| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() sende kecileri kacirdin aramiza hos geldin...
biliyorsun hadis kitaplarinda...zinaya recm cezasi ayetlerini hz aysenin kecisi yemis diye gecer... bilmem biliyormusun.. ne3 keciymis ama ayet süre yiyen keci.. hz ömerin heykeli dogruda hz aysenin ayetleri yiyen keci neden dogru olmasin ??? ha ha ha |
|
||||
|
||||
![]() idi?? yoksa tuz üstüne mi bastirilmisti?
ifrat ve tefrit nedir bilirmisin? kimisi senin gibi hepsini atar hicbirisini almaz digerleri de hicbosluk birakmaz hepsini alir. |
|
|||
|
|||
![]() Ne goetü bu ..hayrettin karaman seyfettin dalaman gibi hocalarimiz varken göteyi kim göte takar.. bu modern hocalar islami bozuoyr bak bak hemde almanca yapiyorlar ..hhahhaa
bizim kirolar olsaydi simdi böyle derlerdi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() iste anlamayana acaaaaaayip koyuyorlar, hemide goetheden.
abi, lassen wir den intelsosyetikgelehrten ihren spass. mektepde goethe koyuyor, disardada torunlari..... |
|
|||
|
|||
![]() atarken ....ufak tefek yetisme tarzimizdan dolayi problem ciksada zamanla ufkumuz aciliyor...en hayirlisi hepsini yekün atmakdir..yarim is yapmamak gerekir..
kaleyi iyi korumak gerekir truva ati gibi kalenin icine tekini bile soktunmu bu isin sonu gelmez..! hem sorumlu oldugumuz tek sey kurandir ..hz ömerin helvasi degildir.. ayrica ´hz aysenin kecisi müsrik olmadigi icin hadis yemiyor..yedigi seyler recm ayetleridir...kaynak el buhari ibni tirmizi... ayrica buhari tirmizi maliki devirlerdeki islam alimlerinin cogu farsi kaynakli..oldum olasi farsilara güvenmem... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() kabe misalini hatirladi isen, din gelenegini iyi gözetmek lazim, yoksa takintilarimiz cok olur. klasik müfessirler senin dine ayirdigin zamanin birkacyüzbin katini ayirmistir.
dedigim gibi tekerlegi yeniden icad etmemize gerek yok. bu arada aslinda senin görüslerine yakin olan farsli bir alim var ismi zemahseri idi. muhammed esed baya istifade etmisti. |
|
|||
|
|||
![]() sografyam belli.....
Zaman Kuranin cercevesine uydurulur.... sen ister anla ister kebul etme.... zarari yok.... bizler yapiyoruz zaten.... sen seyret.... Yani senin eski tefsircilerin... simdikilerden daha zekalimiydilar... dahami bilgindiler...... arastirma imkanlari dahami genisti...... devletler arasi Forumlara daha hizlimi gidebiliyorlardi..... daha cok kitapmi bulup okumuslardi...... Kizim sen istedigin kadar dil falan bil.... Dünya gidisatini ve Kuranin evrenselligini yutmadikca... sen ve snin gibiler rahat bulamazlar..... Yevmil hazina... baska ne diyebilimki.... Selamlar Enis PS: Birde isin icinden kikamayinca..... persönlich olmaya basliyorsun..... ben cok ciddi ve bilimsel bir sekilde... durumu anlattim.... sen yine istikameti ucurarak... yok su böylemiydi yok bu böylemiydi..... laga luga laga luga.... Sende tefsir hakkinda bir seyler söyle..... yeterli bilgiye sahipsen.... |
|
|||
|
|||
![]() tefsiri varmi ...yanimda bir kitab manyagi bir alman var illa illa bende 72 cennet hurisi istiyorum diyor..alip vereyim okusun
![]() bir yanagina tokati bastim digerini uzatmis durumda ... gerci mesed yahudi asilliymis ama neyse..simdi hayrettin karaman seyfettin dalamanin almancasini nerden bulacagiz muahhaha |
|
||||
|
||||
![]() Sana girip cikan mi var ???
Seni irdeleyip rahatsiz eden mi var ??? Sen birak su "kirolari" ne kadar da alingansin yaw... ne yazilirsa yazilsin sen hersey evirip cevirip icine ediyorsun... weder seriös noch witzig sind deine beiträge einfach nur dumm es wundert mich einfach zu sehen wie oft ein mensch nur von sich schreiben kann, masallah senin dedigin gibi kirolar cok yok ama sen varsin ya burda o yeter!!! Eyvallah Fatih |