Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.02.2004, 21:57
unknown

Standard van nistelrooy van hooijdonk hakkinda

böyle dedi bir reportajda:

Manchester United"ın yıldızı Ruud Van Nistelrooy, G.Saray"dan ayrılan Frank De Boer ile F.Bahçe"yi sırtlayan Pierre Van Hooijdonk hakkında konuştu. Van Nistelrooy, "Van Hooijdonk gibi sağ ayağın müthiş. Onu örnek alıyor musun?" sorusuna "İdolüm Van Basten"di. Onu izleyerek büyüdüm. Ayrıca Hollanda"dayken Dennis Bergkamp"ı seyredebilmek için 200 kilometre yol giderdim. İkisinin de futbolum üzerinde büyük etkisi oldu. Pierre"i takip ediyorum. Muhteşem frikik performansında azalma yok. Hatta her sene daha ileriye gidiyor gibi" yanıtını verdi.

Van Nistelrooy, "Pierre, iyi bir takımda ve iyi oynuyor. Fantastik goller atıyor. Milli Takım"da buluştuğumuzda, bana Türkiye"de ne kadar mutlu olduğunu anlattı. Oynadığı ülkeyi ve takımı çok seviyor. Pierre"i oynadığı ligin gol lideri olarak görmek çok güzel" diye konuşurken Frank De Boer için, "Galatasaray"dan ayrılması beni çok şaşırttı. Bana hep "Türkiye"de çok mutluyum" derdi. Euro-2004 öncesi sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istemiş olabilir" yorumunu yaptı.

Son olarak "Hollanda Milli Takımı"nda yaşlıların yerlerini gençlere bırakma zamanı geldi mi?" diye sorduğumuz Hollandalı yıldızın yanıtı "Hiçbir futbolcu, yerini gönüllü olarak başkasına bırakmak istemez. Hele Hollanda Milli Takımı"nda.. Rekabetin parçasıdır bu.. Ama play-off"ta gençler ağırlıklı bir kadroyla oynayıp 6-0 kazandığımız İskoçya maçı da ortada. Gençler çok önemli bir sınavı başarıyla geçtiler. Artık karar teknik direktörün" oldu.
Alt 22.02.2004, 21:58
unknown

Standard borsada fenerbahce farki

20 Şubat 2004 - Fenerbahçe hisseleri, İMKB Ulusal Pazar"da işlem görmeye başladı. Hisse senetleri, açılıştan itibaren 11 bin 600 liraya çıkarak tavan yaptı.

Seansın ilk 20 dakikası tamamlanırken Fenerbahçe hisseleri halka arz fiyatına göre yüzde 10.48"lik artışla tek fiyat 11 bin 600 liradan işlem görmeye devam ediyor.

Seansı izlemeye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Mali Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, Fenerbahçe hisselerinin alıcılarının ilk seansta nasıl davranacağını izlemek üzere geldiklerini belirterek, "Piyasaları kandırmanın imkanı yok. Mutlaka doğrular satın alınıyor Borsa"da. Fenerbahçe hisseleri daha açılır açılmaz piyasanın izin verdiği yüzde 10 limitini kullanarak tavan fiyatları oluşturdu. Bu tablodan hem yatırımcılar hem kulüp adına mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kuşin, ikinci seansta ve önümüzdeki seanslarda da bu eğilimin devam edeceğini düşündüklerini, bunun en önemli ölçütünün arzın 6 katı talep gelmesi olduğunu bildirdi.
Alt 22.02.2004, 23:07
airdem

Standard Bessere als du denkst! :) o.T.

ohne Text
Alt 23.02.2004, 11:05
Benutzerbild von newgen
newgen newgen ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hast Du kein anderes Thema?

Fener böyle yapti Fener söyle yapti....Ok du bist Fanatisch und sehr eindimensional aber über deine Beiträge kann man nicht diskutieren. Das sollte doch zweck eines Forums sein und nicht eine Bühne für Selbstdarstellung für einen Verein. Du bist hier wie der Pressesprecher von F.B., wenn das jemanden interessiert liest er Zeitung oder geht auf die entsprechenden Internetseiten wo Du deine Beiträge ja auch her hast.
Alt 23.02.2004, 13:41
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard "Böyle serefsizce galibiyet olmaz olsun"

"böyle taraftar olmaz olsun"
diyen adami bilen varmi ?
Ismi Ömer Catkic!

Hayir kendi taraftarina söylemiyor, her hareketini yuhlayan taraftarina bu sözleri sarf etmedi!!!
Tribünü yakan taraftarina söylemedi!

Bunlari ilk mactaki Fenerbahce taraftarina söyledi ve Fenerbahce Kulübüne maksatli söylemisti!

Simdi ciksin ortaya konussun bakiyim!

Millit takimda Saban"in arkasina takilip dünya ilahe camii bulup namaz kilmak isteyen adam!
Namaz kilmayanlari da dislayan adam: Ömer Catkic!

al"
"Ah bir sekiz-dokuz olsaydi da bir daha kendine gelemiyeydi o Fabienne Bar-Teyze kilikli taklitci!"
Alt 23.02.2004, 14:03
Benutzerbild von ryanphillippe
ryanphillippe ryanphillippe ist offline
Neuer Benutzer

Standard gazete de daha neler yazmisti bi bak:

"bomba transfer gerceklesmek üzere, fb zidane´in pesinde" muahahahahahaha!!!
Alt 23.02.2004, 14:06
Benutzerbild von ryanphillippe
ryanphillippe ryanphillippe ist offline
Neuer Benutzer

Standard ich sag nur eins ...

...galatasaray hat nix zu verlieren und die werden auch so spielen...aber für FB steht sehr sehr viel auf dem spiel, mal sehn wer am ende die nerven behalten wird...!!!

ULTRAS 4 EVER!!!
Alt 23.02.2004, 14:10
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard asil sabanlar kim? o.T.

ohne Text
Alt 23.02.2004, 14:12
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard hey nochmal...

etdigin laflara dikat et..

ne oluyor *lächerliches haufen*

willst du ganz vom forum ausgeschlossen werden?
Alt 23.02.2004, 14:12
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Zinedine Fenere gelmez, cünkü

6alatasaraya basvurmus!
"illaha beni alin abi, ben sizden baska bir takimda oynayamam!"
"Söz" bile vermis!
Ama Fatih Terim begenmemis, bizde daha alasi var! Saban ondan bin kat daha iyi!
O yüzden alinmayacakmis!
hehehhehehehhehe
al"
PS: erinnert euch das an die transferphase ? ;-)
Antwort