anneannem (=Grossmutter) fällt mir da gerade ein, das ich lese. Hier beschreibt eine türkische Anwältin, Fethiye çetin, den Tod ihrer Grossmutter und die Beerdigung, bei der sie die Namen ihrer Urgrosseltern erfährt: Esma & Hüseyin! ..... - Nein, schreit jemand: sie hiessen Isguhi & Hovhannes! So erst, erfährt die Autorin von der verschwiegenen wahren Identität ihrer Grossmutter. Ich habe es erst zu lesen begonnen. Du erfährst plötzlich Deine Grossmutter war eigentlich Armeniern, eine schändliche (?), schlimme (?), regierungsfeindliche (?), ungläubige (?) Armenierin. Weiter bin ich noch nicht, ich habe es gerade erst zu lesen begonnen. Kannst Du dir das vorstellen? Die Autorin hat jedenfalls den armenischen Teil der Familie Gadarian ausfindig gemacht und beschreibt im Buch ihre Besuche und ihre Identitätsfindung und Selbstfindung und Versöhnung mit diesem Teil ihrer verschwiegenen Geschichte. Traurig ist das! Unglaublich traurig! Seine Herkunft verschweigen müssen und weiterleben auf der "Gegenseite". Stell dir das einmal vor! Rein menschlich! glaubst du ,die Zeiten schon vorbei sind?? dann frag mal einfach frenki,was er über armenier denkt? Fethiye çetin: Anneannem. Metis Yayinlari, Istanbul: 2004 [www.metiskitap.com] |