| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() oynayamadi.
|
|
||||
|
||||
![]() Faik Cetiner kisa Sorular Yönelti AhmetDursuna...
Soru : Ahmet Besiktasa Dönecekmisin ??? AD : Sözlesme tek tarafli fes edildi... beni tedaviye yolladilar... ve benim haberim olmadan... sözlesme fesedildi Soru : Besiktas ile Mahkemlikmisin ? AD: Evet, daha alacaklarim vardi bunlar icin Mahkemeye bas vurdum... Soru: Besiktasa dönmeyi düsünüyormusun... AD: Artik dönecegimi sanmiyorum, cünki dedigim gibi... sözlesme gecerliligi bitti... Soru : Sana baska takimlardan teklifler varmi Ahmet ? AD: Evet var, Menejerim ilgileniyor bu isler ile... Soru: Türkiyedenmi bu Teklifler ?` AD: Hayir Yabanci Ülkelerden Ve birazda konusdular..... Ergün, ve Ümit Özat da ordaydi karsilili sohbet ve sakalasmalar vardi... iyi bir programdi ahmetdursunu baya bir iyi gördüm insallah daha iyi olur !!! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Takim olarak zaten kötüler...
ben sadece Hakani ve Sabriyi göriyorum... geri ölmüs... ama Lucescu Ümit Karani takima iyi yerlestire bilir... ama okadar önemli bir oyuncuda degil yani... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() Bildiginiz gibi su an 6 oyuncu kadroda olabiliyor.
Bu sayiyi seneye bildigim kadariyla indirilmesi düsünülüyormus. Üc büyüklerdeki yabancilar bu konuda sorun yasar mi sizce? Su an Besiktasin 7 yabancisi var: - Cordoba - Zago - Ronaldo - Guinti - Pancu - Ahmed Hassan - Ilie Fenerinde 7 galiba: - Luciano - Aurelio - Van Hooijdonk - Petkov - Tomas - Rebrov - Nobre Galataninda 7 kaldi: - Mondragon - Batista - Balic - Bratu - Lukunku - Petre - Tamas Seneye bir oyuncu gitmesi gerekecekse, sizce takimlardaki hangi yabanci oyuncu gitmeli??? |
|
|||
|
|||
![]() cool...
Du, sehe mir jetzt auf Eurosport KAMERUN - ÄGYPTEN an. Bakalim Ahmed Hassan KAMELimiz neler yapacak?! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Besiktas:
Ahmed Hassan oder Ilie. Fener: Rebrov und wahrscheinlich auch Petkov Galatasaray: Balic ve Lukunku. Auf jeden Fall beide! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|