| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Nekadarda bagnazmissiniz
yatip kalkip bir insandan medet beklersiniz Haberiniz olsun M.kemal öldü ! Onu ilahlastiranlarda can cekisiyor Geberdiklerinde yozlasma bitecektir!!! |
|
||||
|
||||
![]() ne kadarda bagnazsiniz?
Bir insandan medet bekliyorsunuz! Haberiniz olsun Muhammed öldü! elinize dilinize belinize sahip olun dindar karde$im fiiiii emaaanillah... |
|
||||
|
||||
![]() serefsiz masonlar sahip cikiyorsa bu isde bi bokluk var zaten
atatürkün kim oldugunu bi ögrende gel yobaz |
|
||||
|
||||
![]() halkin hür iradesine saygi gösterin
kendinize demokratlar askeri darbeye cagir sonrada demokratim de hasiktirin lan |
|
||||
|
||||
![]() Neden Muhammed(asv)salyali agzina aldinda jesusu almadin?
Halbuki Kimse Muhammed (Sav) yasadigini iddaa etmezken,jesusu manistirda beklemekten psomanyak olmussunuz.. wolfgang bile seni rahiplerden koruyamamis |
|
||||
|
||||
![]() mutlaka jesus christus´unda öldügüne deginirdim.
ho$, muselmann´lar jesus´un gökten indigine icimizde ya$adigina inaniyorlar, desemde $izofreni hastasi oldugunuza sizin inandiramam dedikoducu varo$ yobaz karde$im. Fiii emanillah... |
|
||||
|
||||
![]() manastirde jeseusle evlenecegim diye ömür tüketmiyor....
Putlara mumyakip seytana tapmiyor |
|
||||
|
||||
![]() muselmann´lar kadini kafese tikip, kendi komplekslerinin cezasini onlara cektiriyorlar.
$eyhlerine rabita yapip, ondan, muhammed´den, sadatlardan, evliyalardan medet umup, dinden imandan daha evvel cikiyolar... |
|
||||
|
||||
![]() Putunla, Peygamberi ayni kefeye koyacak kadar alcalmazdin,
herpisligi aldigin salyali agzina Peygamberi almaya kalkmazdin.. Burda herdinden insan oldugu halde, onlara sempatilerini saygilarini eksik etmeyip yillardir ISLAM`a seytani mantikle yaklasmazdin Manastirde ruhuna batirilmis zehirli kilicla sanalda farelik yapmazdin... |
|
||||
|
||||
![]() s-)
ben essah muhammede dil uzatmam, tanimam etmem. sizin masallarda canavarla$tirdiginiz aeygamber tiplemesini kastediyorsan, ona katiliyorum. ben burada üstelik muselmann´lardan ba$ka dindar göremiyorum dindar karde$im, hani diger ainlerden insanlar nerde? paraniod mi oldunuz? |