Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.06.2004, 12:03
unknown

Standard spruch demielim bestätigte allah´s word

besser
cok toysun be kücügüm.. yani simdi seni burda paramparca ederim ac kurtlar gibi..ama biraz daha egitici olmak lazim nede olsa bu sacmlaiklari sana yillarca anatmmislar...
yukaria yazdigin gibi bir ayet yok..birinci kismi ile ikinci kismi ile yanyana yok bu sünni hocalarin uydurmasidir...
Allah peygamberler arasinda ayrim yapmaz..
senin dilinle anlatacak olursam.. kuranda cok pis bir sekilde HARDCORE MONOTEIZM var ,.,,yani muhammed ahmet isa mussa esra ali bunlar palavra...
allah kainatida muhammed icin yaratmamistir,...allah kendisi icin yaratmistir...yani muhammedde sevgilisi degildir allahin cocugu olamiyacagi gibi sevgilisi de olamaz..
sirke giriyorsunuz dikkatli olun !
yine tekrar söylüyorum ..yukarida yazdigin spruch dedigin seyi kurandan cikarip bana gösterene bedava istanbula gönderiyorum iistanbul modeernse ..usamanin yanina yolluyayilm..KANDAHARA ))
Alt 09.06.2004, 12:12
unknown

Standard Burasi siir forumumu ey dangalak

möchte gern müsrik.. böyle sacma sapan siir okuyacaagina dinini kültürünü saglam kaynaklardan ögrende cünkü bir kac yila kalmaz asiri bir piskopat müsrik olucaksin bu belli.. nerden mi anliyorum.. cahilliginden..
mars mars okumaya...

bir siirde benden

Dılé dılé mı sewda
Mıne budelay xo re vengda
Venge mı şî Olî Dîwan
Xızır mıdé dı laj û zu zama

Sewt mala dangadé qedîya
Kınkoré mal û gawan
Domonu tawîgî gurêt
Bıra derera bî hîra
Xewera şaye ama mırê
Vake çıx ama çıxê hetê ma
Sewo budela tora berdî
Dı laj û zu zama

Mı tomır kerd ve xo dest
Çıx sero kowto sema
Sewda mı şî Olî Diwan
Tıjî sılam da gıle kowara
Ezo dîre gam bıne hîra
Vake çıko kokım budela
Mı va mıra berdî
Di laj û zu zama
Alt 09.06.2004, 12:22
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allahu Ekber...

Allah büyükdür!!!

Ben benim ve Sen sen ol ve bu cocuklugu birak!!!

Beni zor sokacak ne akil, ne sabir ne de iman var sende... ben seni bir nefeste yutarim!!!
Alt 09.06.2004, 12:22
unknown

Standard peki hayrettin karaman ile seyfettin

toraman veya herhangi bir tatli ak sakalli hocaniz hayir usamaya domalacaksin domalmasan cennete gtitmezsin derse domalacakmisin?? bak dogru söyle din kadesiyiz ... nede olsa hocalariniz isin ucunda isyan var muhahaha
bu kanalin bir daglarda essek kovalayan kiirosu var yemin ederim o usamaci ha hahaha
Alt 09.06.2004, 12:24
unknown

Standard sidik yarisi yapalim mi ?????????

kim daha uzaga iserse türbanini cikaracak ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alt 09.06.2004, 12:26
unknown

Standard tamam canim anladik sen kibar ve parlak

cocuksun...sen bu abilerin yazdiogi kaka seyleri okuma ..ahlakin bozulabilir )))
Alt 09.06.2004, 12:36
unknown

Standard KIROLAR DAGDA NEDEN ESSEK KOVALAR

VE DERELERDE GUSÜL ABDESTI ALIR
elhamdulllah hepimizde biraz kiroluk var..kirolar killi olur merhametli olur..
mesela bu forumun bir tanecik gülü fujitsu muitsu kirosu bizim oranin kirolarina cok iyi örnekdir..
düsünelim akilci olalim..adam 12-13 yasina gelince kariya bakmiyacaksin kiza dokunmuyacaksin diye günah carpilirsin cehenneme gidersin kiza bakarsan karinin memelerine bakarsan hz muhammed seni cezalandiriri diye ih sah haci hoca kafasina islemis.. eee dam ne yapsin ?
bütün gün daglarda spor yapar kaymak yer bal yer cökelek yer ayran iocer..tas gibi erkek olur..ne olucak bu is ? parada yok evlensin...karilari pahali satiyorlar...
iste fujitsu arkadasimiz ne yapsin daglarda essek pesine düsüyor..ne yapsin...bir essek mesek diyince iyice alisiyor...
sonra yasi 16 olunca almanyaya iltica eder bizim gariban ..simdide almanyada esseklrini özlüyordur..
yani yazik degilmi bunlara..
kiro dedik insan degilmi ..
kimde suc islamdami yoksa hocalardami yoksa güzel götlü esseklerdemi )))))))))))))))
Alt 09.06.2004, 12:45
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard simdiye kadar ya uckur yada ....

yarisi yaptin. nede doymak bilmezmissin...
Alt 09.06.2004, 12:51
unknown

Standard sende atalariin dinine birtürlü doymadin

halbleiter müsrik arkadasim
ne zaman arab binbirgece masallarindan vaz geciceksiniz ebu ibni söyle yapmis ebu hüreyra damdan cakmis ebu buhari bin dangalak söyle demis..
hz ömer helva yapmis hz aysse camdan bakmis biride türban takmis öyleyse allahu ekber yaninada muhammed ceker...
namazdada tehiyet iyi gider..
kolay gelsin..
hzmuhammedde kesinlikle senin mezhebin akil mezhebi hanefi mezhebindendi degilmi .. aferin...
kolay gelsin ne diyelim
)))))))))
Alt 09.06.2004, 13:00
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard cart curta cart curtlamis

carta cartli cart cart carttirmis. cartliga cartlik cartlamis cart cartlakliktan cart curt olmus.

netice itibarli söylediklerin finduk kabugunu dahi doldurmaz.

uckur alti edebiyat ile fikir jimnastigi yaptigini zannedip kafa ütüleyip duruyorsun.
Antwort