| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ben dogrulara dogru derim. Beni müsriklikle suclaman cok büyük bir adiliktir.
|
|
|||
|
|||
![]() sayet sözlügün varsa
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sözlügü yazanlar ya allahin ne oldugunu anlamamislar veya türkce bilmiyorlar..
hazir sözlügü acmisken..bir zahmet baksana microsoft un türkcesi ne ![]() |
|
|||
|
|||
![]() O zaman Hiristiyanlarda anlamamis Allahi.... onlar Allah demiyor....... ha son Resulden öncede Allah demiyorlardi.....
Demekki bunlarda hic bir sey anlamamis..... sen bir zaman gezisi yapta aydinlat onlari.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bende söyledim önceden ama neyse
![]() Tanri gibi kelimeler, bilerek kullanilan kelimerdir... insanlari ALlah yada rabb demekden uzak tutmak icin, simdi diceksiniz ne ise yaricak ![]() viel... es sind die kleinen dinge die großes verursachen... die Zeit zeigt es jedesmal. |
|
|||
|
|||
![]() Birde Allahin karsiligi var bizim dilimizde, oda Tanri..... ama Microsoft ve diger yabanci isimlerin bir cogu sonradan ilave....
Türkce dilinin standardlarina göre Türkceye ilave ediliyor... z.B. Mailbox=Mailbaks diye geciyor |
|
|||
|
|||
![]() anlamiyorsun veya bilmiyorsun..
microsoftun türkcesi olmaz.. mustafa kemal atatürkünde almancasi olamiyacagi gibi.. allah da özel bir kelimedir..meallere bakarsan rabb hak gibi tanri manasina gelecek isimleri tanri olarak cevrilirken allah kelimesi meallaerde yine allahdir cünkü özel isimdir ...sen muhammede mehmet mi diyorsun yoksa cok komik bizim ordada mamos derler... ozaman hz mamos diyelim..komiklesme ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bekide bu allahluya dir lol
hiristiyanlari karistirma simdi kurana göre onlar tahrif edilmis kitaplardir..yani allah tarafindan tasdik görmüyen kitablardir..o yüzden son peygamberden öncesini bilemiyoruz..kuran olmasaydi simdi kimbilir allaha neler demislerdi bu müsrikler... belkide allahin ismi simdi külah olmustu...seytan arbeistlos degil unutmuyalim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() elbet özel isim vardir..... ama biz Türkler Tanriyi, Allah kelimesinin Türkce karsiligi olarak kullaniyoruz.
Almanlarda Gott diyor... Yahovacilarda Yahova diyor... Ve hepside ayni enerji last ediyor... yani yüce Rabbi, Allahi.... Allahin karsiligi Türkce var diye simdi redmi edeyim, sen istersen et banane... o senin sorunun ve arzun |
|
|||
|
|||
![]() at selamimida söyle..
benim yanimda bir arkadas var adi UFUK.. simdi ona horizont diyecem nede olsa almancasi horizont ve almanyada yasiyoruz.. kizarsa kizsin onun sorunu ..lol eyyy horizonnt gel buraya evlat.... |