| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() coach hat recht, im quran wird oft berichtet dass wir muslime auf dieser welt nicht ein Volk der Reichen sein werden, was aber mit den Munafek kafir und murteds passiert wird auch berichtet dass sie nämlich auf dieser Welt sich vergnügen werden doch im Jenseits die Weinenden sein werden.
|
|
||||
|
||||
![]() Bir kere bir insan soru sorarken onu elestirip alay etmeyin, (@elif und Co.), das ist nicht der Adab und Sunnah vom Propheten und der Salaf-us-salih.
Ebu Bekr ibn Merduyeh...Cabir ibn Abdullah dan naklediyor ki; o söyle dedi: Rasulullah s.a.v bir gün bana bakti ve; ey Cabir, seni düsünceli görüyorum, buyurdular. Ben; ey Allahin Rasulu, babam sehid oldu. Arkasinda borc ve (bakilmasi gereken bir) aile birakti, dedim. Rasulullah s.a.v sana haber vereyimki, Allah hic kimseyle perde arkasindan olmaksizin konusmamisken babanla yüzyüze konustu ve ona; iste benden, vereyim, buyurdu. Baban; (Ey Rabbim), Senin icin (senin yolunda)ikinci bir kez öldürülmek icin tekrar dünyaya döndürülmemi istiyorum,dedi. Hak Teala (allah); daha önce söz verdim. Onlar (ölenler) oraya (dünyaya) kat"iyyen döndürülmeyecekler. buyurunca baban; arkamda kalanlara (bunu) ulastir, dedi. Allah teala da; Allah yolunda öldürülenleri sakin ölü sanmayin...ayetini indirdi. cilal insaallah bu delili kabul edersin. |
|
|||
|
|||
![]() türlü akilli ve basli sosyal faaliyetlerle eglenir, seviyeli ve kültürlü faliyetlerle bos zamanini gecirir.
sizce diskolar veya barlar, sabaha kadar icki icmek sosyal faaliyet mi ? Dangalagabiniz den ![]() |
|
|||
|
|||
![]() haydut türkiyede diskolarda masa altinda yalayanini böyle ismarlaya bilirsin.
Barlarini hic konusmayalim forum ona göre degil. |
|
|||
|
|||
![]() Iletilmistir ?
Yasak lar icin mi yoksa iyilik ler icin mi ? Insan oglu dogruyu yalnisi ayirtamadigi icin mi ? Modern bir zamanda (internet) veya haberlesme ilk planda oldukca bizler cahil mi kaliyoruz, okumak tembelliginden kominikazyon tembeliginden, ve nice seylerden... |
|
|||
|
|||
![]() ne yazikki hadisci sünnetci mezhebci atalarinin dini takipcisi ekol kurandan uzaklasmis ...hadis ve sünnet denilen masallar isiginda kurani manupile etmislerdir.. akildan yoksun yobaz örümcek kafa gerici bir din meydana gelmistir..
bunu gören bir cok sapik ilim adamida bu dini yeniliyecem diye sapikliklar yapip kurani alet ederek cebini doldurmustur.. yani su an islam alemi biri örümcek kafa yobaz ekolu digeri cebini dolduran sapik ilim adamlari ekolu karsi karsiyadir..gercek kuran yolcusu bu nedenle cok azdir.. bak mesela cuma namazina neden gidemedigini acikliyamayian bir türbanli beyni yikanmis cocuk kiz diger yandan grosskotzig..masalalr anlatip muzigin eglencenin haram oldugunu kadinlara dayaginda FARZ oldugunu iddia edebiliylr.. diger yandan yine bir yobaz müsrik aksama kadar namaz kiliyorum diye zirlayip adeta bakin ben ne müslümanim diye show yapiyor buda kabul görüyor.. diger yandan sapik paraci ..kurani para ile satan samimiyetlerine pek inanmadigim sözde kuranci hocalarin temsilcisi ama aslinda hurafeci toy arkadaslar var-.. iste böyle bir chaos ortaminda birde her naneyi dine bagliyan acaba islam ne diyor diyen efendim beni tek yargiliyacak tanridir diyenler var.. birde fantasisi genis aleviler var-- yani var oglu var.. ![]() senin soruna gelince kimisi akil diyince tiksinir kimi aklina cok güvenir.. böyle sapik dincilerden se akilli dinsizleri tercih ederim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sorunun cevabi su eger kadini ..kadin galiba sehid olmus LOL...medya ortaya cikarsa herkes müslüman olur o yüzden aciga cikarmiyorlar..
ayrica en komik yerde hocaya danismasi.. ulan hoca dedigin nedir..tuvalete giden tuvallette sican normal bir adam.. profosyenel din adami..para aliyor..yani ruhban..islamda profosyenele din adami olamaz..,,yani hoca yerine falciya gitti ve danisti diye yazilsaydi daha heycanli olurdu.. bir kac gerzekde yine hadis yazar bu konularda zannedersem ![]() |
|
|||
|
|||
![]() hadise bakip göbek atalim...
nasil yani peygamber iddia ediyorki felancanin babasiyla allah direkt konusmus...vah vah vah...peygamberlere bile cebrail ile vahiy yollarken bu adama direkt konusmus..ve vahiy yollamis..yani kuran allahin cani SIKILMIS cebraile demis bu sefer vahiyleri sen muhammede indirme urlaube cik..ben senin yerine direkt vahiyi bu ölmemis sehidin babasina iletirim..wie cool..ne hos inanciniz var... ulan bu hocalar nasil bu kadar desteksiz dötten atiyorlar...hayret yani..birde sizler avrupanin göbeginde okur yazar olaak böyle dötten atmasyon masallara nasil inaniyorsunuz 2. bir hayrert ediyorum... cok komik..hahahaha hakketten seni yakalayip bir güzel dövmek lazim. yazik günah bu kadar sacmaliklar ögretmisler sana....hem kadinalari dövmekde nede olsa SANA göre FARz kuranda yaziyor ..ha haha |
|
|||
|
|||
![]() bende bunu merak ediyorum
muhahahhaahahaha merakli melahat.. |
|
|||
|
|||
![]() sende sansür aletmimi var..pardon yani bu hocalarda sansür aletimi var.. bep beeeeep yanlis beeep beeeeeeep dogru geciniz beep beeep yanlis hadis beeep beeeeeeeeeep hadisi kutsi ...
mesela yunan fiulozofu su lafi etmis..gölge etme baska ihsan istemem.. ne güze iste kurana ters düsmüyor..demekki bu cümleyide sahih hadis diyebiliriz.. bir gün ebdul hani bin cani hureyfe a.s yolda yürüyormus hz muhammed s.o.s karsiki yoldan geliyormus... birden bir evin önünde ebu hücrfan bin salleehin devesinin yaninda yerde oturan fakir adami görmüsler yeri kaziyormus ve günee bakiyormus...hureyfe bin ebu abdullah el zübeyir buyurdiki..peygamber efendimiz bu adami gördü ve ..bu adama gölge etmeyin baska ihsan istemez .. kim calisan adama gölge ederse allah bin kat cehhenmede gölge eder.. amin kaynak buhari 3455 tuhari 45 tirmizi fakir 345.. fazit: lütfen günesli günlerde müminleregölge emeyin..sünneti müekkeddir.. |