| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() besser
![]() cok toysun be kücügüm.. yani simdi seni burda paramparca ederim ac kurtlar gibi..ama biraz daha egitici olmak lazim nede olsa bu sacmlaiklari sana yillarca anatmmislar... yukaria yazdigin gibi bir ayet yok..birinci kismi ile ikinci kismi ile yanyana yok bu sünni hocalarin uydurmasidir... Allah peygamberler arasinda ayrim yapmaz.. senin dilinle anlatacak olursam.. kuranda cok pis bir sekilde HARDCORE MONOTEIZM var ,.,,yani muhammed ahmet isa mussa esra ali bunlar palavra... allah kainatida muhammed icin yaratmamistir,...allah kendisi icin yaratmistir...yani muhammedde sevgilisi degildir allahin cocugu olamiyacagi gibi sevgilisi de olamaz.. sirke giriyorsunuz dikkatli olun ! yine tekrar söylüyorum ..yukarida yazdigin spruch dedigin seyi kurandan cikarip bana gösterene bedava istanbula gönderiyorum iistanbul modeernse ..usamanin yanina yolluyayilm..KANDAHARA ![]() |
|
|||
|
|||
![]() möchte gern müsrik.. böyle sacma sapan siir okuyacaagina dinini kültürünü saglam kaynaklardan ögrende cünkü bir kac yila kalmaz asiri bir piskopat müsrik olucaksin bu belli.. nerden mi anliyorum.. cahilliginden..
mars mars okumaya... ![]() bir siirde benden Dılé dılé mı sewda Mıne budelay xo re vengda Venge mı şî Olî Dîwan Xızır mıdé dı laj û zu zama Sewt mala dangadé qedîya Kınkoré mal û gawan Domonu tawîgî gurêt Bıra derera bî hîra Xewera şaye ama mırê Vake çıx ama çıxê hetê ma Sewo budela tora berdî Dı laj û zu zama Mı tomır kerd ve xo dest Çıx sero kowto sema Sewda mı şî Olî Diwan Tıjî sılam da gıle kowara Ezo dîre gam bıne hîra Vake çıko kokım budela Mı va mıra berdî Di laj û zu zama |
|
||||
|
||||
![]() Allah büyükdür!!!
Ben benim ve Sen sen ol ve bu cocuklugu birak!!! Beni zor sokacak ne akil, ne sabir ne de iman var sende... ben seni bir nefeste yutarim!!! |
|
|||
|
|||
![]() toraman veya herhangi bir tatli ak sakalli hocaniz hayir usamaya domalacaksin domalmasan cennete gtitmezsin derse domalacakmisin?? bak dogru söyle din kadesiyiz ... nede olsa hocalariniz isin ucunda isyan var muhahaha
bu kanalin bir daglarda essek kovalayan kiirosu var yemin ederim o usamaci ha hahaha |
|
|||
|
|||
![]() kim daha uzaga iserse türbanini cikaracak
![]() |
|
|||
|
|||
![]() cocuksun...sen bu abilerin yazdiogi kaka seyleri okuma ..ahlakin bozulabilir
![]() |
|
|||
|
|||
![]() VE DERELERDE GUSÜL ABDESTI ALIR
![]() elhamdulllah hepimizde biraz kiroluk var..kirolar killi olur merhametli olur.. mesela bu forumun bir tanecik gülü fujitsu muitsu kirosu bizim oranin kirolarina cok iyi örnekdir.. düsünelim akilci olalim..adam 12-13 yasina gelince kariya bakmiyacaksin kiza dokunmuyacaksin diye günah carpilirsin cehenneme gidersin kiza bakarsan karinin memelerine bakarsan hz muhammed seni cezalandiriri diye ih sah haci hoca kafasina islemis.. eee dam ne yapsin ? bütün gün daglarda spor yapar kaymak yer bal yer cökelek yer ayran iocer..tas gibi erkek olur..ne olucak bu is ? parada yok evlensin...karilari pahali satiyorlar... iste fujitsu arkadasimiz ne yapsin daglarda essek pesine düsüyor..ne yapsin...bir essek mesek diyince iyice alisiyor... sonra yasi 16 olunca almanyaya iltica eder bizim gariban ..simdide almanyada esseklrini özlüyordur.. yani yazik degilmi bunlara.. kiro dedik insan degilmi .. kimde suc islamdami yoksa hocalardami yoksa güzel götlü esseklerdemi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yarisi yaptin. nede doymak bilmezmissin...
|
|
|||
|
|||
![]() halbleiter müsrik arkadasim
![]() ne zaman arab binbirgece masallarindan vaz geciceksiniz ebu ibni söyle yapmis ebu hüreyra damdan cakmis ebu buhari bin dangalak söyle demis.. hz ömer helva yapmis hz aysse camdan bakmis biride türban takmis öyleyse allahu ekber yaninada muhammed ceker... namazdada tehiyet iyi gider.. kolay gelsin.. hzmuhammedde kesinlikle senin mezhebin akil mezhebi hanefi mezhebindendi degilmi .. aferin... kolay gelsin ne diyelim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() carta cartli cart cart carttirmis. cartliga cartlik cartlamis cart cartlakliktan cart curt olmus.
netice itibarli söylediklerin finduk kabugunu dahi doldurmaz. uckur alti edebiyat ile fikir jimnastigi yaptigini zannedip kafa ütüleyip duruyorsun. |