| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Wir werden nicht mal so wie Kroatien,wenns so andauert.
Aber ich bin voller zuversicht das es besser wird,denn es kann nur noch besser werden. |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliði - Bursa 3-1
Trabzon - Ç.Rize 2-0 Malatya - Beþiktaþ 1-4 G.Saray - Konya 3-1 Elazýð - A.Sebat 1-1 Ýstanbul - Samsun 2-2 Denizli - A.Gücü 1-0 D.Bakýr - Adana 2-0 G.Antep - F.Bahçe 2-2 |
|
||||
|
||||
![]() Bu soruyu ilk basta ben cevaplandirimde sonra siz kendi yorumunuzu yaparsiniz
Bana göre senol hoca defolup gitmeli bu adamla türkiye bir yere varamaz Türkiye dünya sampiyonasinda ücüncü olduysa bana göre üzülmelidir sevinmemelidir evet aynen dedigim gibi Cünkü Türkiye Dünya sampiyonlugunu senol hocanin yüzünden kacirdi Bence 2006 dünya kupasinda biryerlere gelmek istiyorsak Senol Hoca gitmelidir |
|
||||
|
||||
![]() hemen gitsin ! gitmedigi kabahat .
yerine de yine o ayni kafalar degil artik genc teknik direktörler görmek istiyoruz |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() takimda is yok
genclesdirelim derken..bütün takimi dagitdilar... |
|
||||
|
||||
![]() kimseyi milli takima laik görmüyorum...
ancak fatih terim gelirse takim düzelebilir..ama onuda cimbom birakacagni zannetmiyorum.... |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliði - Bursa 2-0
Trabzon - Ç.Rize 1-0 Malatya - Beþiktaþ 1-2 G.Saray - Konya 3-1 Elazýð - A.Sebat 2-0 Ýstanbul - Samsun 1-1 Denizli - A.Gücü 2-2 D.Bakýr - Adana 4-0 G.Antep - F.Bahçe 2-1 |
|
||||
|
||||
![]() yok ya, daha 13 hafta var ligin bitmesine.
![]() |