| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hani nerde hangi konuya bir cözüm buldun?
|
|
||||
|
||||
![]() ayiracak elestiri ile kötülemeyi??
ben mesela heryerde sunu derim: "tr.insan haklarina ve demokrasiye saygisi olmayan,azinlik etnik ve dini azinliklarin haklarini cigneyen, bir devlettir.. bütün devlet kademeleri rüsvete batmistir..yargitay baskanlarinin bile mafiaboss alaattin cakici ile konustugu mafyaya ve rüsvete batmis bir ülkedir" bu simdi kötüleme mi yoksa elestiri mi?? |
|
||||
|
||||
![]() olarak benim insanlarin elestiri hakkini elinde almam düsünülemez..
ama insanda bir haddini bilme olayi olur.. ben hic almanyada bir tv.moderatorinin ve siradan bir magazin gazetecisinin kalkip da günter grass"i elestirmeye cesaret edecegini sanmiyorum.. -yasar kemal de 1990 li yillarda spiegele röpörtaj yapti ve tr.yi elestirdi diye adamin adi vatan haini oldu..izmir belediye baskani kalkip adama resmen ana avrat küfretti.. burda kalkacak bir ülkenin en büyük romanini yazmis,ülkenin literatür ansiklopedilerinde gecen tek romancisina ana avrat küfredecek?? hem de ne gerekce ile? vatan aski icin??? pööhhhhhh bu milliyetcilik bir hastaklik..türkler ise tam komada!! millet aski ile tutusan degil, saire yazara edebiyatciya sinemaciya ihtiyacimiz var..yillar yili at sirtinda kilic salladik ali,okumayi yazmayi siiri bilmiyoz :-) |
|
||||
|
||||
![]() SAAT= gesät hast.. und nicht gesäht.. hey sorry aber ich bin kleinlich...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() önce kurtulun, dahah sonra okullarla kendinizi egitin ve daha sonra Meclise gelip ortaklik talep edin....... hava basma degil... medeniyet üretin
|
|
|||
|
|||
![]() Seit Jahren veruche ich das hinzukriegen klappt aber nicht... das kommt daher das ich viel zu spät nach Germany kam und die Rechtschreibung und die Grammatik nicht von klein aus Lernen konnte......
Bunada sükür.... |
|
|||
|
|||
![]() karasidir... adam Terörist cani ve katil.... onu ben yada bir Yasar Hocayla birmi tutuyorsun....... öküzleri bana misal olarak verme.... böyle Mafioselerin ölümü yasamasindan daha iyidir... bu ayri konu....
konumuz neydi.... askerlik falandi galiba.... karisti gitti hepsi birbirine.... |
|
||||
|
||||
![]() uyuruz koprulerdeeeeeeeeee...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|