| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() war mal kurz davor mit einer christlichen Italienerin was ernstes anzufangen (yani heirat) ... yani demek istedigim es spielt keine rolle ... wenn man die theorie nicht praktiziert was spielt dann das alles für eine rolle ??? yapmasan ayni yapsan da ayni olur???
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ya ben ne zaman o yavsagin (elaziz) dostum oldugunu söyledim ve kimi azarladim, aciklik getirirsen sevinirim..
|
|
||||
|
||||
![]() ok ich kann es verstehen ignoriert zu werden.
|
|
|||
|
|||
![]() zaten Allahi Tanri diye tercüme ediyor.
Ama bazilari bu Forumda kelimelere bile takti... yok Allah, Tanri diye anilmazmis.. |
|
||||
|
||||
![]() Yani TEK tanriya inanmamiz gerekir. Allahda tek tanri demek. Tanriya inaniyorum demek tabiiki tam olarak yanlis degil. Ama biz Tek olan Tanriya yani Allaha inaniyoruz.
Önemli olan zaten inanilmasi. Allahin cok isimleri var. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() nerden buluyorsunuz bunlari
![]() hemen uyguluyalim.. la ilahe illallah allahdan baska ilah yoktur senin versiyonun.. tek tanridan baska ilah yoktur ? hö ![]() allah özel isimdir..muhammed bush amerika gibi..özel ismin ne oldugunu anlatmaya gerekir mi ? tanri kelimesi arabcada rabb dir.. Hamt, âlemlerin Rabbi Allah"adýr. El hamdü lillahi rabbil alemin hamt alemlerin rabbi tek tanridir diyemezsin.. ama hamt, alemlerin tanrisi allahdir diyebilirsin.. biktim bu konuda yazmakdan lütfen baska konu cikar..anlamiyorsunuz lügat mügat diyorsunuz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() aciklamanin neresi güzel
![]() yahu bu müsriklerde ne yagci oluyor yahu..önemli olan tek tanriymis lol hic zwiling tanri gördünmü sanki ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sen paraci hani su parayla kuran satan hocalari seversin diye diyorum..meallerine bak nerede tanri olarak nerede allah olarak ceviri yapmislar..özellikle sosyete hocasi YNÖ bakabilirsin
![]() |