Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.02.2004, 20:22
unknown

Standard kocum fenerlim benim keske bende

orda olsam su fenerimi bende görsem, stadimizi bende görsem, baskanimi görsem, hocamizi daumu görsem ve o degerli pirlanta kanaryali futbolculari görsem neyse önemli olan kalbimiz kadiköyde her zaman fenerbahcelilik bir ekoldür. fenerbahceli olunmaz dogulur okadar.
Alt 01.02.2004, 20:32
unknown

Standard von welchem aufwärts spricht der kerl

schau mal in die tabelle du träumer eure zeit ist voorbei es gibt nur fener und der rest kann duschen gehen. aus dem pokal seid ihr auch schon raus. aber vielleicht werdetz ihr ja meister dank imparatorice fatos terim. die hoffnung stirbt zuletzt und in 4 wochen seid ihr in kadiköy und an kadiköy habt ihr in der regel nichts holen können mit oder ohne fatos .
Alt 01.02.2004, 20:33
unknown

Standard (-)

ben daha hale kalkiyorum ve bakiyorum

ama o oyunu oynamadim daha...gercegi bence daha zevkli

benim en sevdigim takim Tennesse Titans"lardir
ama onlar ceyrek final de elendiler...naja
Alt 01.02.2004, 20:37
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard du denkst...

aber ob es auch so wird ... daran zweifele ich !!!

A.D.
Alt 01.02.2004, 20:40
Benutzerbild von xxxdersimxxx
xxxdersimxxx xxxdersimxxx ist offline
Neuer Benutzer

Standard du sollst nicht denken:-) o.T.

ohne Text
Alt 01.02.2004, 20:45
unknown

Standard wir werden sehen mein freund o.T.

ohne Text
Alt 01.02.2004, 20:46
unknown

Standard fenerbahcemiz ve hababam sinifi

Hemen hepinizin bildiği gibi bir Türkiye klasiği olan Hababam Sınıfı"nın güncel versiyonu yaklaşık 2 haftadır sinemalarda gösterimde.

Bu filmin içinden bizleri ve de bu forumu en fazla ilgilendiren olay ise ezelden beri Fenerbahçeli olan Hababam Sınıfı"nın bu geleneğini doğal olarak yeni nesillere de taşıması ve malum maçın görüntüleri eşliğinde ufak bir tribün şov sunmaları

Hatta bildiğim kadarı ile ilgili sahnelerde kullanılan sarı-lacivert aksesuarların hepsi lisanslı ürün ve kulübümüz bir anlamda sponsor olmuş durumda filme

Evet gerçekten de çok güzel ve insanı seyrederken duygulandıran şeyler bunlar ama bence yine de yeterli değil ve de bizim büyüklüğümüzden beklenenin çok uzağında kalmış bazı şeyler.

Mesela Türkiye ile bu kadar özdeşleşmiş ve hemen her Türk insanının kendisinden birşeyler bulduğu bir Türkiye Klasiği olan Hababm Sınıfı"nın koyu Fenerbahçeli oluşu çok daha güzel işlenebilir ve mükemmel bir halkla ilişkiler çalışması yapılarak Türkiye"nin gündemini bir kez daha belirleyebilirdik.

Şöyle ki; Kadıköy yakasındaki büyük bir sinemada futbolcularımızın ve yönetimimizin de katılacağı bir gala düzenlenebilir, bu galanın da biletleri açık arttırma usulü ile satılarak elde edilecek gelir ya konu ile çok yakından alakası olan Eğitim Gönüllüleri Vakfı"na ya da hiç olmadı kulübümüz altyapısına bağışlanabilirdi.

Başta Halit Akçatepe(Güdük Necmi) olmak üzere ünlü Fenerli Hababamcılar mesela bu pazar akşamı oynanacak Trabzonspor maçında anons edilerek 55.000 kişinin önüne çağırılır, kendilerine isimleri yazılı olan Fenerbahçe formaları ve teşekkür plaketleri verilebilirdi.

Dediğim gibi bu kadar Türkiye ile özdeşleşmiş toplumsal bir olayın yine diğer taraftan Türkiye"nin en büyük camiasını bu kadar ön plana çıkardığı ve de sahiplendiği ortamda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bunu çok daha iyi kullansak ve kimi çevrelere Fenerbahçe"nin, Fenerbahçeliliğin ne demek olduğunu altını çizerek hatırlatsak hoş olmaz mıydı

Ben, Fenerbahçelilik gibi çok özel bir duygunun sadece kupalar, kimi günlük başarılar ve de kısır çekişmelerle değil de böylesi kalıcı ve temeli sağlam sosyal olgularla da gündeme gelmesini ve yeni nesillere anlatılmasını, aktarılmasını istiyorum.

Sonuçta biz ne futbol takımıyız, ne de sadece bir spor kulübü, sayısı on milyonlarla ifade edilen koskoca bir camia, hatta cumhuriyetiz!
Alt 01.02.2004, 20:52
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard Spätestens im Inönü Stadion

wo ihr ne klatsche von uns bekommt hehehehe

A.D.
Alt 01.02.2004, 20:53
unknown

Standard ich habe gute erinnerungen an inönü

weisst du noch 2 mal serhat dann werden wir euch das grosse maul ordentlich stopfen.
Alt 01.02.2004, 20:54
unknown

Standard hör mal hast du ein problem oder was o.T

ohne Text
Antwort