| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ich weiss es
simdiye kadar tanidigim bütün basörtülüler ayni...anscheinend bin ich immer auf die falschen zugestossen!!! das ist meine meinung und die sollte respektiert werden genauso wie ich eure meinung respektiere! |
|
|||
|
|||
![]() cikaralim seni onunla bir TV ye ve sen anlat ona Islamiyeti...
Deki senin 3 yasindan beri Kuran arastirmalarin yanlistir.... Hafizsin ama aklin yok.... yanlislikla Prof yapmislar.... ben senden daha cok Üniversite okudum.... daha bilginim..... Sen yeterki OK ver... ben seni onunla ayni TV ye cikarmazsam namussuzum..... Zaten Türkiye senin gibi birisini bekliyor..... Eger korkuyorsan... arkadaslarni ve camiinizdeki kara Hocayida getirin..... yüzyilin Programi olur valla..... Benim arkadasim Türkiye Gazetesinde yazardir..... tüm Türkiye seni tanir..... yeterki bir OK ver gerisi kolay..... Bir Müslüman olarak bu senin asil görevin..... yalancilari ve sarlatanlari acikca rezil etmek bir Ilahi görevdir..... Sag einfach ja.... der rest kommt von alleine |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hemde öyle birini getiririmki hocam dedigin kisi rezil olacagim diye karsisina bile cikmaz
sen dazlak nuriyi getirmeden evel sor ona sayin cübbeli AHMET HOCANIN karsisina cikarmi er hat ihn schon oft genug fertig gemacht yine yapar |
|
|||
|
|||
![]() Öztürke versene.... cik bakalim karsinsinada anlat dini acik oturumdada Öztürkde CEHALETINI GIDERSIN........... nede olsa sen daha üstünsün ondan
Öztürkün agzina laf koyacagina cikaralim seni onunla bir TV ye ve sen anlat ona Islamiyeti... Deki senin 3 yasindan beri Kuran arastirmalarin yanlistir.... Hafizsin ama aklin yok.... yanlislikla Prof yapmislar.... ben senden daha cok Üniversite okudum.... daha bilginim..... Sen yeterki OK ver... ben seni onunla ayni TV ye cikarmazsam namussuzum..... Zaten Türkiye senin gibi birisini bekliyor..... Eger korkuyorsan... arkadaslarni ve camiinizdeki kara Hocayida getirin..... yüzyilin Programi olur valla..... Benim arkadasim Türkiye Gazetesinde yazardir..... tüm Türkiye seni tanir..... yeterki bir OK ver gerisi kolay..... Bir Müslüman olarak bu senin asil görevin..... yalancilari ve sarlatanlari acikca rezil etmek bir Ilahi görevdir..... Sag einfach ja.... der rest kommt von alleine PS: HIC KORKAM ALLAH DGRU OLANIN YANINDADIR.... O YÜZDEN SENIN ONU REZILI RÜSVAY EDECEGIN KESINDIR.... NEDE OLSA SEN DOGRULARI BILIYORSUN; ÖZTÜRK ISE BILMIYOR VE YALAN SÖYLÜYOR..... Varmisin..... ????? Hemserim bos lag cooooooooook ama gercekten Kuranin inis sebeplerini arastirmaya vaye bilmeyen Kurani anlayamaz.... KURAN DÜZ OKUMALAN ANLASILMAZ..... das ist nun mal so...... sen herseyden evvel Arap kaynaklarina inip... kurandaki vahyilerin inis sebeplerini arastirmalisinki Kurandaki cevaplari anlayabilesin..... Birde bir kisinin yüzüne diyemiyecegini araksindan söylenmez.... Kuranin Ilahi kanunlarindada aynisi yatar..... Acayip bilgi ve gercekleri bilme farki var aramizda...... 10 yilda sen bu farki9 kapatamazsin |
|
|||
|
|||
![]() kilitlenmis..... yani Kurandaki vahyilere....
Eger Kurani anlamak istiyorsan.... Arap kaynaklarini arastirip, vahyilerin inis nedenini anlayacaksinki... Kurandaki cözümü ablayabilesin..... ÖYLE DÜZ OKUMAYLAN KURAN ANLASILMAZ...... zaten o yüzdendirki... kimse eli alipta söyle bir Türkceden okumuyor.... cünkü nicin ve ne anlama geldigini anliyamiyor... Üzerinden söyle bir Arapca okuyup geciyor... ve kendini bir sey zannediyor... simdi Allah beni cok sevecek, bana cok sevap yazacak havasina kapiliyorlar..... laga luga laga luga..... Ne yazikki Kurani ve cercevesini alamak öyle genc yasta olmuyor ve ayni zamanda genis bir kültürel birikimi olmayanlar Kurani anlayamaz...... das ist so..... |
|
||||
|
||||
![]() sana iyilikle söylüyorum uyanman icin söylüyorum
benim allahtan verilen görevim milleti orda burda rezil etmek degil senin gibi gözü kapalilari uyandirip dogru yolu göstermek görevimdir bu adamin sacma konusmalarini dinlemekle sevap degil günaha bile giriyorsun |
|
|||
|
|||
![]() Frau alles erotisch sein..... einfach alles.....
Tatsache ist, das mit blosem gerade aus Koran lesen, den Kuran nicht verstehen kann..... dafür bedarf es Grundlagen wissen für die Vorgeschichte speziel für jeden einzelnen Ayets..... da Sie ja immer abschnittsweise kamen..... und niemal zusammenhängend interpretiert werden dürfen... eger Kuranin arkasindaki sosyo-kültürel nedeni arastirmadiysan, gelen vahyideki cavabi anlayamazsin....... Bu bütün dinler icin gecerlidir.... zaten o yüzden Resulke ihtiyac doguyordu... Resul o sosyo-kültürel sorunu bildigi icin... gelen vahyiden faydalanip yol gösterebiliyordu...... Resul bile egitile egitile 20 yildan fazla bir zamanda Kuran tamamlandi.... Öylke Kuran herkesin anlayacagi bir Kitap olsaydi.... Allah onu elcilerle göndermezdi.... Atardi gökten yere.... hier sihet zu was ihr macht..... ICH HABE RECHT.... aber viel sind einfach Egoisten es zuzugeben.... üzerine alinma |
|
|||
|
|||
![]() Maillesip bir TV bulalim....
Üstelik Yasar Hocanin Telefonnumarasini verelim sana...... 0312- 420 58 88-89 Kendini ara ve onunla acik oturum yapmak istedigini ilet... kendisinide ona göre hazirlamasini söyle.... sana tesekkür bile eder..... Mail adreslerimizi verip zaman ve mekan hazirlayalim.... belki dünya standardi bir sohbet olur Insallah |
|
||||
|
||||
![]() Kardesim git ya! Öztürkün avukatimisin nesin sen? Yok Türkiye gazetesinde arkadasi varmis... Bende Avrupa Kanal D de calisiyorum! Insan bu kadar da mantiksiz düsünemez! Bu adam senin beynini yikamis anlasilan!
ALLAH SANA HiDAYET VERSiN!!! |