| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() elazizspor yanliz Kuran diye yorum yapiyordu simdi sende geldin ve fikirleriniz bir birini tutmuyor buda beni sevindiriyor.
yani isin dogrusu her kinizde Kurani merkes gösterirsiniz ama yorumlariniz ayri... buda sunu gösteriyorki hersey Kurana baglanamaz Peygamberin Hadislerinde büyük rölü vardir Islamin icinde ve Meseblerinde.... |
|
|||
|
|||
![]() Bence etini yasak olan bir hayvanin yaginida yememek lagzim...... bu benim kisisel yorumum.... bana uymak zorunda degilsin....
Proflarin görüsünüde al.... faydasi olur.. |
|
|||
|
|||
![]() apacik kuran ayetleri var...okadar..sirf nasil kivirdigini göstermek icin cikarmistim bu konuyu sünnet meselesi alevilere kiz vermeyip sünnilere kucak acma ..allaha tanri deme.. diyanetin parali hocalarini övme kurani parayla satanlari pohpohlama vs vs ..hepsi ayni katagori kivirma
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben Resulmuyum, ben öyle algiliyorum..... sen baska türlü algilayabilirsin....
Neden senin din algilamana uyacakmisim.... Sende efendiligi benden farkli algiliyorsun, herkese müsrik diyorsun...... bende senin pesinden geldimmi.....??? |
|
||||
|
||||
![]() Ve o güzel yolun insanlarinin yorumlarinada inaniyorum benimde burda aynisini Elazizspora söyledigimi bilmiyorsundur...
Ben sana uyacagimi söylemedim bir hayvan Kuranda haram kilinmissa lesse bu bütün organlari icin gecerlidir.... |
|
|||
|
|||
![]() domuz eti diyor...
domuz yagi veya domuz demiyor.. bunun neresi yorum meselesi veya algilama meselesi fesübhanallah ; ![]() bu kadar kivirma..sende gizli mezhebcisin moda olsun diye kuranciyim diyorsun...sanirsam ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Neden orta yolu bulamiyorsunuz??????
Bakin bizim Meseb Alimleri bu isi kac sene evvellerde cözmüs... Siz reformcularsa daha Kuranda domuz yaginin yeyilib yeyilmemesini tartisiyorsunuz ne komikkk :=))))))))))))) |
|
|||
|
|||
![]() bir sekilde acikladim....
Domuz yagini ben yemem... ben öyle istiyorum.... bu benim algilayisim... Kuran yasaklamasada ben yeymiyorum.... PUNKT. Baskalari yiyebilir, o onlarin veya senin sorunun.... Kiz konusunda... 41 inci sefer... KARADENIZLILER IDEOLOJISI OLANA DEGIL; ADAM OLANA KIZ VERIRLER..... daha daha neyi anlamadin |
|
||||
|
||||
![]() suan gülmekten yerlerde debeleniyorum Eniz seni iyi madara ediyor :=))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() ilk basta ne yazmistin..
Bunlar: Bakara 173, Maide 3, Enam 145 ve Nahl 115’tir. Bu Ayetler acik ve net bir sekilde gösteriyorki. Domuzun hiçbir þeyi gýda olarak kullanýlamaz. Gýda dýþýnda kullanýlmasýnda sakýnca yoktur. Arastirma niyetli.. tibbi malzeme vs. hadi hadi iyi kiviriyorsun ..bak fujitsu gülmekden öldü ![]() |