| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sın kendini ...
Önceden de demiştim sana, tanga saplantını burada çözemezsin :-) Özel arkadaşına gelince, onun da şu yeşil limon saplantısı eğlendirmiyor değil beni. Hayalgücü bu kadar gelişmiş insanlar bir başka eğlendiriyor insanı ... Soruna gelince, Tanrı"nın nimeti olan GÜNEŞSİZ YAPAMAM ben. Başka İNSANLAR bu işe nasıl baktıkları ise, beni bağlamaz. |
|
|||
|
|||
![]() diyanet dese ne olucak demese ne olucak kim takiyorki diyaneti..eskiden diyanet mi vardi.. hem burda ki mesele dinin nasil manupile edildigidir..problemin cözümü degildir..
yüzyillardir bir mezheb kurucusu kadin yok alim kadinlar parmak sayisi kadar..kuranda cuma namazi farz oldugu halde kadinlar neden namaza gitmezler..cuma namazi erkek isidir..buna türbanli kadinlar cevab vermeli.. sen türbanlimisin yoksa.. hem sen halen alevilere lazlar neden kiz vermezler sünnilere sag serbest iken,..... bir plausible aciklama getiremeidn..geceye kadar vaktin var..iyi acikla... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() amam fark etmez, bu gibi konular islamda tabumu??
|
|
|||
|
|||
![]() bir aciklamani destekledim...
|
|
|||
|
|||
![]() parklardami günesleniyorsun yoksa schwimbadda mi =? günes yaglarinin bazilarinda domuz yagi varmis aman dikkatli ol..imanin gidebilir....
hic tangam olmadiki neden tanga komplexim olsun ki ? |
|
|||
|
|||
![]() Hadisleri vahyi, olrak veya tonband, vidieoufnahme gibi, Peygamberin agzindan birebir ciktigini acikla bakalim.....
Resul baglayicidir, Öztürk degil... |
|
||||
|
||||
![]() Konuyu daha fazla saptırmazsan iyi olur.
Alakasız "sorularına" atlamadığımı, iki yıldır öğrenmiş olmalısın. |
|
||||
|
||||
![]() sınıfına girmiyor mu yani sence?
|
|
|||
|
|||
![]() bazi türbanli kizular gencler..günes yagi sürmüyor cünkü domuz yagi varmis diyor.. bazi genclerde parkda güneslenmek günah degil fakat schwimbadda güneslenmenin yüzmekle alakasi oldiugi icin peygamber zevceleride hic yüzmedigi icin günah oldugunu söylerler..
yani ben hic bir zaman bosh birsey sormam... sende dinini seven ögrenen bir müslüman bacimiz oldugumuz icin sen nasil yapiyorsun diye sordum... bazi müslüman kizlarda tanga günah ama mayo giyilebilir diyor...göbegi acik olmuyacak birde koyu renk olucak... hayretsin... |