| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bende Gencleri degil Blackburn Roversi tutayim. Ne de olsa Galatasaray ekolu orda daha cok. Tugay Souness
senin mantikta cok ilginc |
|
|||
|
|||
![]() duyduguna göre artik nihat ispanyol vatandasi olmus bu mactan sonra
![]() ya sende biraksana simdi |
|
|||
|
|||
![]() sizinle freundschaftsspiel yapmasi lazim- bu gidisle size daha cok star tv`den el sallayacagiz
![]() |
|
|||
|
|||
![]() katiliyorum. ama olurmu nihat. ona yapilamaz
![]() dikkatini cektimi? Sirf BJK`liler konustu burda. JayGay`i samiyorum. O kendiside bilmiyor ne oldugunu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Blackburn Roversi tutyuorum. Genclerbirligi türk takimi ama, nede olsa orda Tugay oynuyor. Eskiden Galatasarayda oynadigi icin onu tutmam lazim herhalde. Onada küfr edilmesin. Oda milli oyuncumuz. Hatta Rekor millilerden birisi. Nihatin daha 3-5 maci var. Türk futboluna Tugayin daha cok katkisi oldu. Cok üzülürüm yani... sakin küfr etmeyelim !
Nihat`a nasilsa bunada aynisi olmasi lazim ama dimi?. Iki yüzlülük yapmayalim simdi. BJK`liler size diyorum! uA Hannover |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ,,bir tek gol atamadigi takima biz 4 tane endirdik
nächtes jahr steht die "rehabilitation in der UEFA champions league an hoscakalin |
|
||||
|
||||
![]() tahminler bölümüne yazsana kardesim ne bosu bosuna topic aciyorsun ???
|
|
||||
|
||||
![]() Öncelikle sunu söylim hickimse avrupada kendi takimindan baska takimi desteklemek zorunda degildir. Eskiden takimlarimiz pek basari gösterimiyordu o yüzden hangi takim farketmiyordu ama bu zamanla degisti, gs ile basladi ve yavas yavas da diger takimlar katiliyor buna.
Simdi bizim olay suydu, tabi ki gs taraftari olarak gs yi tutacaksin, rakip takimda türk oyuncu varmis onu kim takar. Nihatli sociedad bize karsi oynasa bende istemem tabi yenilmek, en azindan biz yenelimde karsi takim gol atacaksa Nihat atsin derim. Bizim garibimize giden olay Nihata edilen Küfürler, her topu ayagina alisinda özellikle Nihata isliklar, baska sociedadli oyuncuya bu yapilmadi. Simdi sen istersen git Tugayli Blackburnu destekle buna kimse karisamazki. Haaa vatan haini mi olursun ? Elbette hayir, bende milliyetci adamim ama her türk takiminida desteklemem avrupada. HARBI BESIKTASLI |
|
|||
|
|||
![]() Hem bir kac gün yokuz diyorsunuz, önce verdiginiz tahminleri ekliyoruz tahmin topigi altina, hemde gelip birdaha yaziyorsunuz ki, üc kez tahmininiz yazilmis oluyor.
So geht das ned. Bir daha görmeyeyim, ona göre haaa!! ![]() Selam ve saygilarimla PS: ilk verdigin tahminlerin aynisidir insallah, bunlari es geciyorum cünki! |