| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hier geht das Thema doch unter.
![]() http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=9715 Burda konusulabilir |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
genelde egitimsiz erkekler geri cevrilme konusunda cok hassas davranir ve bir türlü isin icinden siyrilmaya calisirlar. |
|
||||
|
||||
![]() hicbir zaman firsati olmadigini anlayamayan cahil insanlarin hala konuyu egip kendisini kurtarmaya calismalari cok tuhaf.
öyle bir firsat vermeyenleri tebrik ediyorum. firsatinda verilmedigini anlayamayanlara üzülüyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Sabah sabah cok güldüm.
Lastoþ yazdiklarinin büyük bölümünü silmiþ ![]() ![]() Mit einem Korb kommt er anscheinend überhaupt nicht klar. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Senin gülmlerin aslinda gecirdigin sinir krizlerinin belirtisidir. Sen hic bir zaman benim tirnagimin kiri olamayacaksin. Ne is konusunda ne de karsi cinsin ilgisi konusunda hele hic mi hic.. Erkek gibi ortaya cikiyorum, üniversite mezununlarinin en güzellerine, esitlik ilkesini prensip edinmis, ülkde vatandasligi farketmeksizin en güzellerine hizmet ettiriyorum. Onlara kimin evin kadini kimin de evinin erkegi oldugunu gösteriyorum. Ve onlar bir dedigimi iki etmiyorlar, ve bir istedigimi iki yapiyorlar... |
|
|||
|
|||
![]() Also von Frauen verstehst du ungefähr genauso viel wie ein Pygmäe von Kühlschränken. Was sollte das jetzt bewirken, war das der Moment wo ich lachen sollte? Zwar glaube ich nicht wirklich an die Evolution aber, du warst wohl der letzte, der von den Bäumen herabstieg um den aufrechten Gang zu erlernen was
![]() Geändert von the_last_time (10.03.2013 um 18:41 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() bende caktirmiyayim.
bak silmesini bile evirip cevirip düzeltmeye calisiyor. senin verdigin 'korb' buna yaramamis ![]() |