| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ne oldu lan ikidebir GB me girip cikiyon popon mu kasindi abdestsiz DEYUS!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() değilim.
Ne alaka ama ortaçağ örneğinden tutup herhangi bir ülkeyi örneklemen. Sanki bir ülkeyi yada bir çağı tartışmaktayız. Kardeşlerim, yada abi, abla vs buna benzer kelimeler hem kişiyi, hem karşısındakileri yanlış bir şekilde sınırlandırır. Bu terimlerin ne saygısı nede sevgisi her zaman olumlu değildir. Ümmet, cemaat ağam, ağa vs kalıntısından başka bir şey değildir. Bireyin özüne başlı başına olumlu veya olumsuz hem bir kısıtlama, hem de saldırıdır. Nedense gelişmiş hiç bir ülkede bu tür bir hitap şeklide bulunmaz. Genellikle İslami ülkelerde ortaya çıkar bir nevi paralel toplumluluğa uygun düşer, en azından besler. |
|
||||
|
||||
![]() Demek Atatürkte, katil, çete,Kontragerilla, anayasa düşmanı, gizli kapaklı illegal katil bir örgüt şefiydi.
Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye demişki neren doğru. Temiz olan tek bir kareniz yoktur, olsa idi İLLEGAL bir teşkilat olmazdınız. Bak yukarıdaki yazı apar, topar İnternet sitenizi birden kaldırıverdiğinizide yazmakta. Hakkınızda savcılığın soruşturmalar açtığıda. Evladım bir ayağınızın devletin içinde olması, bir ayağınızın mafyanın, bir ayağınızın karanlığın, bir ayağınızın bürokrasinin vs olması, KATİL VE KARANLIK VE İNSANLIK DÜŞMANI OLAN CANİLER OLMANIZI ENGELLEMEZ. YÜZLERİNE TÜKÜRÜLECEK YILLARACA CEZAEVLERİNDE TUTULACAK AŞAĞILIKLARSINIZ. Hele şu ülkede şu anayasa bir değişsin, dürüst aklı başında cesur savcılar hem ortaya çıksın, hem korunsun işte o zaman teker, teker kullaklarınızdan tutulup ortaya çıkarılacaksınız. O zaman göreceğiz o ülkeden hangi yollar ile kaçmaya çalıştığınızı, zaten şüpheli olanların bir kısmının yurt dışına kaçtığıda duyulmakta. Demek vatanını çok sevmektesin sevsinler senin gibi bir artisti. Evladım vatanı sevmek karanlık ne olduğu belli olmayan çeteler, teşkilatlar kurarak o ülkenin en büyük yargısını basarak yargıçlar öldürmek ile olmaz. O ülkenin sizler gibi manyak, sapık, Faşist, karanlık canilere hiç bir zaman ihtiyacı yoktur sizlerin gidebileceği tek bir yer vardır orasıda caza evidir. Senin gibi bir şahısı vaybeenin böylesine izin vermesi vaybeenin ne kadar aşağılık bir kuruluş olduğunuda göstermektedir. Ben katiller ile ne yazışırım, nede konuşurum bu yazım sizlerin ne bok olduğunu açıklamaktır, ister yeşillen, ister amuda kalk, ister küfür et, ister silah çek, emin bana varlığın ile salt tiksinti vermekten öte bir şeye yaramazsın. Hadi evlat geldiğin karanlıklar seni beklemekte. Çünkü sen yolunu seçmişsin ve düzeleceğine hiç bir ihtimalde vermiyorum. Katilliği seven, şiddete tapan insanlar ile benim bir ilişkim olmaz. |
|
|||
|
|||
![]() burda hangi forumdayiz? politika mi yoksa benmi yanlis yerdeyim? kardeste derim, abi de derim, hersey derim. Bu forumnan ne alakasi var?
Du solltest lieber mit Deiner Meinung in diesem Forum mit etwas sinnvolles von Dir geben, anstatt von kardes, aga,usw. Das können wir wo anders besprechen. Saygimla Cem Karaca |
|
||||
|
||||
![]() neyse. Sosyal ilişkilerin siyasetten kopuk olduğunuda yazanlar çıkabildi nihayet. Poitika yada Siyaset bilimi, ilimi vs başka bir galakside yaşayan canlılar için yapılmıyor.! Bu dünyada yaşayanlar için yapılıyor. Sosyolojinin bulunmadığı yerde politika mı oluyor. Sürreailstliğin anlamımı olur.
Neyse sen <parkası ile yatarken vurulmuş> nakaratında kalmışsın. |
|
|||
|
|||
![]() cok dindar olanlar sac sakal boyamiyormu?? HOCA olup neler yapiyorlar sen gözlerini iyi acda dün<ya gercek oldu gibi gör... zorla müslümanlik olmaz .. islami güzel tanitirsan herkez kendilinden gelir .. sac boyanmis boyanmamis hic önemi yok... sen ilk komusuna islamin güzel tarafini tanit sorna köyünün sorna sehirin sorna ......
|
|
||||
|
||||
![]() sen nasil olur da koca bir ulusun önderine bu sekil hakaret edersin serefsiz....
Ama asil Terörist sensin anlasilan vatan ugruna kursun atan da yiyen de bir kahrmandir ama senin bu kücük örümcek kafana girmez sen en iyisi gazete yazilarini indir ve forumda ben kendim yazdim diye birak uyanik sempanze.... |
|
||||
|
||||
![]() ne hos, eskinden hep amerika suclanirdi simdi her seyin altinda vaybee mi yatiyor:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Hani yine bir güzel söz vardir hani ATALARIMIZDAN
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text