| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Daha önce yazıldı mı konuşuldu mu bilmiyorum..
Ancak bugün Fener TV seyrederken Hakan Bilal Kutlualp "in katıldığı sohbetinde dinledim ve üzüldüm.. Şu dakikaya kadar birçok kişi (buna ben de dahil olmak üzere) adamın ismi hakkında yanlış içerisindeymişiz.. Açıklamanın özeti şu: "Pierre van Hooijdonk" adındaki "van" kelimesi hollandalılar için büyük bir önem taşıyormuş ve asil ailelerden geldiklerini ifade ediyormuş.. Sene başından bu yana da Pierre gazeteciler de dahil olmak üzere tüm herkese özellikle bu "van" ekini kullanmadan Hooijdonk denmemesini rica etmiş.. Soyadın bir parçasıymış ve bizdeki "...oğulları" gibi asil soyun devamını anlatıyormuş.. Bu "van" keliimesinin anlamını merak ederdim ancak anlamını öğrendikten sonra ben de yazılarımda bu eki kullanmadan hitap etmiş olduğumu hatırladım.. Şimdi ben gıyabında Pierre "den özür diliyor ve böyle büyük bir ustanın, profesyonelin ve en önemlisi adam gibi adamın hakkını vermek adına; hassas olduğu bu konu için Fenerbahçeli kardeşlerimden dikkat etmesini, hitaplarını ya "Pierre", ya da "van Hooijdonk" şeklinde yapmasını rica ediyorum. Ben böylesine bir insana önem verdiği narin tarafı için saygı duyulacağı kanaatindeyim... Saygılarımla.. |
|
||||
|
||||
![]() wo er erst ein Tor gemacht hatte und euch eine message gegeben hat hahah...
dann werden wir sehen wer wen das Maul stopft Mr. Piereeee A.D. |
|
|||
|
|||
![]() habe in kadiköy wollt ihr mich in inönü stoppen du vogel. wenn ich reinstecke steck ich immer zwei rein az kaldi.
|
|
||||
|
||||
![]() dikkatli konus agzina sicarim!!
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Bakirköye de ugradinmi bagri hahahaha
A.D. |
|
|||
|
|||
![]() lan agzina sicarim.. bunlar agiza yakismaz..
kendinize sahip olun kim olursa olsun.. buraya biraz seviye getirelim lütfen |
|
|||
|
|||
![]() sen kimsin lan dinsizin haklkindan imansiz gelir. böyle heriflere böyle davrancan.
|
|
||||
|
||||
![]() seni ben ne yaparim biliyormusun...erkekmisin lan sen
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text