| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() mit Adile Nasit ....
das ist eine Tragikkomödie .... aber sie spiegelt den Alltag in den ärmeren Vierteln eines Großstadtdschungels auf ... |
|
||||
|
||||
![]() aber ein Ausbruch der Gefühle nimmt viele verschiedene Formen an
![]() Wenn ich mir das so überlege wäre eine Schlammschlacht mit meinem Liebsten gar nicht mal so schlecht für die Abreaktion überschüssiger Emotionen ![]() Irgendwie hat das was ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ....Gewalt an Frauen und sexueller Belästigung am Arbeitsplatz.....
WANN FÄNGT SIE DENN ENDLICH AN?! :-) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() filmde cok hostu ama yani:-))
|
|
|||
|
|||
![]() ....
bence dayak atmak hastaliktir ... ne bir küfür nede baska bir hal, bir erkege kadina karsi el kaldirma hakkini vermez!!!! Sanki her dayak yiyen kadin, esine karsi "yanlis" davrandigi icinmi yoksa onu provoke ettigi icinmi dayak yiyor? HAYIR! nefsine sahip olmayan insan anca böyle bir davranis sergiler! Hastaliktir diyorum cünki sinirlerine hakim olmayan bir insan, sinirsel ve ruhsal zayif bir insan anca böyle bir seye girisir! Hicbir tartismayi "insan" gibi yürütemeyen, haksiz oldugunu bildigi icin, tartismadan kadini döverek galip cikmaya calisan zavalli yaratiklardir onlar! Madem susmuyor, döverek sustururum hesabindan! Cünki cogu türk erkekleri haksiz olduklari halde bunu kabul edemiyorlar, ve kadina karsi dayagi bir "üste cikma ve gücünü gösterme" araci olarak kullaniyorlar! Maalesef bu böyle ... Icinizden kim aile ici siddete maruz kaldiki simdiye kadar? Hanginiz yasadi böyle birseyi? Eger yasadiysaniz böyle birseyi, ozaman emin olarak konusun kendinizden! Yok kadin nasil davranmasi gerektigini bilmeli yoksa dayagi yer gibi seyler okudum ... bu cok yanlis ... asil erkek nasil davranacagini bilmedigi icin dayaga bas vuruyor ... Cogu kadinlar, sudan sebepler yüzünden dayak yiyor ... sucsuz olduklari halde, sadece erkek kendi nefsini tatmin etmek istedigi icin! ... aslen bu Topic´te bu tartisma konusu olacakti galiba ... yanlis yöne gitmesi cok yazik ... Dayak cennetten cikma diyorsaniz eger .. birdaha düsünün ... Allah kullarini birbirlerine eziyet etsinler diye yaratmadi süphesiz ! Ve hicbir insanoglunun baskasina karsi el kaldirmasi caiz degildir! Ve hicbirzaman olmiycaktir! Suan Türkiyede bile kadini koruma acisindan cok büyük aciklar var! Istanbuldaki "Mor Cati - kadinlari koruma dernegi" bile kendi emekleri ile ayakta duran bir dernektir, devletten hicbir yardim almayan! Yilda sadece 20 kadini barindirma haklari var! Istanbul gibi bir sehirde bu cok gülünc bir durum ... Nice kadinlar var, hergün ölesiye dayak yiyen eslerinden .. aileleride sahip cikmayinca ya Mor cati gibi bir dernege siginmaya calisiyorlar (ve sadece 20 kadina yardimci olabildikleri icin, siginamiyorlar bile) yada Karakola gidiyorlar, devletten yardim istiyorlar, yalvariyorlar ... ama Karakoldaki efendiler napiyor?? EEE kocandir hem sever hem döver diyerekten kadini o cehennem misali hayatina geri gönderiyorlar! Boyun egmeli ömrü boyunca, belkide o kadinlarin hicbirzaman yüzü gülmeycek, herzaman sudan bir sebep yüzünden dayak yiyecek, sineye cekecek herseyi, yada hayatina son vericek caresiz kaldigi icin... bizim Toplumumuzda insan hayati cok basit vede cok ucuz! Selametle kalin .. |
|
||||
|
||||
![]() sen kocana karsi birgün ters bir hareket yap veya küfüer et bakalim o koca seninle ilgiyimi keser yoksa dayakmi atar...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ya bir kadin kalkip benim aileme hakaret edecek,ben cekip gidicem,onun cezasi dayakdir ya,istersen bir dene bak ne oluyor,git bi erkege küfür et,daha iyisi burda yalakalik yapanin birisine bir küfür et bakalim kadin dövmem diyenler ne yapcak,hayvanliksa olsun ben cezasini vereyimde hayvan olayim
|