| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() "La" = Yoktur
"Ilahe" = Tanri La Ilahe Tanri Yoktur Yoktur tapilacak Varlik! "Illa Allah" = "Sadece Allah!" Yani Tanri var birde Allah var denilemez! Ibadete gelince.... Allahin yada Hz. Muhammedin kimsenin ibadetine ihtiyaci yoktur. Ibadet kendine has yapilir. Eger Ahirete ve Kiyamete inaniyorsan, Ibadetin faydalarini ancak boyutsal gecisten sonra fark edersin!!! |
|
||||
|
||||
![]() Burasi Politik bi Forum degil! Atatürke satasmana hic bi anlam veremiyorum??!?!?
Zamaninda yobazlarin kafalari uctu diye mi tepkin???Gerci zamanimizdada mevcut!MAALESEF... Atatürk´ün soyunu arastiracagina önce istersen Osmanlinin bi soyunu arstir derim!!! Sevgilerimle ![]() |
|
||||
|
||||
![]() o hayran oldugun osmanli neden 600 yillik devrinin son dönemlerini inis ve yikilisla gecirdi? O kadar basarili idi de neden betonlasmis Kemalist tarafindan bir avuc! Türk askeri karsinsinda kaybolup gitti? Hic düsündün mü neden dini sömürüp, alet edip insanlarin zorla beynini yikayan devletler bir adim ileri atamiyor (iran, irak vs.)
Düsünde konus, Ata"ya dil uzatmadan önce senin de dedenin O"nun arkasinda savastigini unutma. Bir kac öküzlesmis imamin sözü ile sana demokrasiyi yaklastiran tarihini hice sayamazsin. Dede"ne anlatsana su yazdiklarini. Hic düsündün mü, deden neden O"nun arkasinda savasti? Ya da seninkiler savasmadimi? O zaman sen Türk"üm bile deme arkadasim. Surda klavye basina oturmus Atayi kötüleyen binlercenizin Dede si O"nunla savasmis olmakdan gurur duyuyor; vatani geri almistir, torununa gelecek vaad etmistir. UTANMIYORMUSUN dedelerimizin kanini ezip gecip O"nlarin O"nun icin hic gözlerini yummadan ölüme gittikleri bir insana ve kurtardiklari vatan"a dil uzatmaya. Senin gibiler vatan hainidir, 5 kurusa din adi altinda vatan satan hain. Benim Dedem canakkale savasinda Ata"nin "ilk hedefimiz canakkale, ileri" dedigini anlatirdi, gözleri dolardi, binlerce askerin "Allah" deyisleri ile sehid olusunu anlatirdi, bundan sonra ne kadar dindar olunsa da ne sehitlerin, ne gazilerin arkasindan senin ettigin laflari etmek assagiliktir! Anlasilan sana bunlari anlatan bir deden olmamis, o sira Kuran"i arapca ezberleyip, vatani yandan yunanlilara satmaya ugrasiyor du galiba, yoksa nasil aciklanir böyle bir torun yetistirdigi. Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() basmis galiba..dikkat basildik he he he
aslanim bizim malkocogullarida hemen harekete gecmis.. iyide yapmis ama yetersiz kalmislar...3-1 usamanin fahiselerine ha haha.. bu örümcek kafali beyinsiz müsrikler cok yobaz oluyor nedense..akillari duruyor... sahsen beni bunlar pek ilgilendirmiyor..usamanin fahiselerinin heryerde türban takarak dolastiklarini biliyoruz...sanki cenneti cehennemi onlar yaratmis havaasindalar... arab hayrani weledi zinalar... bos verelim... türkiyeye gurban olsunlar... ![]() yarim yamalak demokrasimiz bile cükünde kanser cikan sosyalamdan gecinip kari avukat tutan kaplancilara ve onlarin forumdaki fahiselerine yeter ![]() kendilerini müslüman zanneden bu dangalaklar aslinda halis muhlis birer müsriklerdir ama halen farkinda degiller.. özellikle atalarinin dinini hadisi hikayeyyi islam diye yutturan müsrikler su ayeti hediye ediyorummm özellikle tartismada bol bol hikaye anlatan delilsiz kuranasiz böyle olmus söyle olmus diyenlere... Ortak koşanlar, "ALLAH dilemeseydi, ne biz, ne atalarımız ortak koşmaz ve hiç bir şeyi de haram etmezdik," diyeceklerdir. Onlardan öncekiler de azabımızı tadıncaya kadar aynı şekilde yalanlamışlardı. De ki: "Yanınızda bize göstereceğiniz her hangi bir bilgi var mı? Siz ancak zanna (şüpheli ve çelişkili rivayetlere) uyuyorsunuz ve siz sadece tahminde bulunuyorsunuz |
|
||||
|
||||
![]() buraya gelmis, teknolojiye ve modern topluma karsi cikip, cölde bedevi cadirinda yasayip esek-deve vaginasi koklama hasretiyle yanip tutusanlar var unutma :-))))
|
|
|||
|
|||
![]() Enis hepsine katiliyor....
ve diyor.....o Baris Manconun güztel sarkisini HURAFET ERKEN KALKAR.... didimmm didimmmm HURAFET ERKEN KALKAR.... didimmm didimmmm HURAFET ERKEN KALKAR.... didimmm didimmmm |
|
||||
|
||||
![]() sana cevap vermeye bile degmez. Bula bula benimi buldun burada hosgörüsüz olarak. Asil hosgörüsüz olanlar baskalari. Ben burada düsüncelerimi kimseye dayatmiyorum. Dayatmamda herkesin düsüncesi kendine. Bana düsüncelerini dayatanlara cevap veriyorum ben.
Vergi konusuna gelince ben vergimi ödüyorum. Ve bundan süphen olmasin. Kimsenin sirtindan gecinmiyorum bazilari gibi. Benim hakkimda yanlis düsünüyorsun. Bilim adamlarina laf söyleyen yok. Ben sadece birini burada elestirdim. Hepsini elestirmem. O elestirdigim kisileri bütün ilahiyat bilim adamlari elestiriyor. Bana cok büyük haksizlik ediyorsun arkadas. Cok önyargilisin. Insallah böyle düsünmeden vaz gecersin ... |
|
||||
|
||||
![]() Enis kardes onu susturabilecek coook insan var ama o korkuyor onlarla karsilasmaya. Dikkat ettiysen onu TV deki programlara tek cagiriyorlar. Yaninada passiv bir hoca yani siradan imam hocasi cikariyorlar. Carsinlar karsisina bakalim Hayrettin karamani ö zaman isler degisir. TVlere cikma parasi bilen bir adama nasil rabeet edilir anlamiyorum. Ben Öztürkün bu isi gönülden yaptigina hic inanmiyorum. Masadi baska seyler. Birseyleri degistirmeye calisiyor ama yanlis yaptiginin farkinda bile degil. Neyse bu adammi niye tartisiyoruz ki ? Politikacimi bilim adamami ne oldugu belli degil bunun.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bakalim.... Mail yazalimikisinede.....
Hangisi yan cizarsa o sakat istikamettedir diyelim... varmisin ???? |